Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Nottingham Business School, "Business School för företag". Om du letar efter en utmanande och givande pedagogisk erfarenhet som kommer att förbättra din karriär och framtidsutsikter, så är detta platsen för dig. Som en av Storbritanniens främsta leverantörer av högre utbildning i företagsekonomi, förvaltning och ekonomi, vi levererar kurser som kombinerar akademisk stringens med erfarenhet från näringslivet och relevans. Oavsett om du vill studera för en kandidatexamen, en magisterexamen, eller MBA vi har rätt kurs för dig och en expert fakultet för att möta dina behov.

Nottingham Business School är baserad i Newton byggnaden, en mångmiljon, helrenoverade, kulturmärkt byggnad i hjärtat av staden platsen. Här finns moderna föreläsningssalar och undervisningslokaler samt våra centraliserade Student Support Services, Careers Service, Boende Office. Newton Building finns en toppmodern handlarrummet, kör ledande branschprogram för studenter som studerar ekonomi, redovisning och finansiering och kurser Trading.

Nottingham Trent University har en av de bästa studentkår byggnader i Storbritannien. Det igen i September 2013 efter att ha genomgått en omfattande ombyggnad och har nu 5.500 kvadratmeter social och fritid utrymme. Den Boots Biblioteket på City Site hus över en halv miljon böcker samt tidskrifter och eJournals genomgår för närvarande en miljon £ 4,2 renovering. I början av 2013/14 läsåret Nottingham Trent University kommer att ha investerat nära till £ 350m i dödsbon, utrustning och personal.

Nottingham är känd för att vara en trendig, billigt ställe att bo med påsar av personlighet och kultur och har mycket att erbjuda från fantastisk shopping utestående sportanläggningar. Staden ger fler idrottsanläggningar per invånare än någon annanstans i Europa.

Grundutbildning på Nottingham Business School 94% av våra studenter är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat (Senaste Dlhé Survey Grundutbildning resultat 2013/14).

Vi är stolta över att hjälpa våra elever att bli morgondagens företagsledare, som kombinerar en stimulerande inlärningsmiljö med verkliga världen erfarenhet så att du sticker ut från mängden. Nottingham Business School är en av ett fåtal handelshögskolor att få ett utmärkt betyg för undervisning från högre utbildning Finansiering rådet för England (HEFCE).

Valet av en examen vid Nottingham Business School kommer att förvandla dig till en värdefull tillgång för alla organisationer.

Forskar Masters på Nottingham Business School 91% av Nottingham Business School doktorander är anställda eller engagerade i vidare studier sex månader efter att ha lämnat. (Senaste Dlhé undersökning forskarutbildning resultat 2012-13)

Nottingham Business School masterkurser syftar till att förstärka ledningen med ett globalt perspektiv. De är utmärkande, relevanta och anpassade till en dynamisk värld. Vi bygger en blomstrande forskarutbildning gemenskap, och kör ett antal sociala evenemang under hela året för att möjliggöra personal och studenter att nätverka och göra vänner, börjar med vår "livsförändrande" internatkurs. Alla våra moduler levereras med hjälp av liten grupp interaktiv undervisning, och alla studenter tilldelas en personlig handledare som kommer att granska framsteg och ge stöd. Vi ger dig verktygen för att lyckas - allt heltid MSc studenter dra nytta av en full teckning FT.com. Vi erbjuder även ledande program som Qualtrics, NVivo och SPSS, och hjälpa till med kostnaderna för kärn texter genom Blackwells stipendiekortsystem. Internationella studenter har tillgång till gratis, veckovis engelska språkstöd.

Varför studera en Masters på Nottingham Business School?

Karriär Enhancement - Vi fokuserar på din anställbarhet från början, genom en lärorik erfarenhet som integrerar teori och praktik. Du kommer att ha valet av stora projekt, bland annat ett konsultprojekt, bedriva oberoende forskning eller få värdefull erfarenhet internationellt. Anslutning till Business - Vi har över 900 kontakter med näringslivet runt om i världen, ger dig ett stort internationellt nätverk av specialister. En verkligt internationell erfarenhet - Vi åtar oss att ge var och en av våra studenter med en utbildning och erfarenhet med ett internationellt perspektiv, oavsett vilken kurs du väljer att studera. En stödjande inlärningsmiljö - Studenter gående kommentar att de känner sig delaktiga i en positiv, välkomnande och stödjande gemenskap under sin tid här. Världsklass faciliteter - Vi erbjuder en verkligt inspirerande miljö att studera och umgås - allt inom ett centrum inställning.

Vi har ett stort antal generösa stipendier tillgängliga för studenter på våra heltid masterkurser.

Nottingham Business School MBA

Styrkan i vårt intensiva, relevant, hög kvalitet och innovativa NBS MBA-program ligger i dess:

starka kunskaps fundament integrerande och progressivt tillvägagångssätt fokusera på värdefull kunskap, som är inbyggd i varje del av läroplanen.

Detta ger ett mervärde i varje skede, påskynda och förbättra förvaltning kunskap. Vårt program är utmärkande, liv och karriär öka vilket ger en verkligt globala åtgärder lärandeperspektiv.

Ta reda på mer om våra unika konsultuppdrag och personliga och professionella ledarutveckling workshops. Vi har också en rad stipendier tillgängliga för att hjälpa dig med dina studier.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA » Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

MBA Business Administration (Executive MBA)

Campusstudier Deltid 2 år January 2018 Storbritannien Nottingham

Nottingham Business School MBA kommer att förbättra din förvaltning kunskap, din ledarskapsförmåga, din globala perspektiv och din professionella karriär. Nottingham Business School är stolta att kunna erbjuda en intensiv, relevant, högkvalitativ internationell MBA pedagogisk erfarenhet. [+]

MBA Business Administration (Executive MBA)

 

RedeThe Nottingham Business School Executive MBA kommer att engagera dig med den senaste förvaltning tänkande, förbättra din kunskap, perspektiv och ledarskapsförmåga. Det har utformats för att förbereda dig att hantera ett brett spektrum av utmaningar som att hantera organisationer, så att du kan se sammankopplingen av dina handlingar. Under kursens gång kommer du att ta itu med verkliga affärsfrågor och ha möjlighet att arbeta med företag i Storbritannien och utomlands via internationella studieresor, utbyten och laget konsultuppdrag.

 

 

Nottingham Business skolor MBA-programmet ger en intensiv inlärningsmiljö som kommer:... [-]


MBA

MBA Business Administration

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Från och med april kommer vår Heltid MBA engagera dig med den senaste förvaltning tänkande och utveckla dina kunskaper inom kärnämnena. Mer djupgående studie följer, när du väljer moduler som fokuserar på vissa strategiska frågor. [+]

MBA Business Administration

 

Vår Heltid MBA, med början i april, kommer att engagera dig med den senaste förvaltning tänkande och utveckla dina kunskaper inom kärnämnena. Mer djupgående studie följer, när du väljer moduler som fokuserar på vissa strategiska frågor. Därefter, i slutskedet, kommer du att avsluta kursen genom att fylla i ett större affärsprojekt eller avhandling. Du kommer också att ha möjlighet att arbeta med företag inom Storbritannien och internationellt via internationella studieresor, utbyten och laget konsultprojekt.

 

 

Nottingham Business skolor MBA-programmet ger en intensiv inlärningsmiljö och kommer att:... [-]


Videoklipp

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kontakt

Nottingham Business School

Adress, rad 1 Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Storbritannien
Hemsida http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefonnummer +44 115 8484460