Stockholm Flight Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

StockFlightAcad

STOCKHOLM Flight Academy

SFA organisation består av mycket erfarna och väl kvalificerad personal. Senior Management förkroppsligas av flera årtionden av erfarenhet inom flygbranschen. Majoriteten av SFA instruktörer behålla aktiva flygtjänstgöring för att hålla en förmåga att vara up-to-date med ändringar som görs varje dag i flygindustrin.

historia

Stockholm Flight Academy grundades av luftfartspersonal inklusive mycket erfarna piloter och andra viktiga personal. SFA började som ett projekt 2015 och akademin blev officiellt en EASA godkänd utbildningsorganisation 2016 av de svenska civila luftfartsmyndigheterna.

SFA grundades på lokaler har de högsta säkerhetsnivåer och utbildningskvalitet. SFA förutser skapandet av en allvarlig etablering och arbetar kontinuerligt progressivt för att öka säkerheten och kvaliteten på professionell pilot utbildning. SFA är tillägnad genomförandet av vår vision att fullt ut.

Säkerhet & Quality

Stockholm Flight Academy bygger på principerna om säkerhet och kvalitet. SFA håller som sitt främsta mål att kontinuerligt arbete mot att förbättra en hög säkerhetsstandard. Akademin anser att dessa principer alltid kan förbättras och bör vara i fokus för alla SFA personal och studenter.

Detta arbete avspeglas i alla SFA program och kommer att övervakas noga via säkerhetsstyrningssystemet och efterlevnad övervakningsprogram. SFA tror också på lika möjligheter och en god arbetsmiljö per skandinavisk standard och kommer att genomdriva detta genom utbildning som en av våra huvudprinciper.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Kontakt

Stockholm Västerås Airport

Adress, rad 1 Stockholm Västerås Airport Hässlögatan 2 A Västerås
SE-72131 Stockholm, Stockholm County, Sverige
Hemsida http://www.vst.nu/
Telefonnummer +46 21 80 56 00