EIT RawMaterials Academy SUMA

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vad är EIT RawMaterials Academy?

EIT RawMaterials ingår i ett unikt europeiskt initiativ: EIT, European Institute of Innovation and Technology, och är det största och starkaste konsortiet inom råvarusektorn världen över. ETI: s utbildningsuppdrag är att skapa en ny generation innovatörer i Europa med en entreprenörsinriktning. EIT-märket är ett kvalitetscertifikat som endast tilldelas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

Som student på ett EIT RawMaterials-märkt program kommer du att bli en del av det största globala råvarupartnerskapet - med mer än 120 partners från över 20 EU-länder som kommer från industri, akademi och forskningsinstitutioner. EIT RawMaterials Academy samlar alla EIT RawMaterials utbildningsaktiviteter och erbjuder flera master- och doktorandprogram till studenter. Dessa program levereras och tilldelas av Europas högsta universitet på råvarufältet. De erbjuder unikt innehåll som stöder eleverna att utveckla sin innovations- och entreprenörskapskunskap samtidigt som de ger en internationell studieupplevelse i minst två europeiska länder. Alla program lärs och utvärderas på engelska.

Ditt samarbete kommer att bidra till EIT RawMaterials vision om att hitta nya, innovativa lösningar för att säkra en hållbar tillgång till råvaror över hela råvarans värdekedja - från gruvdrift till extraktion, bearbetning till återanvändning, återvinning och strategier för cirkulär ekonomi - samtidigt som du utrustade med verktyg, kunskap och erfarenhet för att bygga en mycket framgångsrik karriär inom råvaror.

Är du intresserad i:

  • Bli en global spelbytare?
  • Samarbeta internationellt för att utveckla kreativa och hållbara lösningar på resurs- och samhällsutmaningar?
  • Få praktisk erfarenhet i din valda industrisektor, i stället för bara inlärningsteori i en föreläsningssal?
  • Bli involverad i en dynamisk start-up-scen?
  • Förbättra din pedagogiska erfarenhet och få dubbla / gemensamma grader genom att tillbringa varje termin på olika högskolor?
  • Bli en del av EIT Alumni Community?

Då är EIT RawMaterials märkta program för dig!


Ekonomiskt stöd till studenter

RawMaterials Academy erbjuder stipendier på upp till 9 000 euro per student som vill fortsätta ett mastersprogram med ytterligare ekonomiskt stöd för deltagande i konferenser, sommarskolor och andra evenemang. Ytterligare stipendier är tillgängliga för utvalda program via nationella eller europeiska finansieringsorgan.


EIT RawMaterials Alumni Association

En stor fördel med att studera ett EIT RawMaterials-märkt program är medlemskap i den exklusiva EIT RawMaterials Alumni Association. Detta samlar deltagare från hela EIT RawMaterials aktiviteter, inklusive master- och doktorandprogram, nystartade företag, affärsidé tävlingar och professionella utvecklingskurser. Föreningen bygger på de olika talangerna och erfarenheterna inom EIT RawMaterials-samhället för att ge sina medlemmar nätverk och utvecklingsmöjligheter, inte bara inom råvaror utan också genom att tillhandahålla länkar via EIT till det bredare EIT-alumni. Detta samlar kollegor från innovationssamhällena Raw Materials, Climate, InnoEnergy, Digital, Food and Health och utvecklar innovativa lösningar på samhällsutmaningar och stöder den professionella utvecklingen av sina medlemmar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Kontakt

Adress, rad 1 Espoo, Finland

Adress, rad 1 Delft, South Holland, Nederländerna

Adress, rad 1 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrike

Adress, rad 1 Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike

Adress, rad 1 Liège, Walloon Region, Belgien

Adress, rad 1 Metz, Grand Est, Frankrike

Adress, rad 1 Luleå, Norrbotten County, Sverige

Adress, rad 1 Ghent, Flanders, Belgien

Adress, rad 1 741 45 Alsike, Uppsala County, Sverige

Adress, rad 1 Leuven, Flanders, Belgien

Adress, rad 1 8700 Leoben, Styria, Österrike

Adress, rad 1 Trento, Trentino-South Tyrol, Italien

Adress, rad 1 Milan, Lombardy, Italien