UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är International Business School, Business School och Francisco de Vitoria University ADEN är en internationell akademisk institution med en närvaro i över 17 länder genom sina 27 kontor.

Vårt främsta mål är att utbilda nästa generation av ledare och hjälpa våra elever att "återuppfinna" och för att öka förändrings välbehövlig i morgon i företag som de leder.

Den stora utmaningen i vår utbildningsmodell är bildandet av professionella med fokus på personen och kallelse att förvandla sig att bli agenter för förändring i samhället och att bidra till detta, har vi skapat ett omfattande program av stipendier för studenter med talang som saknar ekonomiska medel för att komma till formuläret.

Hjärtat i en stor skola komponera därför sina studenter, och ADEN Internationella Handelshögskolan strävar efter att bidra till fortsatt tillväxt av personlig och professionell kompetens för våra studenter.

Vi har en ledande fakulteten i alla akademiska innehållet, som består av heltidsanställda lärare med erfarenhet av tillämpad forskning och rådgivning inom näringslivet forskning, och en uppsättning av adjungerad forskare som inkluderar topproffs. Dessutom är vi stolta mellan vår fakultet för att ta emot gästprofessorer av våra 27 internationella platser.

Kort sagt, vi är engagerade och hängivna gemenskap av lärare, yrkesverksamma och studenter förenade så att våra studerande får de kunskaper som krävs för att bli agenter för förändring i de organisationer där de arbetar eller kör, på ett ansvarsfullt sätt, färdigheter öppna och tvärvetenskapligt.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se MBA:er » Se Kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Internationella MBA

Campusstudier Heltid 9 månader September 2019 Spanien Madrid

Metod baserad på experiment som syftar till att lära sig att fatta beslut i verkliga livet scenarier och en lågtrycksmiljö. [+]

"Att lära sig att bly sker genom att styra"

BASERAT PÅ testmetod Designad för att lära sig att fatta beslut i verkliga livet scenarier och en lågtrycksmiljö. 32 simulatorer + en pedagogik av innovativa klassrummet baserad experiment. Beprövad över 12 år. Används för utbildning av mer än 45.000 chefer från ledande företag i Spanien och Latinamerika. Lekfull, interaktiva, resultatorienterad. Designad för att göra optimala beslut som hjälper dig att få de resultat du förväntar dig.

"Framgång är att veta att du har valt MBA du kommer att lyckas som professionell"

NU ÄR DET DIN TUR. Mer än 45.000 studenter leda våra stora företag i Spanien och Latinamerika. Nätverk med ett nätverk i 17 länder + internationell plattform för kunderna. Vår unika och innovativa lärande metod för att fatta riktiga beslut. Lärare Kvalitet: 1: ai undervisningens kvalitet i Madrid. International: Du kan studera på någon av våra internationella kontor. Internationell praxis nätverk med över 1800 partnerföretag. Ackrediterade i Europa, USA och Latinamerika titel. Den enda premium MBA vars kostnad är 20% lägre än resten. [-]

Videoklipp

Escuela de Negocios UFV