Läs den officiella beskrivningen

University

Universidad San Jorge, som ligger i Villanueva de Gallego i utkanten av staden Zaragoza, skapades 2005 och är en del av Grupo San Valero, en pedagogisk grupp som skapats av Fundación San Valero, en stifts verk av icke-vinst över 60 års erfarenhet på olika nivåer och former inom formell utbildning.

Uppdraget för samtliga institutioner som är en del av Grupo San Valero är att bidra till en hållbar utveckling av samhället genom en omfattande utbildning bygger på kristna värderingar som gör det möjligt för människor att hantera professionella utmaningar i linje med behoven på miljöområdet. Idag har San Jorge University över 2000 elever i officiella grundexamina, Masters och PhD, fördelade på fem centra: Hälsouniversitetet, School of Communication School of Architecture, Polytechnic och skola Regeringen och ledarskap.

Undervisning modell av University of San Jorge bygger på sex pelare:

Den integrerade bildandet av person som befinner sig i läroplanen för varje grad (utkast personen professionell projektledning). Kallelse av service till andra genom läroplanen integrering av service lärande och främja studenternas medverkan i volontärprogram. Den personliga uppmärksamheten till studenter från engagemang av lärare för att uppnå goda resultat i genomförandet av handlingsplanen handledning. Undervisning innovation och integrering av teknik som syftar till att förbättra elevernas lärande. Internationaliseringen av utbildningsprogram med syfte att förbereda studenterna för en allt mer internationell och globaliserad arbetsmarknad. Konvergens med den industriella och näringslivet, uppmuntra deltagande av de yrkesverksamma i utvecklingen av undervisningen, driva projekt till verkliga graden och Master i samarbete med företag och institutioner.

Universitetet Campus i Villanueva de Gallego har anläggningar och resurser av förra generationen och en sport campus där universitetsstuderande kan praktisera en mängd olika sporter.

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

Mästaren i Business Administration (MBA) examen är inriktad på integrerad utveckling av personen i en trippel dimension: ledarförmåga, analytisk förmåga och social medvet ... [+]

Mästaren i Business Administration (MBA) examen är inriktad på integrerad utveckling av personen i en trippel dimension: ledarförmåga, analytisk förmåga och social medvetenhet om de organisationer där de arbetar.

I MBA uppmuntrar vi utvecklingen av ledarskap som avgörande för beslutsfattandet, ledarskap och måluppfyllelsen.

Också vi gräva i de analytiska färdigheter som eleverna behöver för att utvecklas i olika områden av organisationer: ekonomi, marknadsföring, logistik, personal och innovation. Med många fall att studera, och stor vikt av lagarbete, vi fördjupa de kunskaper som krävs för att utföra en god förvaltning i företag, inrättande av hela tiden hos eleverna kritiskt tänkande, som orsakar andra former av åtgärder tänka känner och utvärdera alla viktiga aspekter.... [-]

Spanien Zaragoza
October 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska