Läs den officiella beskrivningen

MSM-US1

Maastricht School of Management och University of Suffolk har lanserat en spännande samarbete Executive MBA-examen, i termer av där deltagarna kommer att kunna studera i internationella platser, Maastricht (Nederländerna), Ipswich (UK) med möjlighet att studera i Boston (USA) som omfattas av visumkrav.

Detta partnerskap av en av de äldsta handelshögskolor i Nederländerna och en av de yngsta universiteten i Storbritannien har resulterat i utvecklingen av en unik MBA som kombinerar solid verksamhet tradition och internationell ackreditering med entreprenörs energi och möjlighet. Programmet levereras helt på engelska.

För mer om detta banbrytande ny Executive MBA se artikel om det som presenterades i tidningen Affärs Eftersom

Att fördjupa och stärka den akademiska och vetenskapliga bindningar mellan Nederländerna och Storbritannien, rektor Suffolk University, professor Richard Lister förde ett besök till MSM i slutet av augusti 2016.

MSM och University of Suffolk planerar att samla resurser för att utveckla en effektiv gränsöverskridande utbildning partnerskap inom näringslivet utbildning, med fokus på social och miljömässig hållbarhet och ansvar, särskilt i en högteknologisk ekonomisk miljö, där det livslånga lärandet har blivit en nödvändighet för ekonomisk konkurrenskraft. Detta kommer att omfatta samarbete för att erbjuda individuellt olika förvaltnings- och entreprenörskap grader, korta program och affärshändelser. Healthcare Management är ett område i synnerhet när de båda institutionerna kommer att samla sina nätverk och kompetens.

MSM-US32
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA är trippel internationellt ackrediterad (AMBA, IACBE och ACBSP) managementutbildning erbjuds i samarbete med Suffolk Business School och ... [+]

Maastricht-Suffolk Executive MBA är trippel internationellt ackrediterad (AMBA, IACBE och ACBSP) Managementutbildning erbjuds i samarbete med Suffolk Business School och Maastricht School of Management. Detta partnerskap av en av de äldsta handelshögskolor i Nederländerna och en av de yngsta institutioner i Storbritannien har resulterat i utvecklingen av en unik MBA som kombinerar solid verksamhet tradition och internationell ackreditering med entreprenörs energi och möjlighet. Programmet levereras helt på engelska.

I slutet av 24-månadersprogram kommer du att tjäna den prestigefyllda titeln MBA - en internationellt ackrediterad examen, utfärdas av Maastricht School of Management. Maastricht-Suffolk Executive MBA är en krävande men spännande deltid program som kommer att förse dig med ledning och ledarskap som kommer att öka din karriär i den globala kunskapsekonomin. Det sätter en premie om kreativt ledarskap och innovation, och ger dig möjlighet att fördjupa dig i tre dynamiska regioner där teknisk innovation, kreativa industrier, kulturarv och logistik och försörjningskedjor ställer in takten för den globala affärstrender.... [-]

Nederländerna Maastricht
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska