Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Varför Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) är en blomstrande del av Nottingham Trent University (NTU); Vi är internationellt kända som en av de bästa handelshögskolorna i Storbritannien, vilket ger utmärkt utbildning och forskning som har en stark, positiv inverkan på karriärer, företag och det globala samhället. Våra forskarutbildningskurser är ett exceptionellt tillfälle att upptäcka vem du kan vara, som du lär dig av experter akademiker och företagsledare med enastående internationellt rykte. Vi har en av de största och mest mångsidiga fakulteterna i någon företagsskola, som ger dig innovationsteorier, stor affärserfarenhet och inspirerande, stödjande undervisning.

AACSB ackrediterad

Nottingham Business School förenar de översta 5% av handelshögskolorna över hela världen efter att Nottingham Trent University fick ackreditering för kvaliteten på sina affärs- och förvaltningskurser från Association till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Anslutningar till industrin

Nottingham Business School har 600 + kontakter med näringslivet - i Storbritannien och utomlands - och välkomnar regelbundet specialister på campus för att jobba med våra studenter. Vår Business Leader Lecture Series ser studenter lära av ledande ledare av stora organisationer, bland annat IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota och Chartered Institute of Marketing.

Skapa en unik, personlig kurs

Våra kurser är noggrant strukturerade för att ge dig kärnkompetens, kompetens inom mer specialistområden och värdefull praktisk erfarenhet. Varje kurs börjar med ett kärnelement, vilket leder till flera valfria vägar och slutligen ett urval av stora projekt. Du har också möjlighet att få ännu mer erfarenhet genom att införliva en årlig arbetsplats på din kurs *. Kurser som börjar i januari 2018:

 • msc förvaltning
 • MSC Management and International Business
 • MSc Marketing
 • MSc Branding och Reklam
 • MSc Finance
 • msc internationella affärer (enda utmärkelse)

Kurser som börjar i september 2018:

 • msc förvaltning
 • MSc Management och Finance
 • MSc Management och Global Supply Chain Management
 • MSc Management och Innovation och Enterprise
 • MSC Management and International Business
 • MSC Management and International Publishing
 • MSc Management och marknadsföring
 • MSc Marketing
 • MSc Branding och Reklam
 • MSc Digital Marketing
 • MSc Human Resource Management
 • MSc Ekonomi
 • MSc Ekonomi och Investment Banking
 • msc internationella affärer (enda utmärkelse)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Finance
 • MSc Finans och redovisning
 • MSC finansiering och investment banking
 • msc entreprenörskap
 • MSc Project Management

* Begränsningar gäller beroende på din valda kurs. Personer med mer branscherfarenhet kan vara intresserade av våra heltid MBA och Executive MBA-program.

våra studenter

Ta inte bara vårt ord för det - höra vad våra studenter har att säga om att studera och bo i Nottingham samt kurser och faciliteter.

Karriär Enhancement

Vi är fokuserade på din anställbarhet från början, genom en lärande erfarenhet som integrerar teori och praktik. 96% av NBS forskarstuderande har gått på anställning, egenföretagare eller vidareutbildning sex månader efter examen (DHLE 2015/16)

 • Våra heltid MSc studenter kan välja att lägga till ett års arbetsplats. *
 • Vi har fått global ackreditering för kvaliteten på våra affärs- och förvaltningskurser från AACSB - anslutning till de 5% högsta skolorna i världen.
 • Vi arbetar med över 70 företag varje år för att ge råd till våra studenter.
 • Våra studenter har ett val av större projekt. Möjligheterna inkluderar ett live-konsulteringsprojekt, en praktik på tre månader, en internationell sommarskola eller ett företagsforskningsprojekt.
 • Vi driver branschhögtalare, bland annat våra populära Business Leaders Lecture-serier och Masters-specifika evenemang.
 • Du kan bli involverad i Global Respons Week och Global Business Week.

* exklusive MSc Entrepreneurship, MSc International Business, MSc International Business (Dual Award) och MSc Management och International Publishing. Vi har också ett engagerat anställningsarbete, som erbjuder skräddarsydda råd för att inspirera och förbättra varje steg i din karriärplanering.

Kursakkrediteringar

Chartered Institute of Marketing (CIM) Vi arbetar i samarbete med Chartered Institute of Marketing (CIM), vilket ger studenterna på vårt marknadsföringskurs studentmedlemskap till CIM och möjligheten att få högt värderade yrkeskvalifikationer via CIM Graduate Gateway. Chartered Management Institute (CMI) Vår MBA och alla våra MSc Management kurser är Dual Award ackrediterad med Chartered Management Institute (CMI). Det innebär att när du examinerar får du två kvalifikationer:

 • MSc Management (och rutt); och
 • CMI Level 7 Diplom Management and Leadership

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Vår MSc Human Resource Management kurs är godkänd av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Den professionella kroppen för HR och folkutveckling, CIPD är erkänd världen över, och en kvalifikation som godkänts av dem kan verkligen öka dina karriärmöjligheter. Chartered Institute of Finance (CFA) Var och en av våra finansieringskurser har skapats i samarbete med Chartered Institute of Finance (CFA), så dina moduler bidrar också till institutets egen kvalifikation, som du kan arbeta för att slutföra efter examen.

Stipendier

Nottingham Business School erbjuder ett antal generösa stipendier och rabatter för vår Full Time Master kurser. Dessa är tillgängliga för studenter som har blivit erbjudna och som har godkänt en plats på en behörig heltid masters kurs på Nottingham Business School. Besök vår hemsida för fullständiga uppgifter och ett ansökningsformulär. Vår International Development Office har också ett antal stipendier tillgängliga för internationella studenter.

Nottingham City Life

Som en doktorand vid Nottingham Business School kommer du att uppleva livet i en livlig, kosmopolitisk stad baserad i hjärtat av England. Nottingham är ett pulserande kulturcentrum som kan skryta med några av de bästa konstgallerierna, teatrarna, museerna, biograferna och leveställena i East Midlands. Nottingham är känt för att vara en trendig, billig plats att bo med väskor med personlighet och kultur och har mycket att erbjuda. Staden ger fler sportanläggningar per capita än någon annanstans i Europa (visitnottingham.com). Ta en titt på den senaste utgåvan av vår skoltidning LINK som innehåller berättelser om våra senaste framgångar och aktiviteter och borde ge dig en smak av det utbud av spännande möjligheter och evenemang som äger rum här.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska

Se EMBA:er » Se MBA:er » Se Postgraduate Diplomas » Se Humanistiska kandidatexamina » Se DBA » Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:


Emba Företagsadministration (executive Mba)

Campusstudier Deltid 2 år January 2019 Storbritannien Nottingham

På Nottingham Business School är vi stolta över att ha utvecklat en innovativ och rigorös deltid Executive Master i företagsekonomi, rik på verkliga erfarenheter, internationella perspektiv och möjligheter att personifiera ditt lärande kring dina ambitioner. [+]

På Nottingham Business School är vi stolta över att ha utvecklat en innovativ och rigorös deltid Executive Master i företagsekonomi, rik på verkliga erfarenheter, internationella perspektiv och möjligheter att personifiera ditt lärande kring dina ambitioner.

Executive MBA (EMBA) anses passet till en framgångsrik senior ledarskap karriär för praktiserande chefer. EMBA är ett partnerskap - du tar med erfarenhet, entusiasm och know-how, och vi ger dig den mest aktuella kunskapen, verktygen och teknikerna. Detta gör det möjligt för dig att bli effektiva organisatoriska ledare, som visar tydlighetens klarhet och en uppsättning övertygelser som stöds av principerna om ansvar och hållbarhet.... [-]


MBA Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Vår utestående MBA-kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. [+]

Vår utestående MBA-kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. Det är allmänt erkänt som ett pass till en framgångsrik ledarkarriär, vilket möjliggör för chefer med en funktionalistisk roll att ta ett högre ledande, strategiskt läge och ge högre chefer möjlighet att få den djupgående strategiska kunskapen de behöver klättra ännu högre.

Levereras i en världsklass läromiljö, av internationellt erkända akademiker och företagsledare, integrerar kursen teori och övning för att ge dig praktisk upplevelse, inspirerande undervisning och ett tydligt internationellt perspektiv. Här på Nottingham Business School är vi stolta över att ha utvecklat en innovativ och rigorös MBA med möjligheter att personifiera ditt lärande kring dina ambitioner. Stärkt din kunskap om ledarskap, ledarskapsförmåga och förståelse för global verksamhet väsentligt. Förutom den heltid MBA, erbjuder vi också tre specialiserade heltid MBA:... [-]


MBA Digital Marketing

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Vår utestående MBA Digital Marketing kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. Det är allmänt erkänt som ett pass till en framgångsrik ledarkarriär, vilket möjliggör för chefer med en funktionalistisk roll att ta ett högre ledande, strategiskt läge och ge högre chefer möjlighet att få den djupgående strategiska kunskapen de behöver klättra ännu högre. [+]

Vår utestående MBA Digital Marketing kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. Det är allmänt erkänt som ett pass till en framgångsrik ledarkarriär, vilket möjliggör för chefer med en funktionalistisk roll att ta ett högre ledande, strategiskt läge och ge högre chefer möjlighet att få den djupgående strategiska kunskapen de behöver klättra ännu högre.

MBA Digital Marketing ger dig möjlighet att utveckla en kritisk förståelse för de teoretiska tekniker, koncept och metoder som används inom digital marknadsföring. Du kommer att bedöma hur modern digital marknadsföring tillämpas för att stödja kommunikationsmål genom tillämpning av teori, forskning och etablerade en praxis.... [-]


MBA Finance

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Vår utmärkta MBA Finance kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. Det är allmänt erkänt som ett pass till en framgångsrik ledarkarriär, vilket möjliggör för chefer med en funktionalistisk roll att ta ett högre ledande, strategiskt läge och bemyndiga ledande befattningshavare att få den djupgående strategiska kunskapen de behöver klättra ännu högre. [+]

Vår utmärkta MBA Finance kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. Det är allmänt erkänt som ett pass till en framgångsrik ledarkarriär, vilket möjliggör för chefer med en funktionalistisk roll att ta ett högre ledande, strategiskt läge och bemyndiga ledande befattningshavare att få den djupgående strategiska kunskapen de behöver klättra ännu högre.

MBA Finance ger dig möjlighet att utveckla en kritisk förståelse för de teoretiska tekniker, koncept och metoder som används i finansiell och riskhantering. Du kommer att bli utsatt för olika ramar utformade för genomförandet av finansiella modeller. Inriktning kommer att läggas på praktiska tillämpningar i olika sammanhang med vilka finanssekreterare kommer att vara bekanta och förväntas vara kompetenta. Genom praktiska fallstudier kommer du att lyfta fram begränsningar och styrkor i finansiella modeller när det gäller beteendemässiga och tekniska fallgropar.... [-]


MBA Global Supply Chain Management

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 2 år August 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Vår utmärkta MBA Global Supply Chain Management kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. Det är allmänt erkänt som ett pass till en framgångsrik ledarkarriär, vilket möjliggör för chefer med en funktionalistisk roll att ta ett högre ledande, strategiskt läge och ge högre chefer möjlighet att få den djupgående strategiska kunskapen de behöver klättra ännu högre. [+]

Vår utmärkta MBA Global Supply Chain Management kurs ger dig en verkligt livsförändrad upplevelse och ett exceptionellt tillfälle att förverkliga din fulla potential. Master of Business Administration (MBA) är den mest eftertraktade och internationellt erkända doktorsexamen i världen, och det finns en bra anledning till varför. Det är allmänt erkänt som ett pass till en framgångsrik ledarkarriär, vilket möjliggör för chefer med en funktionalistisk roll att ta ett högre ledande, strategiskt läge och ge högre chefer möjlighet att få den djupgående strategiska kunskapen de behöver klättra ännu högre.

MBA Global Supply Chain Management kommer att ge dig möjlighet att visa en bred kunskap om principer och begrepp som ligger till grund för organisatoriska strategiska och operativa prestationer i förhållande till varandra inom den internationella försörjningskedjan. Du kommer också att visa en förståelse för operationsteoriens roll när det gäller att utvärdera strategiska konsekvenser av variation och osäkerhet om utbudskedjans prestanda.... [-]


Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Storbritannien
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460