Rhodes Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Ledarskap för Hållbarhet

Välkommen till den sydafrikanska handelshögskola som tar hållbarhetsfrågor på allvar. Tack för att du besöker vår hemsida. Vi litar på att du hittar intresse för vad vi gör i näringslivet utbildning arenan, liksom i hur vi gör det.

Hållbarhet förkroppsligar två huvudidéer. För det första finns det idén om "kontinuitet" och organisatorisk livslängd, och för det andra, det är idén om "hållbar utveckling". Båda idéer är uppbundna med oro för "tillgodose behoven hos den nuvarande generationen utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov".

I alla sina kurser, både korta kurser och MBA, betonar Rhodos Business School balansen som måste placeras på sociala, miljömässiga och ekonomiska resultat organisationer som är avgörande för deras framgångsrika långsiktiga prestanda. Som en följd av den oro som den globala uppvärmningen, till exempel, finns det en risk att den offentliga politiken och sociala rörelser kommer att påskynda kraven på företag och andra organisationer att verka på ett mer hållbart sätt.

Alla organisationer måste förstå dessa imperativ, samt att ha befogenhet att reagera praktiskt och lämpligt. De Rhodos Business School erbjudande syftar till att göra detta.

Du kan läsa mer om oss i vår 15-åriga publicering nedan:

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA på deltid » Se Postgraduate Diplomas » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA på deltid

Mba

Campusstudier Deltid 5 terminer January 2019 Sydafrika Grahamstown

Master of Business Administration (MBA) som erbjuds av Rhodos Business School är en kurs-arbete examen tillsammans med en avhandling om femton tusen (15 000) ord. I avhandlingen konton [+]

Master of Business Administration (MBA) som erbjuds av Rhodos Business School är en kurs-arbete examen tillsammans med en avhandling om femton tusen (15 000) ord. Avhandlingen står för 30% av de totala anslagen. Graden erbjuds på deltid, modulär bas under två och ett halvt år. Under de första två åren, är kandidater som krävs för att delta i två tre veckors undervisning block i Grahamstown varje år och för att slutföra arbetsbaserade uppdrag under perioderna mellan undervisningsblocken. De sista sex månaderna är tillägnad slutförandet av avhandlingen. Rhodos Business School väsen är "Ledarskap för hållbar utveckling" och därmed ledarskap och hållbarhetsprinciper stryker alla ämnen i MBA läroplanen. Tonvikten ligger på kontinuitet, samt uppnå en balans mellan ekonomiska, sociala och miljömässig hållbarhet (Triple Bottom Line). The Business School har förbundit sig att följa de principer för ansvarsfulla chefsutbildning (PRME).... [-]


Videoklipp

The Rhodes Business School

The Rhodes Business School Modular MBA

RMR In Studio | Business Buzz | Duncan Githiri