Läs den officiella beskrivningen

Levereras vid Glasgow Caledonian University i London campus, har detta MBA-program utformats kring vårt engagemang för Common Good och FN: s principer för ansvarig förvaltningsutbildning (PRME). Detta distinkt MBA-program är utformat för företagande och socialt engagerade individer med ambitioner att bli en professionell chef med en instinkt för att skapa hållbar verksamhet på ett socialt ansvarligt sätt.

Detta praktiska och tillämpade program ger insikt i de vardagliga utmaningarna för chefer inom en rad verksamheter och organisationer inom tredje branschen över hela världen. Vi betonar rollen, bidraget och integrationen av de viktigaste affärsfunktionerna för att förbättra din förmåga att utforma och leverera effektiva organisationsövergripande strategier.

Detta dynamiska och krävande program kräver ditt energiska deltagande. Liksom dig, dina kamrater kommer att vara ambitiösa, mycket motiverade och bestämda att lyckas. Vi ser fram emot att välkomna dig till programmet och in i vårt globala alumni nätverk av socialt ansvariga ledare.

GCU London lockar utestående akademiker från hela världen och erbjuder en oöverträffad studentupplevelse och internationell anställbarhet.

GCU är stolt över att ha en banbrytande campus i hjärtat av Glasgow. Med inrättandet av Glasgow Caledonian New York College är vi första utländska högskolan för att tilldela examen i New York.

Du kommer som en del av detta program att ha möjlighet att genomföra en tvåveckorsperiod på någon av dessa spännande platser.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

The GCU London Campus

Address
GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX London, England, Storbritannien
Telefon
undefined