Läs den officiella beskrivningen

DSM föddes ur en önskan att främja kärlek till lärande, tillväxt, utveckling, för individer och organisation. Arbetar internationellt och har haft förmånen att arbeta med en rad organisationer och individer för att hjälpa dem att möta sina inlärningsbehov, bygga karriärer och få kvalifikationer som är meningsfulla.

Vårt ledarskaps- och förvaltningsakademi bildades för att utveckla ledarskapsförmåga och att tillhandahålla kvalifikationer som var relevanta för den verkliga näringslivet. Så att ledare är utrustade och kvalificerade för att hantera företagets utmaningar under 2000-talet.

DSM Ledarskaps- och Management Academy

 • Ger en rad professionella kvalifikationspaket som är flexibla och uppfyller industristandarder
 • Levererar kvalifikationer som erkänns internationellt
 • Ger kvalifikationer som är tillgängliga för företagets professionella, som kan passa runt arbete och andra åtaganden
 • Kvalifikationer som är flexibla, online och överkomliga

Vi är engagerade i utvecklingen av individer och organisationer för att säkerställa att de är utrustade för att möta morgondagens affärsutmaningar.

standarder

Vi strävar efter att främja kärlek till lärande, tillväxt, utveckling, för individer och organisation. Alla våra kurser ger högsta standard för online-lärande som vi fortsätter att granska och förbättra.

Vi är engagerade i ditt lärande och framsteg.

Medel

Alla studenter stöds väl under hela kursens gång med:

 • Tillgång till online lärande resursportal
 • Dedikerad stödhandledare
 • E-coaching sessioner

University Pathways :

Att få en brittisk universitetsexamen eller MBA kan vara mycket dyr. Vi ville erbjuda studenter ett överkomligt och flexibelt alternativ. Vårt universitet Pathway kurser och program ge studenterna möjlighet att få ett prestigefyllt brittiskt universitet grad, utan att ens lämna sina hem. Våra onlinekvalificeringsprogram och partnerskap med ackrediterande organisationer gör en brittisk examen möjlig.

University Pathway kurser:

Våra online kurser ger högskolepoäng så att du kan få undantag på kurser på kandidatexamen och masternivå, vilket innebär att du kan få en brittisk erkänd grad som är billigare och flexibel. Våra University Pathway kurser är:

 • ILM Nivå 7 Ledarskap
 • ILM nivå 7 certifikat inom ledarskap och management - 20 magisterexamen
 • ATHE Nivå 7 Diplom i Strategisk Förvaltning - 120 Masters Credits
 • ATHE Nivå 5 Utökat Diplom I Företagsekonomi - 120 högskolepoäng mot en grundutbildning
 • ATHE Nivå 4 Utökat Diplom I Företagsekonomi - 120 högskolepoäng mot en högskoleexamen
 • Kombinerad nivå 4
 • ATHE Nivå 3 Diplom I Företagsekonomi - Grundkurs

Dual Certification MBA

Vårt MBA-program är ett omfattande kombinationsprogram som ger professionell och akademisk certifiering. Som en del av vårt MBA-program får du ILM Level 7 Certificate och ATHE Level 7 i strategisk ledning, vilket ger dig en professionell kvalifikation, internationellt erkänd i företagsledningen, ledningen och ledarskapet. Du kommer också att vara berättigad till framsteg på MBA: s topputbildning via distansutbildning vid University of Northampton. Detta unika affärs- och ledarskapsutbildning garanterar att ditt CV sticker ut. Vårt kombinerade MBA-paket utnyttjar vårt unika partnerskap med de bästa brittiska ackrediteringsorganisationerna och universiteten för att få ett MBA-paket som är omfattande, prisvärd och flexibelt.

I företagsutbildning

Vi arbetar med företag från alla branscher för att bygga upp sina ledarskapskompetenser och kapacitet enligt organisationernas behov.

Vi kan erbjuda skräddarsydda program som passar alla krav.

I Företagsledning

Vi arbetar med organisationer för att etablera och bygga egna egna ledarskapsakademier för att kunna leverera till sina anställda professionella och akademiska ledarskapskvalifikationer. Vi kan leverera alla våra kvalifikationsprogram som ett företagsprogram. Vi har haft förmånen att bygga in-company ledarskap akademier för företag internationellt och i Storbritannien.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

DSM Assessment & Training

DSM Assessment ... [+]

Executive MBA - Kombinerat Program

DSM-bedömning

Vår MBA är skräddarsydd för dig och dina individuella utvecklingsbehov, för att du ska kunna utbilda dig med kunskaper och förtroende för att bli en smidig och robust affärsledare i framtiden. Kännetecknas av de verkliga verktyg och kunskaper som används för att övervinna de komplexa strategiska och operativa utmaningar som står inför vår globala ekonomi. Detta verkliga fokus ger dig möjlighet och förtroende för att skapa innovativa lösningar på de utmaningar du kommer att möta nu och i framtiden. Vårt inlärningsmetod är därför centrerat kring tillämpningen av teori för att träna.... [-]

Storbritannien Bromley
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
18 månader
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska