Nottingham University Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited

Nottingham University Business School

Med campus i Storbritannien, Kina och Malaysia, University of Nottingham har ett globalt rykte för undervisning och spetsforskning. Affärs skolor på alla tre campus är EQUIS-ackrediterade av Europeiska fonden för Management.

Nottingham University Business School erbjuder en av de största urvalen av MSc grader i Storbritannien. Våra kurser förbereder dig för ledande befattningar inom industri, handel och offentlig sektor, samtidigt som den ger en god grund för forskarutbildning.

Våra lärare är bland de ledande forskarna inom sina områden och vår undervisning stöds av deras särskiljande forskning. Med studenter och personal från mer än 150 länder, erbjuder vi en unik internationell erfarenhet möjligheter att knyta värdefulla affärsrelationer med globala kamrater.

Lämplig för studenter från både affärs- och icke-business akademisk bakgrund, många av våra MSc kurser är ackrediterade och erkända av yrkesorganisationer.

 • MSc Bank och finans har Chartered Banker Institute (CBI) ackreditering - den gyllene standarden för bankpersonal - vilket innebär akademiker få en dubbel utmärkelse och har rätt att kalla sig en Chartered Banker.
 • MSc finans och investering har accepterats i University Programme CFA Institute Recognition och även rankas i Financial Times Masters i finans program 2016.
 • MSc Human Resource Management och organisation är ackrediterat av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD), erbjuder utexaminerade fullständig befrielse från deras nivå 7 Advanced Diploma.
 • MSc Marketing är ackrediterat av Chartered Institute of Marketing (CIM) och akademiker får en examen och en yrkesexamen som kan ge dem en konkurrensfördel.
 • MSc Risk Management är erkänd av Chartered Insurance Institute (CII), världens ledande branschorganisation för försäkring och finansiella tjänster.

The Business School ligger på universitetets moderna Jubilee Campus, som öppnades 1999 av Hennes Majestät Drottningen. Jubilee Campus ligger mycket nära centrum av Nottingham - en kosmopolitisk och pulserande stad, anses vara en av Storbritanniens mest eftertraktade platserna att studera. Bara två timmar från London och med utmärkta kommunikationer, är Nottingham lättillgängligt från resten av Storbritannien och Europa.

Ranking och rykte

 • Vi är en del av en elitgrupp av AMBA och EQUIS-ackrediterade handelshögskolor
 • I den senaste Research Excellence Framework, var 70% av vår forskning rankade världsledande eller internationellt utmärkt, ranking oss 6 i Storbritannien när det gäller forskning makt
 • Vår heltid MBA-program rankas i The Economist MBA Global Top 100 2016
 • Vår Executive MBA rankas 21 i världen, 2: a i Storbritannien och 1 för löneökning efter examen i den senaste Economist Executive MBA Ranking
 • Vi har banat väg för undervisning i entreprenörskap och forskning vid Nottingham, och tilldelades en Small Business stadga av den brittiska regeringen som ett erkännande av vår roll i att stödja och utveckla små och medelstora företag (SMF)
 • Nottingham är en medlem av det prestigefyllda Russell Group universitet och rankas i topp 1% av universitet över hela världen i den senaste QS World University betyg

Nottingham alumner inkluderar inflytelserika ledare från en rad områden och yrken, bland annat författare och poet DH Lawrence, universitetskansler och VD för GlaxoSmithKline, Sir Andrew Witty och guld-vinnande OS-deltagare, Dr Deng Yaping.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se EMBA » Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Deltid 2 - 4 år Öppen antagning Storbritannien Nottingham

Detta AMBA-ackrediterad kurs är en avancerad ledarskapsutbildning program för ambitiösa och chefer. [+]

Executive MBA Vår MBA Master of Business Administration (Executive) kursdeltagare har potential att bli ledare och typiskt har 8-15 års erfarenhet (även kandidater med minst fem år kan godtas). Fylla i Nottingham Executive MBA är ett kraftfullt uttalande om dina karriärmål och vilja att utveckla ett globalt perspektiv på verksamheten. Fördelarna: Kombinera intensiva studier med en krävande karriär Testas och fråga vad du gör Upplev en hög nivå företagsledning utbildning som du kan använda på din nuvarande roll Studie tillsammans med erfarna affärsmän från hela världen och bygga bredare nätverk Nottingham MBA är globalt rankad och skolan är bland de få i Storbritannien för att uppnå både EQUIS och AMBA ackrediteringar. Vi är erkänt som ett av världens främsta skolor för att integrera hållbarhetsfrågor i alla våra MBA-program. Nyckelfakta AMBA har ackrediterat våra MBA-program sedan 1993, vilket gör att alla Nottingham MBA-program uppfyller stränga kvalitetskrav Vi rankas i The Economist Vilka MBA Topp 100 2016 Vi rankad 21 i världen, 2 i Storbritannien och 1 för löneökning efter examen i den senaste Economist Executive MBA Ranking Business School, i alla tre campus (Storbritannien, Kina och Malaysia), är EQUIS-ackrediterad av Europeiska fonden for Management Development (EFMD), en av världens ledande ackrediteringsorgan för handelshögskolor I den senaste Research Excellence Framework (REF) rankas vi 6 för forskning kraft av 101 brittiska företag och förvaltning institutioner Vi rankas i topp 100 i världen för företag och förvaltning studier i QS World University Rankings by Subject 2017 Kursinnehåll Alla elever måste ta 12 moduler, med... [-]

MBA

Heltid MBA

Campusstudier Heltid 1 år September 2017 Storbritannien Nottingham

Detta AMBA-ackrediterad kurs kommer att utveckla viktiga ledningskompetens som krävs för att möta och delta i den alltmer internationella affärsmiljön. [+]

Heltid MBA Syftar till att utrusta dig med förbättrad kreativitet och effektiv problemlösning färdigheter, kommer vår heltid MBA inspirera och utmana dig intellektuellt. Studera tillsammans med en kamratgrupp från över 20 länder, kommer du att förbättra din inlärningsprocess och tvärkulturell medvetenhet gemensamt för moderna företag genom en avancerad undervisning och lärande program i ledningen med en fokuserad och praktisk tillämpning. Genom att delta i grupparbeten med mångkulturella kursdeltagarna från olika industriella och kommersiella bakgrunder, är programmet syftar till att förbättra beslutsprocessen förmågan hos deltagarna och producera chefer av högsta kvalitet. Detta MBA Kursen består av åtta centrala moduler tillsammans med ett urval av fyra valfria att skräddarsy din egen version av Nottingham MBA. Den kompletteras genom att företa en individ eller grupp projektledning. Ett antal anläggningar är tillgängliga för dig och dessa inkluderar en dedikerad yrkesvägledare, en personlig handledare och en kunnig och vänlig professionell administrativ grupp. Nottingham MBA är globalt rankad och skolan är bland de få i Storbritannien för att uppnå både EQUIS och AMBA ackrediteringar. Vi är erkänt som ett av världens främsta skolor för att integrera hållbarhetsfrågor i alla våra MBA-program. Nyckelfakta AMBA har ackrediterat våra MBA-program sedan 1993, vilket gör att alla Nottingham MBA-program uppfyller stränga kvalitetskrav Vi rankas i The Economist Vilka MBA Topp 100 2016 Vi rankad 21 i världen, 2 i Storbritannien och 1 för löneökning efter examen i den senaste Economist Executive MBA Ranking Business School, i alla tre campus (Storbritannien, Kina och Malaysia), är EQUIS-ackrediterade av Europeiska fonden for Management... [-]

Kontakt
Postadress
Nottingham University Business School
Jubilee Campus
Wollaton Road

Nottingham, NG8 1BB GB
Besöksadress
Nottingham University Business School
Jubilee Campus
Wollaton Road

Nottingham, England, NG8 1BB GB