Läs den officiella beskrivningen

Universitetet

San Jorge Universitet, beläget i Villanueva de Gállego i utkanten av staden Zaragoza, grundades 2005 och ingår i San Valero-gruppen, en grupp utbildningsinstitutioner som leds av Fundación San Valero, ett ideellt centrum för diocesan med över 60 års historia som arbetar inom olika nivåer och typer av sekundär, vidare och högre utbildning och livslång träning.

Uppdraget för alla institutioner som ingår i San Valero-gruppen är att bidra till en hållbar utveckling av samhället genom en integrerad utbildning baserad på kristna värderingar, som gör det möjligt för människor att ta itu med professionella utmaningar i enlighet med miljöpåverkan.

San Jorge University har för närvarande mer än 2100 grundutbildningar, mastere och doktorander i fem olika centra: fakulteten för hälsovetenskap, fakulteten för kommunikation, arkitekturskolan, polytechnisk skola och styrelsen för ledarskap och ledarskap.

Undervisningen och inlärningsmodellen vid San Jorge University bygger på sex olika element:

  • Den integrerade utbildningen av personen som finns i läroplanen för varje program (personligt projekt och professionellt projekt).
  • En tjänstekultur för dem runt omkring oss genom integrering av Service Learning i läroplanen och främjande av frivilligt arbete med universitetsgemenskapen.
  • Den personliga uppmärksamheten hos studenten genom lärarens engagemang för att uppnå positiva resultat i tillämpningen av handledningens handlingsplan.
  • Undervisningsinriktning och integrering av ny teknik för att ständigt förbättra våra studenters lärandeupplevelser.
  • Internationaliseringen av studieprogrammen med målet att förbereda studenten för en alltmer internationell och global arbetsmarknad.
  • Länkar till industri- och näringslivet, uppmuntrar deltagande av besökande yrkesverksamma inom undervisningsverksamhet och utveckling av verkliga grund- och forskarprojekt i samarbete med företag och institutioner.

Villanueva de Gállego Universitets Campus har avancerade installationer och lärar- och läromedel samt en idrottscampus där våra studenter kan delta i ett brett utbud av sportaktiviteter.

Programmen undervisas på:
Spansk

Skolan erbjuder också:

MBA

Universidad San Jorge

Magisterexamen i Business Management (MBA) är en examen med en "executive" kalender och en extremt praktisk utbildning anpassad till näringslivet. ... [+]

Master i företagsekonomi - MBA

Magisterexamen i Business Management (MBA) är en examen med en "executive" kalender och en extremt praktisk utbildning anpassad till näringslivet.

Vår utmaning är att träna i en trippel aspekt: ledarskap, analytiska färdigheter och social medvetenhet om de organisationer där vi arbetar. Med MBA vill vi ha en rundtur i olika avdelningar i något företag med målet att utveckla en kritisk, konstruktiv och proaktiv mentalitet. Vi vill förbättra den analytiska nivån, träningen för genomförandet av nya trender och att förvärva "knowhow" av hur man införlivar dem för att skapa nya möjligheter.

Dessutom främjar MBA genom olika sessioner, workshops och besök, att studenterna överväger sina egna initiativ för företagsskapande och företagsgenerering, uppmuntrar hoppet till en alltmer aktiv ställning som bidrar till reaktivering av ekonomin eller anta ledningsansvar i olika organisationer.... [-]

Spanien Zaragoza
Oktober 2019
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Villanueva de Gállego
Autovía A-23
Zaragoza-Huesca Km 299

Zaragoza, Aragon, ES
Social Media