Läs den officiella beskrivningen

Strathclyde Business School (SBS) har en lång och stolt historia att vara en innovativ företagshögskola - och en del av ett ledande tekniskt universitet - med "användbar inlärning" i sitt hjärta. SBS utsågs till Business School of the Year i The Times Higher Education 2016 utmärkelser. Priset gjordes i erkännande av Business Schools innovativa och entreprenörsinriktade inställning och dess övergripande "enastående" prestanda.

Strathclyde är en triple ackrediterad business school: en av endast 89 i världen och den första handelshögskolan i Skottland för att vara tredubbla ackrediterad, med ackreditering från internationella organ, AMBA, AACSB och EQUIS. Förutom triple ackreditering. Det är också Europas första universitetsfakultet att få tillstånd att driva ett MBA-program i Förenade Arabemiraten.

Skolans ämnesavdelningar och specialiserade enheter samarbetar för att tillhandahålla ett dynamiskt, fullständigt avrundat och varierat program för special och tvärvetenskapliga forskarutbildningskurser.

Skolans flaggskepps MBA-program har varit tillgängligt utanför Storbritannien sedan 1988, med tusentals MBA-kurs deltagare nu examen och mycket mer just nu studerar i sitt eget land. Programmet har många studievägar, men vi betonar vår "en MBA" -strategi. Executive MBA du studerar via ett av våra internationella centra är exakt samma program som du skulle studera i Glasgow, och akademikerna som levererar kärnelementen i programmet i ditt land levererar också MBA i Glasgow.

Programformatet är speciellt utformat för upptagna chefer som behöver kombinera karriär och familjeåtaganden med kraven i MBA-studier. Flexibiliteten i deltidsanvändningen gör det möjligt för deltagarna att göra examen inom två år. Studien kan dock spridas över en längre period om det behövs, i högst sex år.

Strathclyde Executive MBA erbjuds på deltid genom våra internationella centra i:

  • Bahrain
  • Dubai i
  • grekland
  • malaysia
  • oman
  • Singapore
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) har en lång och stolt historia av att vara en innovativ affärsskola - och en del av en ledande tekniska universitet - med "nyttiga läran ... [+]

Den Strathclyde MBA har varit tillgänglig utanför Storbritannien sedan 1988, med tusentals MBA kursdeltagare nu examen och många fler studerar för närvarande i sitt eget land.

Den Strathclyde MBA har många studievägar, men vi betonar vår "en MBA" tillvägagångssätt. Den Executive MBA du studerar via en av våra internationella centra är exakt samma program som du skulle studera i Glasgow, och akademiker som levererar de centrala delarna av programmet i ditt land levererar även MBA i Glasgow.

Programmet formatet är speciellt utformad för upptagna chefer som behöver kombinera karriär och familjeliv med kraven från MBA-studier. Flexibiliteten i deltids tillvägagångssätt gör det möjligt för deltagarna att examen inom två år. Dock kan studien spridas över en längre period om det behövs, till maximalt sex år.... [-]

Grekland Aten Singapore Schweiz Zurich Bahrain Manama Malaysia Petaling Jaya Kuala Lumpur Oman muscat Förenade arabemiraten Dubai Abu Dhabi Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse  + 19 Mer
Augusti 2020
Engelska
Deltid
24 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

MBA

University of Strathclyde Business School

Vårt mål är att utveckla chefer och hög potential chefer i utestående ledare i sina egna specialiserade affärsområden. Programmet är värdefullt för dem i privata, offentl ... [+]

Varför denna kurs?

MBA med inriktning mot Ledarskap Studier har utvecklats av Strathclyde Business School (SBS) och ledarskapsförtroendefundamentet (LTF).

Vi vill uppmuntra dig att besöka skolan eller centrera du söker till och ställa så många frågor som du behöver för att klargöra ditt beslut.

Kvalifikationer och erfarenhet

Om du studerat för grundexamen vid en icke-brittiska institution kommer vi att behöva en kopia av din examen utskrift. Yrkeskvalifikationer kommer också att beaktas. vara minst 28 år. har minst tre års heltids forskarutbildning upplevelse där förvaltningen av människor och resurser har spelat en betydande roll.

[-]
Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse  + 6 Mer
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
24 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Strathclyde Business School

Strathclyde MBA tar erfarna chefer från olika bakgrunder, och utrustar dem med know-how, färdigheter och strategisk inriktning för att upprätthålla och skala företag i da ... [+]

Strathclyde MBA

Utveckla ambitiösa chefer i företagande, strategiska företagsledare.

Strathclyde MBA tar erfarna chefer från olika bakgrunder, och utrustar dem med know-how, färdigheter och strategisk inriktning för att upprätthålla och skala företag i dagens globala företag.

Vad är det Strathclyde MBA?

Den Strathclyde MBA är inte bara ett företag program, det är en stimulerande, utmanande, livsförändrande upplevelse, vilket gör att du ifrågasätter, åter tänka och omvärdera hur du gör affärer.

Den Strathclyde MBA är mycket erfarenhets och baserat på kollaborativt lärande. Studenter dela sina olika arbetsuppgifter erfarenheter, kunskap, förståelse och färdigheter.... [-]

Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse  + 6 Mer
Augusti 2020
Engelska
Heltid
12 - 36 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA på deltid

University of Strathclyde Business School

Vår deltid MBA (kväll studie) ger dig möjlighet att få en uppskattad och väl etablerad förvaltning kvalifikationer på ett sätt som är bäst för din yrkesmässiga och person ... [+]

Varför denna kurs?

Vi vet åtaganden för att vara en fungerande chef innebär att du behöver ett program som passar runt din karriär.

Vår deltid MBA (kväll studie) ger dig möjlighet att få en uppskattad och väl etablerad förvaltning kvalifikationer på ett sätt som är bäst för din yrkesmässiga och personliga förhållanden.

Fördelar med deltid

Till dina klasser och grupper, kommer du att få problem som du behandlar på en dag till dag tillsammans med fördjupad kunskap om nuvarande praxis i din bransch.

Denna dynamik ger stort värde för både dig och din arbetsgivare som nya möjligheter och sätt att arbeta öppnas upp på både organisations- och individnivå.... [-]

Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse  + 6 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Strathclyde Business School

Vi vet inte alla kan, eller ens vill studera på heltid eller genom kvällskurser. Det är därför vår flexibelt lärande väg kan du variera tempot och ordning av studie för a ... [+]

Varför denna kurs?

Vi vet inte alla kan, eller ens vill studera på heltid eller genom kvällskurser.

Det är därför vår flexibelt lärande väg kan du variera tempot och ordning av studie för att passa dina personliga förhållanden. Denna väg kombinerar det bästa av heltid, deltid och öppna Learning Study.

Du kommer att utföra det mesta av dina studier utanför campus, med obligatorisk närvaro på bara en eller två helg skolor per år.

Du börjar på en öppen inlärnings basis med möjlighet att komplettera dina studier med hjälp av frivillig ansikte mot ansikte klasser i Glasgow.

Denna studie metod är perfekt om du värdesätter ansikte mot ansikte kontakt med lärare, besöka specialister och kurskamrater, men kan inte närvara fasta lektioner i veckan.... [-]

Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse  + 6 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 - 6 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska