Läs den officiella beskrivningen

London South Bank University är ett av Londons största och äldsta universitet


Sedan 1892 har vi tillhandahållit yrkesrelevant, ackrediterat och professionellt erkänt utbildning.

Vi är ett kosmopolitiskt universitet med över 18 000 studenter från över 130 länder. Vi har tilldelats Silver för att undervisa excellens under regeringens undervisningsförmåga Framework (TEF). Vi är Årets Universitet för Graduate Employment (The Times och The Sunday Times Good University Guide 2018) och Times Higher Education Entrepreneurial University of the Year 2016.


Uppdrag och vision

Vårt uppdrag är att erkännas som ett företagsamt samhälls universitet som tar itu med utmaningar i verkligheten.

Fram till 2020 vill vi vara Londons högsta moderna universitet och vår företagsstrategi 2015-2020 (PDF-fil 749 KB) beskriver hur vi ska uppnå denna vision:

Student framgång

Vi vill erkännas för att tillhandahålla en personlig och praktisk utbildning som kommer att sätta akademiker upp för en framgångsrik karriär och förbereda dem för att träffa marken.

Verklig världseffekt

Vår undervisning är ackrediterad, tillämpad och professionell, medan vår forskning skapar ny kunskap med praktiska tillämpningar, vilket hjälper till att hitta lösningar på globala problem.

Tillgång till möjlighet

Vi har byggt starka länkar med lokala och internationella partners, skapar nya globala möjligheter samtidigt som vi engagerar oss i våra samhällen och utökar deltagandet.

Strategiska beslutsfattare

Vi ser till att vi har rätt faciliteter, system och människor att leverera vår strategi.


Våra värden är EPIIC


Vår personal och studenter belyser och omfamnar våra värden på:


Vi följer en rad initiativ för att uppnå och behålla dessa värden:

Jämställdhet och mångfald: Vår jämställdhets-, mångfalds- och inkluderingspolitik (PDF-fil 251 KB) beskriver våra mål att se till att alla som studerar och arbetar här gör det fritt från diskriminering.

Kundtjänst: Vi arbetar i samarbete med Institutet för kundtjänst för att förbättra våra tjänster till kunder.

Hälsa och välbefinnande: Vi har erkänts för vårt arbete att göra LSBU till en trygg plats för alla och utveckla en välfärdskultur.

Beväpnade styrkor: Vi har blivit erkända för att stödja militärgemenskapens behov.


Undervisningsförmåga

Vår undervisningspraxis har erkänts av regeringen

Vi har fått ett silverbetyg för undervisningspraxis under regeringens utbildningsexpertisram (TEF).

Vi är verkligen stolta över att ha blivit erkända för vårt fokus på personlig inlärning, med tonvikt på hur vi stöder akademiker till anställning.

I synnerhet markerade TEF-panelen vår:

  • utmärkta studentresultat
  • utmärkt undervisning och personligt lärande
  • kurser som är utformade för att ge eleverna färdigheter och kunskaper värderade av arbetsgivare

Vice kansler Professor David Phoenix sade: "Denna utmärkelse visar de betydande framsteg som LSBU har gjort under de senaste åren för att förbättra den erfarenhet vi tillhandahåller för våra studenter."

Förutom vårt Silver TEF-betyg är vi i The Guardians 100 bästa universitet, två internationella universitetsliga tabeller, och vi har fått namnet The Times och Sunday Times Good University Guide 2018 University of the Year för Graduate Employment och Times Higher Education Årets entreprenörsuniversitet 2016.


Våra anläggningar

Under de senaste fem åren har vi investerat över 60 miljoner pund i moderna undervisningsmöjligheter som stöder och utvecklar våra studenter genom hela sin utbildning.

Våra faciliteter i världsklass är här för att stödja din professionella och personliga utveckling. Från våra omfattande bibliotek till state-of-the-art multi-million-pund filmstudior, ser vi till att du har tillgång till branschstandardutrustning som kommer att berika din inlärningserfarenhet.


I samhället

Att hjälpa unga människor att utveckla sin kompetens, att ge företag och samhällen råd och vägledning, är att stödja vårt lokalsamhälle är kärnan i vad vi gör.


Vår familj

Vi har etablerat en familj av likasinnade utbildningsleverantörer som ger bättre tillgång till både högre och högre utbildning

Under 125 år har vi tillhandahållit professionell och teknisk utbildning för människor och företag i södra London. Utbildning idag är dock mer komplicerad än någonsin tidigare och det här uppdraget kan inte längre uppnås bäst av en enda organisation.

Så vi har etablerat en ny familj av likasinnade specialutbildningsleverantörer som erbjuder eleverna möjlighet att överföra mellan tekniska, yrkesmässiga och akademiska Pathways och skapa tydliga framstegsrutter till och genom mellannivå av högkvalificerade tekniska och professionella roller.

LSBU-familjen består av South Bank University Academy of Engineering, South Bank University Engineering UTC, LSBU och South Bank University Enterprises Ltd.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

London South Bank University

LSBU Master of Business Administration International Management kurs är ett spännande, dynamiskt, tillämpat program som förbereder eleverna för framgångsrika karriärer i ... [+]

MBA är inriktad på ambitiösa, kunskaps hungriga studenter från ett brett utbud av entreprenörs-, affärs- och offentliga bakgrunder som vill utveckla sina karriärer, vare sig som företagare eller företagsledare och ledare. Utvecklingen av ett globalt nätverk kommer att vara en viktig del av erfarenheten.

7 skäl att ta dina mästare härFlexibla leveranslägen: Designad för att passa upptagen yrkesverksamma yrkesverksamma - Block Mode - Komplett om 12 månader, med klasser fredag ​​(dag och kväll) plus lördag.Undervisad av erfarna akademiker och utövare: med nationellt och internationellt rykte, som bidrar till offentligpolitisk debatt och publicerar originalforskning.Två bostadshelger: intensiv inlärning, livscoaching, nätverk och kompetensutveckling helger - där du kan lära av (och med) dina andra MBA-deltagare.Levande fallstudie: konsolidera och tillämpa ditt lärande till verkliga affärssituationer och föreslå tydliga, bevisbaserade lösningar på samtida affärsproblem.Personlig utveckling: utveckla överförbara färdigheter i ledarskap, kommunikation, lagarbete, innovation, kreativitet, motståndskraft, hantering av tvetydighet, övertygande förtal, problemlösning och kritiskt tänkande.CMI professionell ackreditering: möjlighet att erhålla certifikatet Chartered Management Institute (CMI) nivå 8 i strategisk ledning och ledarskap.Rådgivningspraxis och råd om uppstart: Du kommer att kunna få praktisk konsultupplevelse via Business Solutions Center, erbjuda rådgivning till små och medelstora företag, samt få tillgång till företagsstartrådgivning för dina egna entreprenörsföretag.En MBA (International Management) utvecklasEn förståelse för den senaste utvecklingen inom ledande teorier och övningar för att utveckla analytisk bedömning och kritisk medvetenhet.En fördjupad kunskap om principerna om strategiskt tänkande i ett internationellt affärssammanhang genom att bygga på kursdeltagarnas praktiska erfarenhet.Kursdeltagarens olika personliga erfarenheter som fordon för lärande, inklusive peergruppsinlärning och för personlig utveckling av... [-]
Storbritannien London
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

London South Bank University Open Day