School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Välkommen till Handelshögskolan vid Göteborgs universitet!

Sverige och svenskt näringsliv har haft en stor internationell framgång under de senaste 100 åren. Ett par viktiga framgångsfaktorer inkluderar förståelse och respekt för andra kulturer och mänskliga sammanhang, vilket resulterar i insikten att det inte finns några generella lösningar på lokala problem. En särskild typ av ledarskap och ett unikt sätt att både kommersiella företag och ansvarstagande har utvecklats, vilka båda har rönt internationell respekt. Forskning vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet bidrar till att klargöra detta ledarskap och förhållningssätt till att ta ansvar och gör transport till studenter, morgondagens ledare, möjliga. "Title =" "/> Våra rötter finns i lokala företag, som har en internationell inriktning och erkänner vikten av högklassig forskning och utbildning - precis som var fallet när skolan grundades. Detta skapar unika samarbete och lägger grunden för framtida konkurrenskraft i Sverige. Vår verksamhet samarbete återspeglas också i skolans internationella arbete, som utvecklas i nära dialog med våra partner. När vi bildar strategiska partnerskap med ledande universitet i Kina och Indien, vi se till att vi gör det i områden där våra partnerföretag ökar sin närvaro.

Den Handelshögskolan vid Göteborgs universitet har satt höga mål. Vi strävar efter att utbilda internationellt attraktiva studenter som har antagit en ansvarsfull inställning till samhällsutvecklingen och för att utföra högsta kvalitet forskning som hjälper till att identifiera lösningar på komplexa globala problem. Förutsättningarna finns redan; några exempel är bredd av discipliner, motiverade och engagerade forskare, nära samverkan och ständig dialog med näringsliv och offentlig sektor, ambitiösa och kreativa studenter och ett internationellt fokus som har funnits i 85 år.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Göteborg Executive MBA

Campusstudier Deltid 21 månader October 2017 Sverige Göteborg

Vår Executive MBA-programmet är det enda AMBA-ackrediterade MBA-program i Sverige. Det är en deltid [+]

Vår Executive MBA-programmet är det enda AMBA-ackrediterade MBA-program i Sverige. Det är en del-time management program på engelska över 21 månader, att: -Inspires du tillgång till senaste rönen inom management -Challenges Du att tillämpa dessa nya insikter i ditt dagliga arbete -Ger dig ett försprång i att lyckas i en globaliserad värld -Ger kunskaper och färdigheter för att utveckla nya affärer Skapar värdefulla personliga och professionella nätverk -Focuses på nordiska och asiatiska hantering Om du aspirerar framsteg din karriärutveckling och om du är beredd att göra en investering, då vår Executive MBA-program är ett perfekt val! Datum MBA-programmet är en deltid program sker på engelska under 21 månader. Det finns ett intag per år, med början den första torsdagen i oktober. Observera att vi använder löpande antagning och processapplikationer på en först till kvarn först tjäna grund. De planerade tredagars klassrumspass på torsdagar, fredagar och lördagar, äga rum vid en tre-veckors intervall med jul och sommar raster. Allt som allt, kommer du att ha ca 1103 dagar klassrummet sessioner per år. Två separata en-veckorsvistelser i Asien Göteborgs Executive MBA-programmet omfattar två separata en veckas bostäder på våra partneruniversitet; Zhejiang University i Hangzhou, Kina och Indian Institute of Management i Bangalore, Indien. Hemvist i Hangzhou, tar Kina i april under termin 2. Hemvist i Bangalore, tar Indien i januari under termin fyra. Deltagarna i vårt program kommer att resa till Asien med intensiva heltids scheman. Under en hemvist, tillbringar klassen typiskt morgnar på campus med akademiska workshops ledda av den lokala... [-]

Videoklipp

Student life at the School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg

A day in my life as a student at the School of Business, Economics and Law, University of Gothenburg

Unlimited - School of Business Economics and Law, University of Gothenburg, Sweden

Warm at heart. Four students and the University of Gothenburg, Sweden

Just Another Day at the School - Lunch Break

Triple Crown Celebration

Kontakt

School of Business

Adress, rad 1 Vasagatan 1,
SE 411 24 Göteborg, Sverige
Hemsida http://www.handels.gu.se/
Telefonnummer +46 31 786 10 00