Learna Ltd

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Varför Learna?

Oavsett om du vill känna dig säker på att be om en löneförhöjning / marknadsföring, kommunicera mer effektivt med ditt team, få tillgång till ett kunnigt samhälle av proffs eller fördjupa din förståelse för affärspraxis kommer vårt EMBA-program att ge chefer på mellannivå exakt vad du behöver !

Prisvärd utbildning för alla

Värde är en grundprincip hos Learna, varför vi har utvecklat program med överkomliga priser i åtanke. Vi diskriminerar inte baserat på ursprungsland, så det finns ingen internationell avgift för våra kurser.

Lär dig med experter

Våra handledare väljs från en global expertgrupp baserad på lämplighet snarare än plats. Med både akademiska och karriärmässiga utmärkelser kommer din handledare att fungera som en lärare och mentor under din kurs.

Gör livslånga anslutningar

Vår online-natur gör att du kan utnyttja möjligheten att få kontakt med studenter baserade över hela världen. De relationer och nätverk du bygger här kommer att vara ovärderliga för att hjälpa din karriär blomstra.

vittnesmål

Ingenting som är värt i livet är lätt! Och våra program är inget undantag! De som är villiga att lägga in tiden kommer dock att skörda det största belöningen. Du måste förbinda dig till minst en timme om dagen. Våra mest framgångsrika studenter tillbringar i genomsnitt 2 timmar om dagen som är dedikerade till sina studier och som ett resultat tjänar sig själva en referens som skickar en mycket tydlig signal till deras marknad och bransch! Här är vad våra tidigare studenter har att säga.

Andrea Pentelow

”Att lära av kamrater i din grupp tilldelas verkligen din potentiella inlärningsupplevelse. Ni växer alla igenom året och känner dig som en familj också. Det är en mycket stödjande miljö. ”

Christine Manga

”Det breddade min kunskap enormt. Att kunna göra arbetet när det var bekvämt var fantastiskt. Genom att göra grupparbete får du närmar dig ämnen från olika håll - det fick mig att tänka mer i sidled. ”

Saguna Woochit

"Denna onlinekurs ger en klassrumskänsla och är så interaktiv att jag skulle vilja göra mina mästare och förhoppningsvis min doktorsexamen på nätet."

Våra partners

Learna-program skrivs och levereras i samarbete med internationellt erkända utbildningsledare. Vi är stolta över det arbete vi gör med våra partners, de hjälper oss att se till att varje program levereras till en hög standard och att studenterna har tillgång till utbildning av bästa kvalitet.

137671_Clipboard02.jpg

Våra program

I samband med vår samarbetspartner, University of Gibraltar.

Våra Executive MBA är 18 månaders online-program för chefer på medelnivå som vill stiga upp! Professionell progression kräver tydlighet, vision och förmågan att genomföra konsekvent på rätt strategier. Utan färdplan eller vägledning kan processen vara överväldigande.

Våra EMBA kan hjälpa dig att snabbt spåra din tillväxt och spara tusentals programavgifter. Hittills har våra forskarutbildningar hjälpt över 1000 yrkesverksamma i 150 länder och territorier, och vi skulle vara hedrade att snabbt spåra er också!

Executive MBA i ekonomistyrning

Vår Executive MBA i ekonomistyrning erbjuder företagsledare och chefer ett framtidssäkert och utmanande studieprogram, som snabbt kommer att utöka din akademiska förståelse och praktik inom ekonomisk förvaltning.

Executive MBA i marknadsföringshantering

Marknadsföring är som en levande organisme, den slutar aldrig utvecklas. Vår Executive MBA i marknadsföring utvecklar din förståelse för marknadsföring i denna samtida och dynamiska värld - utan att sätta en paus på din karriär.

Executive MBA i sjukvårdsledning

Förändring, utveckling och framsteg inom sjukvården är oundvikliga och kräver oberoende, samvetsgrann och intuitiva ledare. Gå med i vår Executive MBA i hälso- och sjukvårdsledning och behärska komplexiteten i vårdverksamheten.

Executive MBA i gästfrihet och turismledning

Vår EMBA inom gästfrihet och turismhantering har utvecklats för blivande branschledare. Kombinera akademisk studie och verklig erfarenhet från affärsverksamhet för att hjälpa dig utveckla de färdigheter som krävs för att skära en framgångsrik karriär

Executive MBA

Den globala affärsmiljön utvecklas ständigt. Vår Executive MBA kommer att utrusta dig med kunskap, färdigheter och förtroende för att ta itu med ledarskapspositioner i komplexa, ständigt föränderliga organisationer.

Executive MBA i entreprenörskap

Vill du leda entreprenörskap inom en organisation? Vår Executive MBA i entreprenörskap utrustar blivande entreprenörer med de färdigheter och kunskaper som krävs för en framgångsrik affärsutveckling.

Platser

Cardiff

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, wales, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: