Nottingham University Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Med campus i Storbritannien, Kina och Malaysia, Nottingham University Business School har en oöverträffad global räckvidd och medlemmar av vår fakultet är bland de ledande forskarna inom sina områden. Med studenter och personal från hela världen, erbjuder vi en unik internationell erfarenhet med möjligheter att etablera värdefulla affärsrelationer med globala konkurrenter.

Undervisningen bygger på utmärkande forskning som redovisas nationellt och internationellt. Våra utestående program och stöd vi erbjuder våra studenter gör det möjligt för dem att utmärka sig i en global miljö.

Nottingham University Business School är erkänt som en av de bästa skolorna i världen för kvaliteten på sin forskning och undervisning inom hållbarhet och socialt ansvar.

Skolan har banat väg för undervisning i entreprenörskap och forskning vid Nottingham, och tilldelades en Small Business stadga av den brittiska regeringen som ett erkännande av sin roll i att stödja och utveckla små och medelstora företag (SMF).

Vi erbjuder innovativa MSc kurser för studenter från både affärs- och icke-business akademisk bakgrund, och många av våra masterkurser är ackrediterade och erkända av yrkesorganisationer. Vår Civilingenjör i marknadsföring är ackrediterat av Chartered Institute of Marketing (CIM) för en Dual Award, medan våra masterkurser inom bank är ackrediterade av Chartered Banker Institute (CBI), som erbjuder studenter Chartered Banker Diplom - den högsta utmärkelsen som finns i världen banking. Vi är en av ett fåtal utvalda brittiska handelshögskolor i världen att erbjuda denna dubbla examen examen. Nottingham MBA har godkänts av Association of MBA (AMBA) sedan 1993 och inkluderar möjligheter att anpassa i finans, entreprenörskap och företagens sociala ansvar.

The Business School ligger på universitetets moderna Jubilee Campus, som öppnades 1999 av Hennes Majestät Drottningen. Jubilee Campus ligger mycket nära centrum av Nottingham - en kosmopolitisk och pulserande stad, anses vara en av Storbritanniens mest eftertraktade platserna att studera. Bara två timmar från London och med utmärkta kommunikationer, är Nottingham lättillgängligt från resten av Storbritannien och Europa.

Betyg

  • I 2014 REF (Research Excellence Framework) 70% av vår forskning bedömdes som antingen internationellt utmärkt eller världsledande, ranking oss 6 i Storbritannien av forsknings makt.
  • Skolan är unik i att vara EQUIS ackrediterade för den eftertraktade maximal period på fem år på alla sina tre platser i Storbritannien, Kina och Malaysia av Europeiska fonden for Management Development (EFMD), en av världens ledande ackrediteringsorgan för företag skolor.
  • År 2016 rankades Financial Times vår MSc finans och investering i sin topp globala Masters i finans program.
  • Våra MBA och Executive MBA-program rankas av The Economist MBA Global Top 100.
  • 2016 Corporate Knights bättre värld MBA ranking placerar oss 2nd i Storbritannien och 12 globalt för våra styrkor när det gäller hållbar verksamhet utbildning.
  • Vår Executive MBA rankas tvåa i Storbritannien och löneökning på våra alumner efter examen är rankat 1 i The Economist Executive MBA Ranking 2015.
  • University of Nottingham rankas i topp 1% av universitet världen över i QS World University Rankings.

  Affärsidé

  Uppdraget för Nottingham University Business School är att öka företagens och förvaltning kunskap och praktik på ett ansvarsfullt och hållbart sätt med hjälp av vår globala närvaro genom:

  • Inflytelserika forskning av högsta internationella standard.
  • Enastående undervisning och program som gör det möjligt för våra studenter och kunder att utmärka sig i en global miljö.
  • Partnerskap med externa organisationer som leder till betydande positiva effekter på den allmänna ordningen, affärspraxis och ekonomisk och social välfärd.
  • Ett åtagande till den övergripande utvecklingen och välfärd för studenter och personal inom ett världssamfundet.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se EMBA » Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Storbritannien Nottingham

Executive MBA är en avancerad ledarskapskurs för ambitiösa företagsledare och chefer som vill studera samtidigt som de fortsätter sin karriär. Du kanske redan i en ledarroll, vanligtvis ha minst fem års erfarenhet, och är angelägna om ytterligare karriärutveckling och progression. [+]

MBA är en avancerad ledarskapskurs för ambitiösa och chefer som vill flexibla studier som passar runt deras karriär och andra åtaganden. Du kanske redan i en ledarroll, vanligtvis ha minst fem års erfarenhet, och är angelägna om ytterligare karriärutveckling och progression. Kursen ger dig en hög nivå, allmänna förvaltningen perspektiv på affärsfunktioner och hur de kan integreras med en snabbt föränderlig miljö. Du kommer att få kunskap och förståelse om verksamheten i ett företag och de praktiska färdigheter som behövs för att hantera det. Du kommer att dra nytta av den Executive MBA från: studerar i din egen takt och samtidigt fortsätta din karriär. Nottingham Executive MBA erbjuder exceptionell flexibilitet, så att du kan passa kursen runt ditt arbete och familjeliv examen från ett globalt rankad Executive MBA betygsatt 21 i världen och 2 i Storbritannien The Economist av våra studenter och alumner föra nya perspektiv för att lösa dina affärsproblem med hjälp av aktuell förvaltning tänkande studera tillsammans med andra kursdeltagare med ett genomsnitt på tretton års arbetslivserfarenhet och utöka dina möjligheter till nätverkande utveckla ett globalt perspektiv genom att dra nytta av de unika internationella möjligheter vi erbjuder på våra MBA i Malaysia och Singapore identifiera specialist ämnen som är mest fördelaktigt för dig och ditt företag från ett brett utbud av valbara kurser tillgång till expertis och tjänster av världsklass, internationellt universitet gå en av våra utländska studieresor att globalisera din MBA dra nytta av möjligheter till livslångt lärande tillgängligt för Executive MBA alumner Våra Executive MBA-studenter... [-]

MBA

Heltid MBA

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Nottingham

MBA är en avancerad kurs i ledning som kommer att förse dig med de färdigheter som behövs för att lyckas i dagens komplexa affärsmiljöer i den privata eller den offentliga sektorn. De centrala moduler i MBA fokus på grundläggande hantering discipliner. De valbara moduler kan du koncentrera dig på djupet på specifika ämnesområden för att passa dina individuella intressen och behov karriär ... [+]

Nottingham MBA är en avancerad kurs i ledningen som kommer att förse dig med de färdigheter som behövs för att lyckas i dagens komplexa miljöer i den privata eller offentliga sektorn. De centrala moduler i MBA fokus på grundläggande hantering discipliner. De valbara moduler kan du koncentrera dig på djupet på specifika ämnesområden för att passa dina individuella intressen och behov karriär. Du kan också välja att anpassa din MBA med inriktning på antingen ekonomi, entreprenörskap, eller företagens sociala ansvar / hållbarhet. Kursen innebär deltagande i grupparbeten och syftar till att förbättra ditt beslutsfattande förmåga och producera chefer av högsta kvalitet. Vi erbjuder också heltid MBA vid våra campus i Malaysia. Kurslängd: Ett år på heltid. Termin ett - centrala moduler Redovisning och finansiering Företagsekonomi Managing People marknadsföring Operations Management Strategic Management Termin två - centrala moduler Entreprenörskap och kreativitet Hållbara beslut och organisationer Valbara moduler (välj fyra från ett urval av): Strategisk Förändring av Dynamic Markets Affärsetik Business Intelligence i den digitala ekonomin Samtida teman i marknadsföring Corporate finance Corporate Governance och Social Accountability Entreprenörskap i praktiken Finansiellt och Monetär Ekonomien Spel och strategier för företag Ledarskap och hantera förändringar Innovation Management International Finance Management consulting Hantera Global Firm Hantera Human Resource Portfolio Management och Investeringsanalys Socialt entreprenörskap Venture Capital och Private Equity Plus - Projektledning [-]

Kontakt
Postadress
Nottingham University Business School, Jubilee Campus, Wollaton Road
Nottingham, NG8 1BB GB
Besöksadress
Nottingham University Business School,Wollaton Road, Jubilee Campus
Nottingham, England, NG8 1BB GB