Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

School of Management & Research (TSMR) är stolt över sitt engagemang för excellens. Detta engagemang återspeglar TSMR: s uppdrag att erbjuda högkvalitativa program för sina studenter, exceptionell service till samhällen och spetskompetens som informerar politik och praktik. TSMR har också åtagit sig att bilda partnerskap med en mängd olika utbildnings-, service- och affärsenheter för att främja forskning och innovativa metoder inom ett brett spektrum av yrken och samhällsorganisationer.

TSMR är unik i sin kombination av akademiska och professionella program som förbereder individer för ett brett spektrum av roller inom industrin. TSMR förbereder inte bara högkvalificerade studenter utan även yrkesverksamma inom spännande och höga behov för ledning. Vi uppmuntrar dig att utforska våra akademiska program för att upptäcka det breda utbudet av möjligheter som erbjuds.

Våra program styrs av TSMRs konceptuella ram, som beskriver utvecklingen av studenter som förfrågare-professionella. Inquirer-Professionals påverkar positivt lärandeproblemen hos studenter genom att de förstår och tillämpar professionell kunskap, instruktionsprocesser, pedagogiska sammanhang, studentinlärning, interpersonella färdigheter och professionella relationer. Vi tror att Inquirer-Professionals är mycket beredda att möta de spännande kraven i dagens undervisning och lärande utöver våra högkvalitativa akademiska program. TSMR strävar också efter att engagera studenter, alumner och samhället i en rad olika aktiviteter. Som student kan du delta i en rad professionella organisationer som ger långvariga vänskap med studenter som delar dina intressen och professionell passion.

Vi hoppas att du tycker om din studie på TSMR. Vi ser fram emot möjligheten att dela med dig vårt engagemang för excellens.

VÅRT UPPDRAG

Uppdraget i London School of Management & Research är att erbjuda nationellt konkurrenskraftiga och internationellt erkända möjligheter att lära och engagera olika studenter i en verklig miljö. Som kunskapsresurs till allmänheten bygger London School of Management & Research partnerskap med andra utbildningsinstitutioner, samhällsorganisationer, myndigheter och den privata sektorn för att tjäna de regioner som den tjänar och påverkar världen.

VÅR VISION

London School of Management Research (TSMR) strävar efter att vara en akademisk ledare som är erkänd för innovation och kvalitet i undervisning och lärande, internationell ställning och engagemang för utkik och tjänster till samhällen och samhällen som den tjänar.

VÅRA KORVÄRDEN

TSMR värderar följande som centrala för dess vision:

  • Integritet: Vi har höga krav på karaktär och integritet som grunden till vilken TSMR skapas.
  • Excellence: Vi strävar efter excellens inom TSMR-samhället genom möjligheter att uppnå undervisning, forskning, stipendium, kreativ aktivitet och service.
  • Learning-Centeredness: Vi vårdar intellektuell flexibilitet, kunskap och färdigheter genom att integrera undervisning, forskning, bedömning och lärande för att främja kontinuerlig förbättring av vår vetenskapliga gemenskap.
  • Student-Centeredness: Vi är engagerade i utbildning, utredning och service för att möta elevernas förändrade behov. Vi främjar livslångt lärande, samhällsansvar och socialt ansvar, ledarskap och individ- och karriärtillväxt.
  • Mångfald: Vi omfamnar mångfalden i alla dess dimensioner och inser att ömsesidig respekt för individualitet och inkludering av alla är avgörande för både personlig och institutionell framgång.
  • Service: Vi stöder och känner igen service på alla nivåer inom TSMR. Vi strävar efter att bidra till fördelarna med TSMR och världen.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


The School of Management and Research

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management ... [+]

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management

I en alltmer komplex affärsverksamhet har marknadsförarens roll blivit allt viktigare än någonsin. Mångsidighet, förmåga att utveckla en långsiktig hållbar strategi och expertis är också mycket eftertraktade bland marknadsförare över hela världen.

Vår Business and Strategic Marketing kurs lägger tonvikten på tillämpat och interaktivt lärande. Det utrustar dig med verktyg för att hitta lösningar på verkliga världsekonomiska utmaningar och hur man kopplar produkter till människor nationellt, regionalt och internationellt. Det är med andra ord utformat för morgondagens strategiska marknadsförare.... [-]

Storbritannien Cardiff
Februari 2020
Engelska
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
The School of Management and Research

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management ... [+]

Beläget i en stad känd för kultur, mångfald, fascinerande historia över 2000 år, språk, utbildning och idrottsinstitutioner, School of Management

Syftet med kursen är att hjälpa dig att uppskatta vikten av strategi och kompetens som krävs för att konkurrera globalt.

Vår Strategic Business Management kurs kommer att förändra hur du tänker, nätverk och gör affärer. Kursen bygger på vår djupa kunskap om Management och företagskultur och standardiserade metoder för att ge studenterna de grundläggande färdigheter som behövs för att övervaka organisationer i olika internationella miljöer. Oavsett om du har tidigare erfarenhet inom ledarskap eller affärsområde, kommer kursen att förbättra dina förståelse och praktiska tillämpningar i din praktik.... [-]

Storbritannien Cardiff
Februari 2020
Engelska
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska