National Taiwan University College of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Visioner National Taiwan University är en omfattande forskningsinstitut som bygger på en komplett och integrerad akademisk grund.

Universitetets studenter och lärare är bland de mest framstående i nationen, och dess motto "Integritet, flit, Fidelity och medkänsla" har fungerat som berggrunden i sin jakt på utbildning, forskning, liksom administrativ kompetens.

Med starten rotad i sådana ideal, fortsätter NTU för att ge en diversifierad, konkurrenskraftig och internationell läroplan, samtidigt som man insisterar på en stark akademisk utbildning för banbrytande forskning och utveckling. Det aktivt söker också möjligheter att samarbeta med industrin inom den privata sektorn så att de uppfyller sitt sociala ansvar att ge tillbaka till samhället. Som en av världens mest framstående forsknings- och utbildningsinstitutioner som ger ledarskap och akademisk excellens i ett brett spektrum av discipliner, är NTU vision för framtiden för att slutligen gå vidare som nummer ett kinesiska språket universitet, samt att listas bland de bästa av allt internationella universitet.

Etablerad

1928 som Taihoku Imperial University 1945 som National Taiwan University

Fakulteten (från 2013)

Heltid fakulteten: 2044 Deltids fakulteten: 1911

Studenter (sedan 2013)

Grundutbildning: 16.588 Herres: 10989 Doktorsexamen: 4591 Totalt: 32.168

Akademisk och forskningsenhet

NTU består av 11 högskolor, 54 avdelningar och 105 forskarinstitut, bevilja cirka 8000 grader årligen. Universitetet har också ett antal internationella och nationella forskningscentra, samt över tre dussin universitetsnivå forskningscentra.

Campus

Universitetets campus sträcker sig cirka 34.283 hektar över hela Taiwan, med huvud Campus ligger i hjärtat av landets huvudstad, Taipei City. Campus College of Medicine och Universitetssjukhuset University Farm Chubei Branch Yinlin Branch Xitou Experimental Farm

Motto

"Integritet, flit, Fidelity, och medkänsla"

Högsta betyg

1 Nobelpristagare, 3 statschefer

Bibliotek Collection

Innehåller över 4 miljoner volymer, 40 tusen periodiska val, och över 1 miljon samlingar av olika former.

Översikt

NTU College of Management grundades 1987. I efterhand, kan utvecklingen av kollegiet delas in i fyra huvudstadier: den rudimentära scenen, den växande skede, expansionsfasen, och scenen av innovation och kvalitet. Under ledning av både nuvarande och tidigare dekaner, är kollegiet nu består av avdelningen och Graduate Institute of Business Administration, Institutionen och Graduate Institute of Accounting, avdelning och Graduate Institute of Finance, avdelning och Graduate Institute of International Business, avdelning och Graduate Institute of Information Management, Global MBA-programmet, Executive MBA-programmet, och en engelsk lärd grundutbildningen i företagsekonomi.

NTU College of Management är hem till 109 utestående heltidsanställda lärare medlemmar, av vilka många examen från världens främsta universitet, som Stanford University, Yale University, Massachusetts Institute of Technology, University of Chicago, University of Pennsylvania, Northwestern University, och så vidare. När det gäller akademisk forskning är mer än 100 tidningar publiceras årligen av professorer i kollegiet i SSCI och SCI tidskrifter, en prestation, tillsammans med en stadig tillväxt, som har stärkt den internationella ställning kollegiet. Från och med 2012, är den studerande befolkningen runt 3600, som alla är lovande eliten för avancemang i morgon.

Under de senaste åren har högskolan aktivt engagerade i främjandet av internationella akademiska utbyten och i utformningen av strategier för internationalisering, både resulterar i att vinna ett brett spektrum av acclaims från den internationella akademiska världen. Under 2010 NTU College of Management officiellt ackrediterade av AACSB International, en ära som har hjälpt College hålla jämna steg med högkvalitativ forskning och utbildning bland top-tier handelshögskolor i världen.

Sedan 2010 har högskolan aktivt lanserat en rad initiativ för internationalisering, bland annat undertecknandet av samförståndsavtal om dubbla utbildningsprogram med Peking University och Fudan University of Kina och bygga partnerskap med strategiska partneruniversitet i USA och Hongkong när det gäller fördjupa samarbetet och främja utbyte av globala akademiska resurser. Under tiden har kollegiet samarbetat med kända inhemska företag i utvecklingen av världens första handelshögskolan som har införlivat moln teknik i undervisning och lärande genom att skapa ett akademiskt program på cloud computing ansökan. Totalt kollegiet reservdelar några ansträngningar i sin strävan att stärka sin globala ställning bland världens främsta handelshögskolor.

Vision

Vår vision är att bli en av de ledande förvaltning skolor i Asienregionen och uppnå globalt erkännande för sin enastående utbildning och forskning.

Mission

Uppdraget för kollegiet är att odla den akademiska och branscher genom en hög kvalitet ekosystem som underlättar inlärning och innovation. Dessa förbättrade effekter inkluderar

Läro inverkan
Academic inverkan
Internationellt genomslag
Industriell effekt
Sociala konsekvenser

Kärnvärden (TAIDA)

Teamwork (團隊 合作)
Accountability (負責任)
Integritet (誠信 正直)
Diligence (勤勉)
Ambition & Vision (抱負 與 遠見)

Att sammanföra top-notch talanger samt co upprätta en världsklass College of Management

Medan universitetets övergripande strategi för internationalisering siktar på en 33% studentmedverkan (ungefär 1/3, främst grund-nivå) i kortfristiga utländska studier, är College of Management ivrigt att puffa för en 100% studentmedverkan genom ett brett spektrum av utbytesmöjligheter som finns tillgängliga för dem.

NTU College of ledningen förväntar sig studenter att bli inte bara ledare för inhemska företag, men eftertraktade affärsmän i Asien och andra delar av världen, vägledande företag genom företags transformationer och global strategisk kartläggning, stärka Taiwans påverkan på världsekonomin, och ära deras alma mater med sina prestationer i sin tur intygar status NTU College of Management som den främsta handelshögskolan i Mandarin språkiga världen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Globala MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Global MBA

Global mba

Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Taiwan Taipei + 1 fler

[+]

[-]

Videoklipp

NTU Global MBA

Kontakt

National Taiwan University

Adress, rad 1 No.1,Sec. 4, Roosevelt Rd., Taipei City 106, Taiwan(R.O.C)
Taipei, Taiwan
Hemsida http://exp.management.ntu.edu.tw/en/GMBA
Telefonnummer +886 2 3366 1030