Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

CTBC Financial Management College Finansierades 2015 av CTBC Financial Holding Company, en av de största privatägda bankerna i Taiwan, och vi koncentrerar oss inom bank, finans och förvaltning. Med CTBC Financial Holding som vår industripartner är högskolan helt undertecknad den praktiska inlärnings- och undervisningsmetoden genom att integrera kunskaper och begrepp i praktiska erfarenheter med fakulteten från bank- och finansbranschen.

Vi är en affärshögskola i Tainan, en historisk sydlig stad i Taiwan. Med stöd från banksektorn erbjuds våra studenter med inlärningsmöjligheter på bankens inhemska eller utländska utlopp och andra grundskolor i världen.

Akademiska program

Bank- och finansdepartementet betonar praktiska tillämpningar och tvärvetenskaplig integration med målet att odla studenter till framtida pelare av utövare inom ekonomi. Handelshögskolan strävar efter att odla yrkeshögskolans yrkesverksamma genom att utveckla elevernas självständiga tänkande, professionalism och innovation samt förmåga att hantera internationella och utländska angelägenheter.

Graduate School of Financial Management fokuserar på forskningsmetoder, praktiska och professionella färdigheter, och fallanalys förmåga att främja internationella ledande yrkesverksamma inom ekonomi.

Oversea Studieprogram

Arbetet med olika högskolor i högskolor runt om i världen erbjuder högskolan sponsring för kvalificerade studenter att studera utomlands för att maximera inlärningseffektiviteten samt att lära sig olika kulturer och banker i andra länder.

Stipendium och stipendium

Gå med i språk- och kulturutbytesprogrammet och tala dina modersmål för att träffa taiwanesiska studenter. Genom att interagera med de lokala studenterna kommer vi att ge undervisningsavvikelse, en gratis sovsal och mat på campus för varje termin.

Internationella studie

Mandarin lektioner

Vi tror att lära sig ett nytt främmande språk är viktigt för att förbättra din studie utomlands, så vi erbjuder gratis mandarin lektioner till alla internationella studenter.

På campus sovsal

Den nyligen inredda studenthemmet erbjuder tillgång till internet, AC och individuellt badrum i varje rum. Det finns också en offentlig tvättstuga och en social lounge för studenter att använda.

Career Consulting

CTBC syftar till att odla internationella finansiella experter för CTBC Financial Holding Company och dess 106 internationella försäljningsställen i USA, Japan, Indonesien, Filippinerna, Hongkong och andra länder. Finansiell karriärkonsulting och intervjuverksamhetstjänster erbjuds internationella studenter för att vidareutveckla sin karriärväg och inspiration.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

CTBC Financial Management College

Våra läroplaner fokuserar på forskningsmetoder, praktiska och professionella färdigheter och fallanalysförmåga. Liksom våra grundutbildningsprogram kommer studenter i båd ... [+]

Kandidatprogrammet i Financial Management erbjuder två spår: (A) Finansiell administration och (B) Finansiella lagar.

Våra läroplaner fokuserar på forskningsmetoder, praktiska och professionella färdigheter och fallanalysförmåga. Liksom våra grundutbildningsprogram kommer studenter i båda spåren under vårt program att ordna sig för att delta i träningssessioner som ges till ledande kandidater för företag och betalningsbesök på olika företag. Förutom att erbjuda kurser undervisade av världsklass fakultetsmedlemmar i vårt program, har vi också samarbetat med internationellt kända skolor för att erbjuda professionella kurser. De högkvalitativa forskningsresurser som ackumulerats under åren och miljön på campus har också hjälpt oss att rekrytera internationella talanger och främja internationella chefsexperter inom ekonomi för Taiwan.... [-]

Taiwan Tainan
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska