University of Bradford School of Management

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Bradford School of Management

University of Bradford School of Management har spelat en central roll för att ge forskning av världsklass och högt rankad innovativa företag och ledarskapsutbildning sedan 1963.

logotyper

Nu en av en elitgrupp av mindre än 1% av världens handelshögskolor med "Triple Crown" av ackrediteringar, vi är en utåtriktad, relevant, modern, student orienterad handelshögskola där akademiker, praktiker och forskare arbetar tillsammans för att utveckla och leverera vår huvuduppgift att göra kunskap Arbete.

Vi strävar efter att uppnå vårt uppdrag genom att fokusera på tre nyckelaspekter:

 • Internationellt: genom att erbjuda en verkligt internationell erfarenhet för vår globala Campus studenter och personal
 • Ansvarsfullt: genom vårt fokus på att informera ansvariga, etisk och hållbar förvaltning för kommande generationer
 • Innovativt: genom att ge studenterna en stimulerande erfarenhet och förmåga att förnya sig och engagera sig i företag

Våra Program

Skolan erbjuder ett komplett utbud av grundutbildning, forskarutbildning och doktorandprogram levererade både i Bradford och partnerinstitutioner över hela världen. Vi har ca 1000 studenter, 500 forskarstuderande och 100 doktorander som studerar hos oss i Bradford vid någon tidpunkt, och ytterligare 4000 studerar Bradford grader på våra partnerinstitutioner i Frankrike, Spanien, Polen, Filippinerna, Singapore, Indien, Oman och Dubai .

Internationellt perspektiv

Våra studenter och personal är verkligen internationell. Mer än en tredjedel av våra lärare är från utanför Storbritannien eller har icke-brittiska kvalifikationer. Dessutom är mer än 70 nationer representerade bland eleverna på vår Bradford campus.

Vår internationella lärare och studenter få olika perspektiv på aktuella affärs och ledningsfrågor och bidra till att skapa en stimulerande miljö för undervisning, lärande och forskning.

Internationellt utbyte uppmuntras, både Bradford studenter väljer att studera utomlands och studenter från partnerinstitutioner tar en termin i Bradford. Vi har ett brett utbud av partners med över 24 institutioner över hela världen för sådant utbyte.

Rykte och kvalitet

Skolan rankas stolt i Financial Times (FT) Top 60 europeiska handelshögskolor, med individuella rankingen för Full-time MBA, Distansutbildning MBA och magisterexamen i Management program som utgör vår samlade skolan ranking.

Financial Times European Business School ranking (publicerad 1 December 2014):

 • Top 60 i Europa

Financial Times europeiska MBA ranking (Publicerad 1 december 2014):

 • Top 40 i Europa

Financial Times Online MBA ranking (Publicerad 9 mars 2015):

 • 8 i världen
 • 3: ai Storbritannien
 • 1: ai världen för alumner karriär
 • 2: ai världen för valuta för pengarna

Financial Times magisterexamen i Management-rankingen (Publicerad 15 September 2014):

 • 9 i världen för marknadsföring (World Top 10)
 • 9 i Storbritannien för Masters i Management (UK Top 10)
 • 59th i världen för Masters i Management (World Top 60)

Vi är stolta över att vara i en elitgrupp av bara 59 handelshögskolor i världen (mindre än 1%) att hålla tredubbla ackrediteringar av Equis, AMBA och AACSB, ofta kallad "Triple Crown".

Vill du veta mer om University of Bradford School of Management, vänligen kontakta:

Emm Lane, Bradford, West Yorkshire, BD9 4JL, UK
Webbplats: www.bradford.ac.uk/management
Telefon: +44 (0) 1274 234 393

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se EMBA » Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Bradford Executive MBA I Dubai (deltid)

Campusstudier Deltid 2 - 6 år April 2018 Förenade arabemiraten Dubai Storbritannien Bradford + 2 fler

Vår Executive MBA i Dubai är ett av de första och mest ansedda i Förenade Arabemiraten, snabb-tracking karriärmöjligheter för många av regionens ledande affärsmän sedan den först inrättades 1996. [+]

University of Bradford School of Management är en av en elitgrupp av mindre än 1% av handelshögskolor med "Triple Crown" av ackrediteringar (AACSB, AMBA, EQUIS). Skolan är genomgående rankas av Financial Times som en av Europas Top 60 Business Schools.

Vår Executive MBA i Dubai är ett av de första och mest ansedda i Förenade Arabemiraten, snabbt spåra karriärmöjligheter för många av regionens ledande affärsmän eftersom det var första grundades 1996. Studerade på deltid under 2 år, är programmet syftar till att ambitiösa chefer som vill studera medan de arbetar. En flexibel struktur av 3-dagars blocket helgen undervisning var 4-6 veckor, och stöds av distansundervisning kan du planera dina studier på ett effektivt sätt och minimera eventuella störningar för att fungera. Undervisas av vår internationella fly-in fakultet, är programmet levereras på förstklassiga utbildningsmöjligheter i Dubai Knowledge Village.... [-]


Bradford Executive MBA I Storbritannien (deltid)

Online och Campus-kombinerat Deltid 2 - 6 år September 2017 Storbritannien Bradford

The Bradford Executive MBA är en deltid program för att passa runt karriärer upptagna med att arbeta chefer och specialister. Detta moderna och praktiska program ger dig de skarpa strategiska, ekonomiska och människor färdigheter du behöver för att utvecklas och fungera effektivt på högre nivåer. [+]

University of Bradford School of Management är en av en elitgrupp av mindre än 1% av handelshögskolor med "Triple Crown" av ackrediteringar (AACSB, AMBA, EQUIS). Skolan är genomgående rankas av Financial Times som en av Europas Top 60 Business Schools.

The Bradford Executive MBA är en deltid program för att passa runt karriärer upptagna med att arbeta chefer och specialister. Kursen kan fyllas på bara två år, men finner vi de flesta studenter vill ta lite längre tid att ge tid för att reflektera och slutföra sitt projekt med lite mer tid, så vi tror att 27 månader är en mer realistisk tidsram inom vilken att slutföra MBA. Eleverna kan också välja att förlänga sina studier under en längre period på upp till sex år, om de så önskar.... [-]


MBA

Bradford Accelerated MBA

Campusstudier Heltid 10 månader January 2018 Storbritannien Bradford

Vår unika Accelerated Heltid MBA, det första i sitt slag i Storbritannien, är avsedd för de mest högt motiverade och engagerade studenter, ger dig chansen att slutföra Bradford MBA på bara 10 månader. [+]

University of Bradford School of Management är en av en elitgrupp av mindre än 1% av handelshögskolor med "Triple Crown" av ackrediteringar (AACSB, AMBA, EQUIS). Skolan är genomgående rankas av Financial Times som en av Europas Top 60 Business Schools. Bradford MBA är också rankad av Financial Times (December 2014) som en av Europas Topp 40 MBA-program.

Vår unika Accelerated Heltid MBA, det första i sitt slag i Storbritannien, är avsedd för de mest högt motiverade och engagerade studenter, ger dig chansen att slutföra Bradford MBA på bara 10 månader.

Denna snabba program är idealiskt för ambitiösa chefer, personal eller företagare som funderar på att återvända till arbetsplatsen eller en ny karriär med minimal fördröjning och kostnad. Du kommer att slutföra lärde del av MBA i sju månader och du sedan har möjlighet att slutföra Projektledning i de sista tre månader, antingen i Bradford eller rygg på arbetsplatsen. ... [-]


Bradford Heltid MBA

Campusstudier Heltid 12 månader September 2017 Storbritannien Bradford

Vår MBA-program gör att du kommer att lämna Bradford med både bredd av discipliner och detaljerade specialistkunskaper du behöver för att avancera din förvaltning karriär. [+]

University of Bradford School of Management är en av en elitgrupp av mindre än 1% av handelshögskolor med "Triple Crown" av ackrediteringar (AACSB, AMBA, EQUIS). Skolan är genomgående rankas av Financial Times som en av Europas Top 60 Business Schools. Bradford MBA är också rankad av Financial Times (December 2014) som en av Europas Topp 40 MBA-program.

Våra 12-månaders heltid MBA-program rankas av Financial Times som en Europas Top 40 program och är utformad för ambitiösa chefer som har möjlighet att ta time out av sin karriär att fokusera och fördjupa sig i sina studier som en del av det här livet -changing resa.

Som Bradford-baserade MBA student kommer att dra nytta av att studera på vår trippel ackrediterade Business School (EQUIS, AMBA, AACSB) som rankas som en Europas Top 60 European Business School (Financial Times, December 2014). Du kommer också att ansluta sig till en verkligt internationell inlärningsmiljö och bli en del av ett mångsidigt och levande nätverk av hög kaliber studenter, akademiker och affärsmän från över 30 länder. Du kommer att studera med likasinnade kollegor från många olika industri och kulturell bakgrund, göra professionella anslutningar och livslång vänskap för att stödja din karriär både nu och i framtiden.... [-]


Kontakt
Besöksadress
University of Bradford School of Management
Emm Lane,

Bradford, England, BD9 4JL GB