Loughborough University School of Business and Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Supercharge din karriär på ett internationellt ackrediterad Top-10 brittiska handelshögskolan bara 90mins från London och omgiven av vackra engelska landsbygden.

Loughborough Experience

Loughborough är en fantastisk plats att studera. Vårt attraktiva single-site campus ger en miljö som är stimulerande och stödjande, erbjuder förstklassiga faciliteter för både studenter och personal. Det finns en verklig stolthet i universitetet som berör alla i samband med det. Loughborough är känd i Storbritannien för att erbjuda en fantastisk elev erfarenhet och har fått namnet Englands Best Student upplevelse för en oförutsedda sex år i rad.

En ledande Business School

Konsekvent rankad som en Top-10 UK Business School för förvaltning, redovisning och finansiering, och Information Management nationella ligatabeller, är Loughborough bland bara 1% av handelshögskolor i världen att hålla AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering.

Vi åtar oss att vårt uppdrag att "Transforming Practice, Inspirerande vinnare", en grundsyn som driver allt vi gör, från akademisk excellens till studentstöd. Detta, tillsammans med våra internationella ackrediteringar och 400 + globala företagskontakter garanterar vår kompetens respekteras av arbetsgivare runt om i världen.

Vår Graduate Program

Vi erbjuder ett rikt utbud av forskarutbildningen som sträcker sig från undervisade mästare, MBA och forskarutbildning, till korta kurser och fortbildning, med ämnen som spänner över management, marknadsföring, ekonomi, bank, ekonomi och förvaltning. Allt detta bidrar till en livlig och stödjande inlärningsmiljö inom skolan.

Våra undervisade program har alla en internationell "verkliga" fokus som tar upp de utmaningar som globaliseringen och den samtida frågor som organisationer, beslutsfattare och enskilda individer. Många av våra akademiker, har förstahandserfarenhet i näringslivet, finans och förvaltning eller statlig rådgivande roll, hjälpa till att forma politiken inom privat och offentlig sektor. Som sådan kommer vi att förse dig med livslångt färdigheter och kunskaper som kommer att tjäna dig väl i din karriär eller gör att du kan gå vidare med studier och forskning.

Utveckla din karriär

Med över 400 globala företagssamarbeten, är vår undervisning informeras av det allra senaste bästa praxis och forskning, se till att det är både kommersiellt relevant och akademiskt strikt. Som en internationellt ackrediterad skola, våra karriärfrämjande forskarutbildning respekteras av arbetsgivare och hjälper dig att nå dina karriärmål. Alla våra doktorander har tillgång till vår prisbelönta Careers Service, deras globala databas vakans med världens ledande rekryterare, och en av Storbritanniens största arbetsmarknadsdagar, baserat här på campus.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Loughborough MBA

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2017 Storbritannien Loughborough + 1 fler

Som en av de Top-10 handelshögskolor i Storbritannien och en av de 1% av handelshögskolor i världen att hålla AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering, vi har en 40 års erfarenhet av att utveckla innovativa chefer och framgångsrika företagsledare sökt tade av ledande arbetsgivare. [+]

Som en av de Top-10 handelshögskolor i Storbritannien och en av de 1% av handelshögskolor i världen att hålla AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering, vi har en 40 års erfarenhet av att utveckla innovativa chefer och framgångsrika företagsledare sökt tade av ledande arbetsgivare. Inspirerande vinnare: inspirerande ledare Om du vill vara en elit artist i affärer, accelerera din karriär och lära sig att maximera företagets resultat, är Loughborough MBA internationellt respekterad och hjälper dig att nå dina karriärmål. Lära tillsammans en internationell kohort av erfarna chefer, kommer du delar nya perspektiv på liknande problem och bygga varaktiga affärsnätverk. Att vara en vinnare är en mind-set. Det handlar om att se möjligheter i utmaningar och sedan ha kompetens att utnyttja dem - från att exportera till nya marknader för att få ut det mesta av ditt team, utrusta vi dig att hantera komplexa utmaningar och leda avgörande, innovativa förändringar för att kapitalisera på möjligheter genom smartare sätt att arbetsmiljö. Den påskyndade Med intag varje oktober, erbjuder vi tre sätt att studera: Heltid över 1 år, för maximal karriär-acceleration Heltid under 2 år med 45-52 veckors praktik, för chansen att maximera din praktiska exponering med arbetsgivare och bygga din brittiska utsikter till arbete Eller så kan du studera på deltid under 2-3 år, utformad för yrkesverksamma, vanligtvis i Storbritannien studieval Vi erbjuder tre olika sätt att studera: heltid under ett år; heltid under 2 år med praktik; eller på deltid under 2-3 år. Alla MBA-studenter studerar samma visade moduler. inträdes~~POS=TRUNC kriterier~~POS=HEADCOMP Den... [-]

Videoklipp

Loughborough University - A Year in Review 2015/16

Nina Fozzard, MSc International Management at Loughborough University

Parmdeep Vadesha, The Loughborough MBA

Financial Trading Software at Loughborough University

Alastair Thornton, MSc Finance and Investment at Loughborough University

Zoe Anastasiou, MSc Business Analytics Consulting at Loughborough University

Erin Mcgarrachan, MSc Corporate Finance

Kontakt

Loughborough University

Adress, rad 1 School of Business and Economics Loughborough University Loughborough Leicestershire LE11 3TU United Kingdom
LE11 3TU Loughborough, England, Storbritannien
Hemsida http://www.lboro.ac.uk/departments/sbe/pg/
Telefonnummer +44 1509 223621