Kent Business School, University of Kent

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kent Business School vid University of Kent Kent Business School är en topp 30 brittiska Business School, åtagit sig att kvalitet genom att tillhandahålla världsklass masterprogram inklusive Kent MBA. Rankat 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, erbjuder vi en framstående verksamhet utbildning med goda sysselsättningsmöjligheter och studerande erfarenhet.

Utbildning Kent Business School har över 25 års erfarenhet av att leverera affärs utbildning på en topp 20 brittiska universitet. Vår portfölj av forskarutbildningen visar på bredden och djupet i vår kompetens. Akademisk forskning och kontakter med globala företag underrätta vår undervisning, vilket garanterar en läroplan som är relevant och aktuell. Vi rankas 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, och har en hög för standarden på vår undervisning och student tillfredsställelse. Vi har också ett antal ackrediteringar av yrkesorganisationer.

Stipendier och finansiering Business School erbjuder en Early Bird rabatt 10% för ansökningar inlämnade och godkända före den 31 mars 2015. Vi erbjuder även andra exklusiva stipendier och stipendier för våra doktorander efter ansökan.

University of Kent har vidare finansieringsalternativ tillgängliga. Använd universitetet guide till ekonomiskt stöd som en grund för din forskning i hela skalan av finansieringsmöjligheter.

Plats Storbritannien är en populär plats för att studera, och KBS är särskilt väl beläget i sydöstra England. Vårt campus ligger i den historiska och vackra staden Canterbury; känd som en stad-break destination för alla som tycker om konst, kultur, historia, restauranger och nattliv. Campus sig ligger i skogar, och ligger inom gångavstånd från Canterbury centrum. Dessutom är Canterbury 56 minuter med tåg till London och 2,5 timmar till Paris. Kollektivtrafiken är lättillgänglig och pålitlig.

Forskning & fakulteten 67% av vår verksamhet och förvaltning forskning betyget "internationellt utmärkt" eller "världsledande" * 2. Vi värd många externfinansierad forskningsprojekt med hög profil partners. Nya och aktuella exempel innefattar Ekonomiska och sociala Vetenskapsrådet, Världsbanken och Europeiska kommissionen.

Information för internationella studenter

Studera på Kent Business School är en spännande livserfarenhet. Vi har utformat en utmärkt akademisk erfarenhet, och även en trevlig miljö för social och kulturell engagemang. Det finns stöd för våra internationella studenter så snart en ansökan görs. Från praktisk Information om visum, språkkunskaper och hitta boende. Detta stöd fortsätter när du blir en student att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid på universitetet. KBS värderar inmatning av internationella studenter till lärandet. Business är global, och så är vår prognos.

Information för brittiska studenter

Studerar för en affärs Masters är nu ett önskvärt alternativ i Storbritannien. Oavsett om heltid eller deltid, studera affärer på denna nivå är en stor differentiator för funktionella specialister, och låter affärs utövare att ytterligare specialisera och återuppliva sitt strategiska tänkande. Kent Business skolor presterar exceptionellt bra för karriär * 3:

19 i Storbritannien for Business, Management & Marketing examen studenternas karriär 19 i Storbritannien för Ekonomi & Finans examen studenternas karriär 91% av våra doktorander är överens om att de mår bättre förberedda för deras framtida karriärer och att deras kurs intellektuellt stimulerande * 4.

Gå KBS. Vi ser fram emot att höra av dig.

* 1 Tiderna / Sunday Times University Guide 2015 * 2 Forskning Excellence Framework, 2014 * 3 Guardian University Guide 2015 * 4 Forskarutbildning visade Student Experience Survey (PTE: er) 2014

University of Kent utöver de finansieringsprogram som finns inom denna skola, erbjuder andra forskarutbildning Finance grader genom sin Centrum för finans ett strategiskt initiativ från universitetet för att möta de allt höga krav på arbetsgivare, finansiärer och beslutsfattare angelägna om att säkerställa framgång för sina organisationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Kent MBA

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2017 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Ackrediterade av Association of MBA (AMBA), garanterar Kent MBA en riktig och relevant lärande för att bredda och vässa dina kunskaper, omvandla du till en ansvarig företagsledare. [+]

Kent MBA syftar till att förvandla dig till en ansvarig företagsledare, som förstår och kan bädda hållbara förvaltningsmetoder för att främja lokala och globala samhällen. Ackrediterade av Association of MBA (AMBA), den Kent MBA garanterar en verklig och relevant lärande för att bredda och vässa dina kunskaper. Tillsammans med en internationell inriktning, är det akademiskt strikt men innovativt med flexibla utbildningsalternativ. Det finns möjlighet att slutföra ett år på heltid eller deltid under två eller tre år. Programmet levereras i Canterbury med en innovativ studie turné i Paris och Bryssel, där eleverna får lära sig om strukturen, politik, juridik och ekonomi i EU samt hörsel från ledande europeiska organisationer. Du kommer att få påtagliga affärsförbindelser och interagera med näringslivet som Kent MBA-studenter har möjlighet att engagera sig i en mängd olika externa projekt såsom: Kent MBA Consultancy veckan - att arbeta med företag lever på konsultuppdrag Live Fallstudier nyckel Högtalare Praktikplatser med hög profil, multinationella företag Kent Business School anser att ett globalt perspektiv är grundläggande för företag utbildning. Kent MBA återspeglar därför detta och rekryterar studenter från en mängd olika bakgrunder och platser inklusive Storbritannien, Europa, Fjärran Östern, Mellanöstern, Asien, Nord- och Sydamerika och Afrika. Denna internationella representation hjälper eleverna att bilda anslutningar och utveckla sina nätverk. MBA brief~~POS=TRUNC På Kent Business School tror vi att timing och "fit" är en förutsättning för en MBA. Vi rekommenderar att du forskning dina MBA-program och besöka alla dessa skolor på din lista. Kent MBA Brief är utformad för dig att bedöma... [-]

Videoklipp

Welcome Video