University of Stellenbosch Business School (USB)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Den University of Stellenbosch Business School (USB), Som ligger i Tyger Valley affärsdistriktet i norra delen av Cape Town, Sydafrika, erbjuder ett brett utbud av internationellt ackrediterade förvaltning och ledarskapsprogram.

USB är erkänd som en topp skola i internationell handelshögskola nätverk. Det var den första skolan från ett afrikanskt universitet att ta emot alla tre internationella ackrediteringar: AACSB, EQUIS och AMBA. USB har också utsetts till No 1 handelshögskolan i Sydafrika för 2015 PMR.africa.

Sammantaget USB strävar efter att utveckla ansvariga ledare genom välgrundade affärs utbildning och forskning.

USB program är relevanta för Sydafrika, andra afrikanska länder och utanför. Utöver USB flaggskepp MBA, som presenteras under en kortare period från 2016, USB erbjuder program i utvecklingsfinansiering, Ledarskapsutveckling, Management Coaching, Framtidsstudier och projektledning.

Portfolio av program:

MBA (heltid och Modular) MPhil i Development Finance MPhil i framtidsstudier MPhil i ledarskap Coaching Doktor i företagsekonomi PhD i Development Finance Phd i Framtidsstudier Magisterexamen i Business Management and Administration Magisterexamen i Framtidsstudier Magisterexamen i Ledarskapsutveckling Magisterexamen i projektledning Magisterexamen i utvecklingsfinansiering Magisterexamen i Finansiell Planering Fortbildning

Anledningar till varför du bör välja USB

Tre internationella ackrediteringar

USB har kvalitetsgarantier i form av AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering. USB var den första skolan från ett afrikanskt universitet för att hålla alla tre internationella ackrediteringar för handelshögskolor.

Internationell exponering

USB internationella deltagande framgår av de tre internationella ackrediteringar, dess internationella studentkåren, besöka internationella lärare och utbytesstudenter, den obligatoriska MBA International studiehelheter vid ett utländskt handelshögskola på MBA-program, sin närvaro i många delar av den afrikanska kontinenten, och partnerskap med handelshögskolor på alla kontinenter.

Afrika-fokuserad expertis

USB är ditt företag kunskapspartner i Afrika. Skolan har blivit känd för sin afro-fokuserad kompetens inom områden som utvecklingsfinansiering, etik och bolagsstyrning, personlig ledarskapsutveckling, management coaching, framtidsforskning och framväxande land ekonomi.

Ledarskapsutveckling

Ett starkt fokus på ledarskapsutveckling utgör en del av våra program - i synnerhet vår MBA och magisterexamen i ledarskapsutveckling. USB ledarskap kompetens jämföras med internationella standarder och stöds av en växande mängd respekterade forskningsinstitutioner.

Kollaborativt lärande

Kollaborativt lärande är en viktig del av USB program, och denna intensiva engagemang bidrar till livsförändrande erfarenhet av att studera med oss. Varje elev ger olika kvalifikationer, erfarenhet och kulturella kunskaper i tabellen.

Mångfald

På din studie resa på USB, kommer du att samarbeta med människor från en rad olika kulturer och länder. Studenterna kommer från hela Sydafrika, resten av Afrika och världen. Denna mångfald kommer att lägga djup till ditt lärande och hjälper dig att bygga värdefulla nätverk av affärskontakter och studiekamrater som kommer att pågå en livstid. www.usb.c.za

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se 1-åriga MBA:er » Se MBA:er » Se Postgraduate Diplomas » Se PhD » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

MBA Heltid

Campusstudier Heltid 1 år January 2019 Sydafrika Bellville, Kapstaden + 1 fler

USB MBA har gjorts om för att bättre uppfylla behoven hos dagens studenter. Den tidigare (längre) MBA, presenteras fram till 2015, har nu renoverats till en 213 låneprogram på NQF nivå 9. [+]

USB NYA 1-års professionell MBA

USB MBA har gjorts om för att bättre uppfylla behoven hos dagens studenter. Den tidigare (längre) MBA, presenteras fram till 2015, har nu renoverats till en 213-kredit program på NQF nivå 9. Alla format av USB-MBA har kortats och det träder i kraft från och med 2016.

Viktig: Nu måste du ha en 4-årig kandidatexamen eller en heder examen eller en 3-årig kandidatexamen plus en magisterexamen innan du tillåts inträde i nya MBA.

USB nya Heltid MBA i ett nötskal Varaktighet: 1 år (2 år tillbaka i tiden) Innehåll: 18 obligatoriska moment (inklusive internationella studiehelheter på utländska Business School och forskningsuppgift) och valfria Varför välja USB Full-time MBA? ... [-]

MBA

MBA Modulära

Campusstudier 2 år January 2019 Sydafrika Bellville, Kapstaden

Om du vill arbeta på högre chefsnivå och leda med tillförsikt, kommer USB triple ackrediterade MBA förbereder dig för detta. Här är några av anledningarna till varför du bör överväga vår Modular MBA: [+]

Modular MBA (engelska) USB: s nya modulära MBA

USB MBA har gjorts om för att bättre uppfylla behoven hos dagens studenter. Den tidigare (längre) MBA, presenteras fram till 2015, har nu renoverats till en 213-kredit program på NQF nivå 9. Alla format av USB-MBA har kortats och det träder i kraft från och med 2016.

Viktigt: Nu måste du ha en 4-årig kandidatexamen eller en heder examen eller en 3-årig kandidatexamen plus en magisterexamen innan du tillåts inträde i nya MBA.

USB-talet Modular MBA i ett nötskal Varaktighet: 2 år (3 år tidigare) Innehåll: 18 obligatoriska moment (inklusive internationella studiehelheter på utländska Business School och forskningsuppgift) och valfria Varför välja USB-talet Modular MBA? ... [-]

Videoklipp

Why choose USB?

Listen to students and faculty talk about our MBA

USB MBA’s Leadership Development module and international exposure