Oxademy Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Oxademy Graduate School är en professionell och akademisk utbildning som är belägen i staden Oxford, världens mest kända lärande nav. På Oxademy arbetar vi med ett omfattande nätverk av utbildningsspecialister i Oxford för att leverera världsklass webbaserade lärande till berättigade elever.

Hur vi arbetar

Våra program ge studenterna allt de behöver för att lyckas. Detta inkluderar en självinsikt program, kritiskt tänkande, ledarskap och entreprenörskap utbildning, jobb förvärv coaching, pågående mentorsjo [, praktik möjligheter ... och naturligtvis en ackrediterad certifikat eller examen efter examen.

Teknologi

Oxademy innovativa, banbrytande distansutbildning plattform är baserad på en egen ram (OxABL ©) som ger en logisk struktur för online-utbildning. Vid roten av våra program är en "Human Cognitive System" och en "Instructional Design" som gör det möjligt för oss att fokusera på hur eleverna bearbeta information ... så att vi kan bättre engagera genom synkrona och asynkrona inlärningsmetoder. Vi har utvecklat en egen e-learning plattform (VLE) som antar flera tekniker för att skapa en smidig och produktiv lärande. Viktigast vår VLE ger oss möjlighet att samarbeta med studenter (online och offline), hålla dem motiverade, och automatiskt förstå beteendet hos framgångsrika studenter. Detta alla tillhandahålls via en molnbaserad lösning som stödjer "Mashware" (en korsning av mashups och kursmaterial), LIVE interaktiva klasser, interaktion elev-lärare, en LIVE elevsvarssystem och ett intelligent lärande mönster Analyser.

Detta är alla levereras över Internet via distansundervisning.

Platser

oxford

Oxademy Graduate School

Address
Clarendon House, 52 Cornmarket Street
OX1 3HJ oxford, england, Storbritannien

Hong Kong

Address
21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay
Hong Kong, Hongkong

Shanghai

Address
1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, Kina

Kuala Lumpur

Address
Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,
59200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Mumbai

Address
Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

400020 Mumbai, Maharashtra, Indien

Lagos

Address
No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos
Lagos, Lagos, Nigeria

Tokyo

Address
152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20
Tokyo, Japan

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium