University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Samhällsvetenskapliga fakulteten vid University of Nottingham erbjuder ett brett utbud av kurser över företag, ekonomi, utbildning, geografi, lag, politik och internationella relationer samt sociologi och socialpolitik.

Omdømme för excellens

Universitetet i Nottingham är ett världens topp 100 universitet och rankas i topp 50 för ett antal samhällsvetenskapliga ämnen i den senaste QS World University Rankings. En riktigt global institution med campus i Kina och Malaysia, Nottingham välkomnar studenter från hela världen.

Det erbjuder ett dynamiskt lärande samhälle där undervisning stöds av världsledande forskning. I den senaste Research Excellence Framework rankades universitetet 8: e i Storbritannien på en mått av "forskningskraft" och mer än 97% av sin forskning är internationellt erkänd. Fakulteten ger ett värdefullt bidrag till detta med forskning som har omfattande konsekvenser för samhället, inklusive ekonomi, hälsa och välfärd, kultur, allmän ordning och miljö.

Inspirerande plats

Skolor inom fakulteten är baserade i hjärtat av England, över University Park och Jubilee Campus. Universitetsparken täcker 300 hektar och är allmänt ansedd som en av de vackraste campuserna i Storbritannien, med båt sjö och rullande gröna kullar. Det är bara 10 minuter med buss från det pulserande Nottingham centrum och väl förbunden med ett spårvagnsnät. Jubileums Campus har vunnit många utmärkelser för sina innovativa, miljövänliga byggnader, och dess sjön och modern skulpturer gör det till en inspirerande lärmiljö.

Dedikerat supportnätverk

Universitetet guidar dig innan du anländer och stöder dig genom hela din utbildning. De ger information och vägledning om många frågor, inklusive internationella kvalifikationer, visum, finans, arbetsföreskrifter och anpassning till livet i Storbritannien.

Akkrediterat av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien, erbjuder Center for Engelska språkutbildning kurser före och under din utbildning för att utveckla dina språkkunskaper till önskad nivå.

Karriär- och anställbarhetstjänsten erbjuder karriärrådgivning för livet, och Studenttjänster hjälper dig med eventuella personliga eller akademiska problem som du kan ha.

Real-learning

Alla skolor i fakulteten har värdefulla länkar till industrin, och våra kurser utrusta dig med de grundläggande färdigheterna och specialkunskapen som du behöver för att uppnå dina professionella mål.

---

Uppgifterna på denna webbplats har utarbetats i förväg för det läsår som det gäller. Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att informationen är korrekt vid tidpunkten för publicering, men ändringar (till exempel för kursinnehåll) kommer sannolikt att uppstå med hänsyn till intervallet mellan publicering och påbörjande av kursen. Det är därför mycket viktigt att kolla universitetets hemsida för eventuella uppdateringar innan du ansöker om kursen genom att följa nottingham.ac.uk/studywithus . Om det finns en skillnad mellan innehållet på denna webbplats och universitetets hemsida, har innehållet på universitetets hemsida företräde .

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se 1-åriga MBA:er » Se EMBA:er » Se Online Postgraduate Certificates » Se Online MA » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Law Certifikater » Se Law PhD » Se Law LLB » Se MA:er » Se MSc:er » Se PhD » Se Law LLM » Se Kandidatprogram » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Master of Business Administration MBA

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Effektiv hantering kräver en kombination av bred förvaltningskunskap och mer specialistkunskaper. Rankad i The Economist MBA Top 100 2017 kan vår MBA studeras på heltid över ett år eller deltid över 2-4 år. [+]

Översikt

Effektiv hantering kräver en kombination av bred förvaltningskunskap och mer specialistkunskaper. Rankad i topp 100 över hela världen i The Economist MBA 2017 , kan vår MBA studeras heltid över ett år eller deltid över 2-4 år.

Den består av en uppsättning kärnämnen, valfria moduler och ett individ- eller grupphanteringsprojekt . Kärnmodulerna säkerställer att du studerar viktiga ledningsområden, medan de frivilliga modulerna och ledningsprojektet låter dig bygga på dessa kärnområden och skräddarsy din egen version av Nottingham MBA.

Vi strävar efter att:

förbättra dina ledarskapsförmågor och färdigheterbygga din praktiska ledningskompetens genom engagemang med affäreruppmuntra ett kreativt och entreprenörsmässigt tillvägagångssätt för problemlösningutveckla din förståelse för ansvariga och hållbara affärsmetoderodla ett internationellt perspektiv genom en blandning av undervisning, lagarbete och möjligheter till utländska affärsbesök... [-]

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Storbritannien Nottingham

Vår Executive MBA erbjuder dig möjlighet att kombinera flexibel studie med en krävande karriär, ge avancerad management utbildning som matchar behoven hos utvecklande chefer. [+]

Översikt

Vår Executive MBA erbjuder dig möjlighet att kombinera flexibel studie med en krävande karriär, ge avancerad management utbildning som matchar behoven hos utvecklande chefer.

Utformade så chefer och chefer kan fortsätta sin karriär medan de studerar, utvecklar vår Executive MBA din kompetens för att generera värde, förbättrar organisationseffektivitet och förbättrar din förmåga att arbeta med andra för att uppnå framgångsrik förändring.

Det ger dig ett generellt ledarperspektiv på verksamheten och hur de kan integreras med en snabbt föränderlig miljö tillsammans med en uppdaterad kunskap och förståelse för verksamheten i ett företag och de praktiska färdigheter som du behöver hantera dem. Kursdeltagare har vanligtvis minst fem års erfarenhet av ledarskap, medan genomsnittet är mer än 10 år.... [-]


Executive MBA Healthcare

Campusstudier Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Storbritannien Nottingham

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy. [+]

Översikt

Förbereda dig för utmaningarna att organisera och hantera komplexa hälsovårdstjänster har vår Executive MBA Healthcare utsetts av NHS Leadership Academy.

Utformad för dem som vill fortsätta sitt fokus på hälsovårdssektorn samtidigt som de får en bred MBA-utbildning, utvecklar den din kompetens för att generera värde, förbättra organisationseffektiviteten och öka din förmåga att arbeta med andra för att uppnå framgångsrik förändring.

Tillsammans med moduler från Executive MBA-programmet, kommer de som fokuserar på vården att genomföra två specialdesignade moduler. Moduler leds av akademiker vars forskning fokuserar specifikt på vårdhantering och inbjudna experter från vården.... [-]


Videoklipp

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Kontakt
Besöksadress
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Sociala medier