Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är International Business School, Business School och Francisco de Vitoria University ADEN är en internationell akademisk institution med en närvaro i över 17 länder genom sina 27 kontor.

Vårt främsta mål är att utbilda nästa generation av ledare och hjälpa våra elever att "återuppfinna" och för att öka förändrings välbehövlig i morgon i företag som de leder.

Den stora utmaningen i vår utbildningsmodell är bildandet av professionella med fokus på personen och kallelse att förvandla sig att bli agenter för förändring i samhället och att bidra till detta, har vi skapat ett omfattande program av stipendier för studenter med talang som saknar ekonomiska medel för att komma till formuläret.

Hjärtat i en stor skola komponera därför sina studenter, och ADEN Internationella Handelshögskolan strävar efter att bidra till fortsatt tillväxt av personlig och professionell kompetens för våra studenter.

Vi har en ledande fakulteten i alla akademiska innehållet, som består av heltidsanställda lärare med erfarenhet av tillämpad forskning och rådgivning inom näringslivet forskning, och en uppsättning av adjungerad forskare som inkluderar topproffs. Dessutom är vi stolta mellan vår fakultet för att ta emot gästprofessorer av våra 27 internationella platser.

Kort sagt, vi är engagerade och hängivna gemenskap av lärare, yrkesverksamma och studenter förenade så att våra studerande får de kunskaper som krävs för att bli agenter för förändring i de organisationer där de arbetar eller kör, på ett ansvarsfullt sätt, färdigheter öppna och tvärvetenskapligt.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Metod baserad på experiment som syftar till att lära sig att fatta beslut i verkliga livet scenarier och en lågtrycksmiljö. ... [+]

"Att lära sig att bly sker genom att styra"

BASERAT PÅ testmetod Designad för att lära sig att fatta beslut i verkliga livet scenarier och en lågtrycksmiljö. 32 simulatorer + en pedagogik av innovativa klassrummet baserad experiment. Beprövad över 12 år. Används för utbildning av mer än 45.000 chefer från ledande företag i Spanien och Latinamerika. Lekfull, interaktiva, resultatorienterad. Designad för att göra optimala beslut som hjälper dig att få de resultat du förväntar dig.

"Framgång är att veta att du har valt MBA du kommer att lyckas som professionell"

NU ÄR DET DIN TUR. Mer än 45.000 studenter leda våra stora företag i Spanien o... [-]
Spanien madrid
September 2020
Spansk,Spanish (Spain)
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Escuela de Negocios UFV