Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till La Salle

Vi tackar för ditt intresse för våra utbildningar erbjuder grader, Masters och forskarutbildning, vidareutbildningar. La Salle program rikta företagets behov och dess personal med en praktisk syn och ett mål för snabb tillämpning av kunskap emot. Program kan delta personligen på Campus Barcelona och även genom Virtual Campus.

Välj det program som bäst passar dina behov.

om

I sina tre århundraden av existens, har La Salle haft det enda syftet att permanent och uppdaterad utbildning på alla nivåer. Detta åtagande har upprätthållits med tiden kontinuerligt i fem världsdelar. Antalet studenter överstiger en miljon, distribueras i 1.600.- centra som tillhandahåller utbildning mer än 70.000 lärare.

I Spanien, som infördes omkring 125 år sedan, har La Salle utvecklat studier anpassade till behoven och kraven från varje historiskt ögonblick och har kunnat skriva ut personliga kvalitetsstämpel utbildning där totala måttet på den person som har segrat över ren kvantitativ kunskapsinhämtning.

I Katalonien har La Salle totalt 30 centra och 23.000 studenter och i Madrid har 17 skolor med totalt 11.300 studenter.

Den IALU - International Association of Lasallian universitet består av 73 universitet. I USA: La Salle University of Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California, La Salle College of Santa Fe, Lewis University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. I Filippinerna; De La Salle University of Manila, University of La Salle i Bacolod City. I Israel: Bethleem University. I Latinamerika: La Salle University i Bogota, Higher Education Center Kanot-Brasilien, Mexiko Institutes of tertiär och Obregon, Central Institute of Guatemala, IUTEMAR La Salle i Caracas, IUTEAGRO av Cojedes; IUTEIN de Guayana. Universiteten i Europa betona vikten av IInstitut Supérieur Agricole av Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM av Lyon, Saint Lu Arkitekturskolan i Belgien, bland andra; till vilken ska läggas centra i Afrika och Asien.

Genom historien och över hela världen, har La Salle har åtagit sig att människor i hela sitt yrkesliv samt; som med organisationer i deras tekniska utvecklingen. Detta engagemang avspeglas i en uppsättning av utbildning, information, förmedling, överföring och kommunikation som gör La Salle ett möte med teknik och Affärsvärlden.

I Spanien La Salle, med campus i Barcelona och Madrid, erbjuder, förutom de inlärda universitetskurser, följande program:

  • Doctoral Program
  • Masters Program
  • Program för Internationella Stages
  • Professional Development Program (PDP)
  • fördjupningskurser
  • företags~~POS=TRUNC

Master Program möter behoven hos företaget och dess personal med en praktisk syn och ett mål för snabb tillämpning av kunskap emot. Denna expansion av kunskap om området av professionell specialisering eller andra områden, vilket bidrar till personlig utveckling och förbättra anpassningsförmåga yrkesverksamma till de kontinuerliga förändringar på arbetsplatsen och den tekniska miljön.

Program Masters riktar sig till yrkesverksamma med universitetsexamen och yrkeserfarenhet som vill förbättra sina yrkeskunskaper (i olika sektorer och områden som omfattas av mästarna som ingår i programmet) och som behöver förstå verksamheten komplexitet och hur man anpassa sig till nya utmaningar ; finslipa sina yrkeskunskaper; utveckla och höja kompetensen för analys, syntes, kommunikation, integration och samarbete i grupp.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk
Katalansk

Skolan erbjuder också:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

MBA syftar till att utbilda professionella förvaltare över 30 år i de aktuella utmaningar som bly globala team i en global konkurrenssituation program. Befälhavaren har e ... [+]

Den Executive MBA Det syftar till att utbilda professionella förvaltare över 30 år i de aktuella utmaningar som bly globala team i en global konkurrenssituation program. Befälhavaren har ett stadium av 2 veckor i Silicon Valley, USA.

Varaktigheten är 15 månader MBA program helgen (fredag ​​eftermiddag och lördag morgon) och är kompatibel med arbete. Under en helg intensiva utomhus sessioner hålls i format, främja personlig kontakt, grupparbeten och utveckling av studentens personliga och yrkesmässiga färdigheter.

MBA från La Salle:

Använder en unik och innovativ metod, växer genom upplevelser Metodiken växa genom upplevelser syftar att eleverna kan tillämpa verkliga och genom erfarenhets situationer, alla inlärnings relaterade mjuka färdigheter och consiguienteevolucionar professionellt i en mer komplett formulär . ... [-]
Spanien Barcelona
October 2019
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Om du är ett universitet och professionell examen från mindre än 30 år och du behöver för att möta ditt jobb framtid med säkerhet och garanti, bygga din karriär i en tid ... [+]

Om du är ett universitet och professionell examen från mindre än 30 år och du behöver för att möta ditt jobb framtid med säkerhet och garanti, bygga din karriär i en tid präglad av digitala Transformation med Full Time MBA av La Salle.

Du får lära dig att utveckla en entreprenörsanda, lära sig att förnya och använda verktyg, ramar och strategier för att identifiera och utvärdera nya möjligheter i den digitala ekonomin.

Vi utbildar våra elever att fatta beslut i en affärsklimatet i ett tillstånd av ständig utveckling; Och anta ett globalt och internationellt perspektiv.

Antagning

Människor är en nyckelfaktor för vår Masters utvecklingsprogram. Vi väljer våra sökande enligt läroplanen kriterier väger deras akademiska, funktionella, sektorsvisa och geografiska egenskaper, i syfte att berika deras kollektiva lärande.... [-]

Spanien Barcelona
October 2019
Heltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull