Läs den officiella beskrivningen

Varför CJBS? Vi utnyttjar akademins makt för verklig världseffekt

Cambridge Judge Business School (CJBS) är i omvandling - av individer, organisationer och samhälle.

Vad betyder det i praktiken? Det innebär att vi arbetar med varje elev och organisation på en djup nivå, identifierar viktiga problem och frågor, utmanar och coachar människor för att hitta svar och skapa ny kunskap.

Det innebär att vi tar fram det senaste tänkandet från akademin och professionell praxis och tillämpar vår samlade kunskap på specifika affärssituationer för att göra det till handling.

Det innebär att vi tror på att uppmuntra och stödja människor att skapa nya produkter och företag, driva mål för intellektuell vinning och bidra till socialt företagande.

Det innebär att vi uppnår excellens i kvaliteten på våra forskningsinsatser och vårt pedagogiska engagemang. Vi utvecklar kunskap både för egen skull och för att hjälpa andra att göra en skillnad.

Det innebär att vi tränar studenter och kunder från hela världen, belönar prestanda i vår egen personal och möjliggör prestanda hos våra studenter och kunder.

Det innebär att vi bidrar till samhället genom att bygga hållbarhet i hjärtat av vår företagsutbildning och forskning.

Denna kombination av det senaste tänkandet från akademi och yrkesutövning gör att vi kan utveckla större kunskap och bättre metoder för att få en inverkan på den värld vi lever och arbetar i.Priscilla Du Preez / Unsplash

Simon Sainsbury Center

Sedan 1990 har Cambridge Judge Business School byggt upp ett rykte som en ledande forskningsbaserad Business School, ett centrum för rigoröst tänkande och kraftfull transformativ utbildning.

Tidigare i januari 2018 började eleverna och Executive Education-delegaterna anlända till det nya Simon Sainsbury-centret vid Cambridge Judge Business School, en 4-våning, 5 000 kvadratmeter stor struktur som utbreder föreläsningen, mötesrummen, mötes- och matsalarna samtidigt som de förenar Skolans aktiviteter under ett tak.

Projektet, designat av Stirlings prisvinnande arkitekt Stanton Williams, sitter strax bakom Cambridge Judge Business Schools ikoniska Addenbrooke-byggnad på Trumpington Street. Projektet stöddes delvis av en generös donation från Monument Trust, vars grundare Simon Sainsbury också var en av handelsskolans ursprungliga välgörare.

" Simon Sainsbury Center markerar ett nytt kapitel i Cambridge Judge Business School (CJBS), som sammanför alla delar av vårt samhälle - före och efter erfarenhetsstudenter, Executive Education-kunder; fakulteten och externa samarbetspartners - som gör det möjligt för oss att fortsätta lösa problem i verkligheten på ännu mer mångsidiga och kreativa sätt. Genom att samarbeta med arkitekter Stanton Williams har vi kunnat öka vår närvaro på den befintliga Business School-platsen och behålla vår position i hjärtat av Cambridge Cluster. " Christoph Loch, chef för CJBS
Victoria Heath / Unsplash

I hjärtat av CambridgeCambridge Judge Business School ger oöverträffade möjligheter till internt och externt nätverk. Våra fakultet och doktorander har chansen att samarbeta med partners i forskning, antingen i samarbete eller genom att arrangera sponsring av specifika arbetsstycken.

Förutom att vara en del av ett världsberömt forskningsuniversitet, har CJBS fördelar från ett rikt lokalt näringsliv. Cambridge är omgivet av vetenskapsparker, inkubatorer och innovationscentrum. Cambridge Cluster eller Silicon Fen är nu det mest framgångsrika teknologikluster i Europa och en av de mest framgångsrika i världen.

Många av dessa företag har kopplingar till University of Cambridge. Hittills har innovatörer baserade vid universitetet och i det bredare lokala samhället utvecklat över 1 600 företag med mer än 30 000 anställda . Samarbetet mellan universitetet och den privata sektorn fortsätter att påverka tillväxten och välståndet i det som kallas "Cambridge Phenomenon".

Som student vid CJBS kommer du också att ha tillgång till ett imponerande utbud av företagsstöd, inklusive Accelerate Cambridge, som stöder studenterna och fakulteten i skapandet av nya satsningar och Cambridge Enterprise, universitetets teknologilänkandeföretag.

Entreprenörskapscenteret tillhandahåller en portfölj av program och kopplingar till relevanta samhällen, företagsmästare och avdelningar vid University of Cambridge. Det är nära kopplat till företagskonkurrensen som drivs av Cambridge University Entrepreneurs och ansvarar för kurser om Entrepreneurship Concentration inom skolans MBA-program.

Cambridge Judge Business School är också en del av University Enterprise Network .

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

University of Cambridge Judge Business School

Cambridge MBA är en unik, enårig lärande erfarenhet, som kombinerar akademisk rigor med fokus på erfarenhetsbaserat, teambaserat lärande. ... [+]

Cambridge MBA är en unik, enårig lärande erfarenhet, som kombinerar akademisk rigor med fokus på erfarenhetsbaserat, teambaserat lärande.

Cambridge skillnaden

Cambridge Judge Business School är inbäddad i University of Cambridge miljö och kultur, med MBAs njuter av medlemskap i en av de 31 Cambridge Colleges. Detta lägger till en extra dimension till MBA, expanderande nätverk och lärande möjligheter och lanserar våra studenter till ett globalt alumni nätverk på 200 000. Inom detta globala nätverk skapar vi en intim, personlig inlärningsupplevelse under MBA, med en klassstorlek optimerad för livlig diskussion och en högkvalitativ undervisningsstil.

Vår Global Consulting Project är en höjdpunkt i MBA, som skickar små grupper av studenter för att konsultera för kundföretag överallt i världen. Det här är inte bara företagsbesök eller fallstudie, utan ett live-projekt med verkliga resultat som krävs av kunden.... [-]

Storbritannien Cambridge
September 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Cambridge Judge Business School, University of Cambridge, Trumpington Street,
CB2 1AG Cambridge, England, Storbritannien