Eaton Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Established in 2013, är Eaton Business School Limited (EBS) (registreringsnummer 08671317) införlivat enligt lagen i England och Wales. Eaton Business School är ackrediterad av British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education. Eaton Business School är också ett godkänt partnercenter för ATHE, som tilldelar nivå 4 till nivå 7 av godkända RQF-kvalifikationer.

EBS i samarbete med Guglielmo Marconi University (GMU) ger Internationella MBA och Executive MBA med specialiserade koncentrationer inom Healthcare Management, Supply Chain

Eaton Business School är engagerad i att betjäna yrkeskunskaperna för yrkesverksamma i deras strävanden att nå ett globalt erkänt masters-, grund- och diplomprogram över flexibla studiemodeller - Onsite, Online, och självstudier. Vi tror att lärandet nödvändigtvis inte behöver begränsas till ett fysiskt klassrum. Teknikens kraft utnyttjas optimalt för att skapa en flexibel pedagogik för de yrkesverksamma yrkesverksamma på resande fot över hela världen.

I dagens starkt konkurrenskraftiga och dynamiska affärsmiljö förväntas du vara ett steg före resten. Eaton Business School arbetar flitigt med att utrusta våra elever med den kompetens och kompetens som arbetsgivarna behöver, genom att erbjuda dem möjlighet att utveckla sin kunskap inom ett brett spektrum av discipliner och bygga in en djup kunskap i önskad sektor (er).

Platser

Leicester

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, england, Storbritannien

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: