Read the Official Description

Konsekvent rankad bland världens bästa universitet, är Imperial College London en vetenskapligt baserad institution med ett rykte om kvalitet i undervisning och forskning.

Som en del av Imperial College London, är handelshögskolan världsledande inom vetenskap och teknik, kör vi affärsfördelar genom fusion av företag och teknik.

Vi kombinerar nytänkande och insikt med ny teknik för att utveckla praktiska lösningar på verkliga problem, vilket gynnar både företag och samhälle. Vår världsledande forskning informerar våra forskarutbildning och Executive Education-program och söks av regeringar, politiker och globala företagsledare som ofta partner med oss ​​på forskningsprojekt.

Vi attraherar lysande begåvningar och ge miljön för att främja nyskapande och entreprenörstänkande, vilket resulterar i banbrytande idéer som låser upp affärsmöjligheter.

Vår livslång kompetensutveckling service och globala alumninätverk att våra studenter går på att ha långa och framgångsrika karriärer inom olika branscher över hela världen.

Affärsskolan är bland de en procent av handelshögskolor i världen som har ackrediterats av de tre största och mest inflytelserika affärs skolan ackrediteringsorganisationer:

  • AACSB (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business)
  • AMBA (Association of MBA) och
  • EQUIS (European Quality Improvement System)
1
Programs taught in:
Engelska

Imperial Global MBA programme overview