The College of Estate Management CEM

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Rika kulturarv, internationellt rykte

Den College of Estate Management är den ledande leverantören av stöds nätet lärande för Fastigheter och byggande proffs. Vi har spelat en nyckelroll i fastigheten världen i mer än 90 år. Vid något tillfälle har vi över 3000 studenter från över 100 länder som omfattas av våra examina - alla undervisas av lärare med lång branscherfarenhet.

Vi erbjuder många fastighetsrelaterade ämnen på grund-och forskarnivå, samt tillhandahåller professionella utveckling kurser och skräddarsydda företagsutbildningslösningar. Vår aktiva forskningsprogram bidrar till kunskap inom yrket, vilket gynnar företag, praktiker och beslutsfattare lika.

Kollegiet ställer det internationella riktmärket för kvalitet inom online fastigheter och byggutbildning.

Varför välja CEM?

Oavsett din bakgrund, studera med CEM ger dig kunskap, förtroende och riktning du behöver för att utveckla din karriär i fastigheter och byggande.

Alla våra program undervisas av stöd online-lärande. I stället för att delta i föreläsningar eller klasser, kommer du att använda en state-of-the-art online-lärande miljö. Detta innebär att du kan studera när, var och hur du vill utan att avbryta din karriär. Vi täcker de flesta aspekter av fastigheter och byggande på grund-och forskarutbildningsnivå. Vi erbjuder även professionell utveckling kurser och skräddarsydda företagsutbildningslösningar.

Anledningar till att studera med oss ​​är:

  • Utveckla akademiska färdigheter och bygga vidare på arbetsplatsen erfarenhet
  • Balansera din studie med arbete och familj
  • Gain banbrytande branschkunskap
  • Undersökning med hjälp av det senaste inom inlärningsteknik
  • Dra nytta av våra unikt nära band till större fastighetsföretagen
  • Skaffa insikter i fastighetsbranschen i ett internationellt sammanhang
  • Studie ackrediterade utbildningsprogram
  • Dra nytta av erfarenheter från andra studenter som yrkesutövare
  • Offset avgifter när du arbetar

Med 90 års erfarenhet av att tillhandahålla de högsta möjligheterna kvalitets lärande för yrket är ett CEM examen ett internationellt erkänt bevis på dina kunskaper och färdigheter för att hjälpa dig på din personliga karriärstegen.

Förbättra din fastighet och utsikterna konstruktion karriär börjar här.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Mba Bygg-och Fastighets

Campusstudier Heltid 2 år March 2018 Storbritannien Reading Berkshire + 1 fler

Fokus i detta program är att tillämpa företag och förvaltning principer inom Real Estate och byggsektorn. [+]

MBA Bygg-och fastighetsbranschen Fokus i detta program är att tillämpa företag och förvaltning principer inom Real Estate och byggsektorn. Du kommer att studera relevanta centrala moduler som täcker viktiga ämnen som organisation ledarskap, strategisk ledning, förändring, ekonomi och marknadsföring. Du kommer då att välja valfria, beroende på dina personliga karriärmål. Nästa intag: Ansök senast 2 februari, 2015 för att starta 2 mars 2015 Varför läsa denna kurs? En specialist MBA för Real Estate och byggsektorn Studie för en MBA samtidigt som man arbetar Utveckla ledaregenskaper Förbättra dina karriärmöjligheter Bli berättigad att ansöka om medlemskap i RICS och CIOB. Sammandrag Utmärkelse: MBA Bygg-och fastighetsbranschen Varaktighet: 2 år (standard rutt) En accelererad rutt är tillgänglig (18 månader): kontakta Antagningen om du är intresserad av detta. Tid engagemang: 15-20 timmar i veckan Kostnad: £ 8600 (7 moduler @ £ 950 per modul plus Graduate Project @ £ 1950) * Ansökan och startdatum: Ansök senast 2 februari, 2015 för att starta 2 mars, 2015 Detta program är nu registrerad hos Skills Utvecklingscentralen för Professional och karriärutveckling lån. * Modulen avgiften omprövas årligen, men eventuella ökningar är föremål för CEM: s pristak löfte. Se Avgifter och Kosttillskott för ytterligare information. Award Detaljer MBA Bygg-och fastighetsbranschen kommer att delas ut av College of Estate Management. Behörighet Deltagare i detta program krävs normalt att ha uppnått något av följande: En kandidatexamen med högsta betyg vid lägre andra standard (2: 2) och tre års erfarenhet En nivå 5 kvalificering enligt definitionen i ramverket för Högskoleverket Kvalifikationer för England,... [-]

Videoklipp

CEM Alumni share their experiences of studying with CEM