Kingston University Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fakulteten för företags- och samhällsvetenskap kombinerar Kingston Business School och School of Law, Social and Behavioural Sciences. Tillsammans kultiverar de kritiskt tänkande och en problemlösande strategi för lärande, med en internationell syn.

När du studerar här kan du utforska samhällets största frågor ur olika ämnesperspektiv. Du kan få insikt från bransch-, offentlig sektor- och samhällstjänstpersoner samt forskningsaktiva akademiker med specialiserade kompetensområden. Av avgörande betydelse gör detta att du kan engagera dig i den större bilden och examen med de överförbara färdigheter som krävs för att blomstra i utmanande karriärer.

Kingston Business School har tilldelats den prestigefyllda internationella ackrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) i erkännande av vår affärsutbildningens spetskompetens. Denna ackreditering har uppnåtts av bara 5% av världens handelshögskolor. Många kurser är också ackrediterade och erkända av professionella organ, inklusive Association of MBAs och Chartered Institute of Marketing.

School of Law, Social and Behavioural Sciences erbjuder en rad psykologkurser som är ackrediterade av British Psychological Society (BPS). Du kan också välja att studera en av endast några få grader i Storbritannien som erbjuder en specialiserad kriminalteknisk psykologi. Våra kurser i politik och mänskliga rättigheter undervisas av internationella utövare inklusive den tidigare kampanjdirektören för Amnesty International UK och nuvarande direktör för British Institute of Human Rights.

Vi förnyar kontinuerligt hur affärsstudenter och samhällsvetenskapliga studenter tänker och löser problem för att möta kraven i vår snabbt föränderliga värld. Studera här och vara en del av att forma denna värld.

Kingston Business School

Vi tror att yrkesmässig framgång formas av att fästa och utveckla personlig kapacitet och färdigheter, såväl som den akademiska ramen för kunskap för att driva utveckling och uppnå framgång. Genom yrkesinriktade, arbetsgivare och forskningsinformerade kurser arbetar vi tillsammans med våra studenter för att hjälpa dem att uppfylla personliga mål och karriärambitioner; och bli erkända för sin distinkta inställning och attityd till företag.

ackrediteringar

Kingston Business School har tilldelats den prestigefyllda internationella ackrediteringen av AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Denna ackreditering har uppnåtts av bara fem procent av världens handelshögskolor och erkänner den höga kvaliteten och standarden på vår affärsutbildning.

Många kurser är också ackrediterade och erkända av professionella organ, inklusive Association of MBAs (AMBA), European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, Chartered Institute for Professional Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM) och Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Varför välja Kingston Business School?

Våra studenter är eftertraktade, framtidsinriktade ledare som aktivt utmanar, förändrar, skapar och samarbetar för att bidra till samhället och påverka ekonomin som affärsinflytande och jobbskapare.

Utmaning

Vi uppmuntrar våra elever att utmana uppfattningar och perspektiv. Vi strävar efter att våra studenter ska aktivt analysera, ifrågasätta, tolka och förnya.

Byta

På Kingston Business School tittar kontinuerligt framåt för att tolka framtiden och stödja människor att möta nya utmaningar. Vi motiverar eleverna att vara problemlösare och påverkare som kan få ut det bästa av sig själva och andra.

Skapa

Eftersom effekterna av digitalisering och IT-påverkan på affärsmiljön och förändringar fortsätter att påverka vår framtid förbereder vi eleverna att kultivera och initiativtänkande för att identifiera och omfamna potentiella möjligheter.

Samarbeta

Vi utrustar eleverna att utveckla sin kreativa förmåga och en samverkande attityd för att arbeta framgångsrikt inom tvärvetenskapliga team och miljöer.

Ready for Business: våra kurser

Vi utformar våra kurser tillsammans med ledande teknik, tillverkning, service och finansiella organisationer för att säkerställa att de anpassar sig till frågor, utmaningar och behov i dagens verksamhet. Du får förståelse, insikt, färdigheter och verktyg för verkliga möjligheter vid examen.

Vision: Innovativ, företagande och livsförändring

Att erkännas globalt för en innovativ och entreprenörsmässig strategi för utbildning och forskning som skapar och förverkligar livsförändrade möjligheter

Uppdrag: Leds av forskningsinformerad undervisning

Att skapa bästa möjliga miljö för personal och studenter som är mångfaldig och inkluderande, leds av lärande, entreprenörs och forskningsinformerad.

Värden: Utmärkt personal- och studentupplevelse

Excellence: Vi värderar excellens i personal- och studentupplevelse, lärande och forskning.

Innovation och kreativitet: Vi värderar innovation, kreativitet och entreprenörstänkande vid generering och implementering av idéer.

Respekt: Vi värdesätter mångfald, kollegialitet och ansvar.

Vad skiljer oss ut?

Kingston Business School har fyra särdrag som kombineras för att skilja den från andra universitet:

anställbarhet

Studenter på Kingston Business School är mycket efterfrågade på arbetsplatsen. Våra kursers relevans, våra nära band med industrin, våra karriärers och anställbarhetens spetskompetens, nätverksevenemang med företagsledare och arbetsplatser gör att våra studenter är väl positionerade för anställning.

Företagande

Entreprenörstänkande finns i vårt DNA. Oavsett om du vill vara en del av en nystart eller driva innovation inom en organisation, på Kingston Business School går du med i en högsta handelsskola för entreprenörskap.

Vi är rankade som den mest framgångsrika brittiska institutionen för högre utbildning för nyutbildade företag (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2016). QS TopMBA.com rankar oss som nummer en i världen för MBA-forskare.

Från vår Kingston Business Inkubator till vårt arbete med Small Business Charter Award-schemat, vid Kingston Business School är vi banbrytande för att vårda och utveckla innovativt tänkande. Vi är också hem för det internationellt erkända Small Business Research Center.

Internationella ranking, ackreditering och medlemskap

Kingston Business School är en av endast 5 procent av världens handelshögskolor för att ha ackreditering från AACSB International - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Vi har ackreditering från ett antal av de största och mest inflytelserika ackrediteringsföreningarna för handelsskolor.

Faciliteter

Vår specialbyggda £ 26 miljoner Business School designades och konstruerades med hållbarhet i åtanke för att återspegla vårt engagemang för att inspirera, utbilda och utveckla studenter som tar sina erfarenheter av hållbart beteende i deras framtida arbete och karriär.

Vi har banbrytande inlärningsmöjligheter där du kan använda teori. Vårt toppmoderna handelsrum Bloomberg är ett simulerat handelsrum för blivande finansiärer. Vår helt nya Kingston Business Incubator är ett specialbyggt rum för studenter som arbetar med affärsidéer.

Din studie stöds av onlineinlärningsverktyg som studentens intranät och Canvas. Och vårt campus ligger 30 minuter från hjärtat av centrala London, vilket ger dig tillgång till världens ledande finansiella och affärsmässiga centrum, samtidigt som du är baserad på huvudstadens säkraste och lyckligaste plats att bo.

Våra anläggningar

Våra studenter drar nytta av några av de bästa faciliteterna i landet, inklusive:

  • Bloomberg-handelsrummet ger dig en smak av att arbeta på ett riktigt handelsgolv (Kingston är ett av endast ett fåtal universitet som erbjuder detta);
  • Dedikerade sviter och arbetsytor, IT-anläggningar och sociala områden för våra forskarstuderande;
  • Affärsforskningsnavet, inklusive vårt forskningscenter för småföretag;
  • Kingston Business Inkubator, ett affärsinkubatorutrymme, med faciliteter som hjälper dig att starta egna företag;
  • Inlärningsresurscentret, öppet dygnet runt under termintid, med tillgång till bibliotek, studieutrymmen och datoranläggningar; och stora texter, tidskrifter och datorinlärningspaket, tillgängliga från mer än 200 nätverksarbetsstationer.

Kingston Hill campus ligger i Kingston Upon Thames, röstade till Londons säkraste förort och lyckligaste plats att bo. Centrala London ligger 30 minuter från Kingston Upon Thames och erbjuder studenter tillgång till den livliga, dynamiska och kulturella mångfalden i en av världens främsta affärsstäder.

Platser

Kingston upon Thames

Address
Kingston Hill
KT2 7LB Kingston upon Thames, england, Storbritannien

moskva

Address
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 moskva, Moskva, Ryssland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar