UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är International Business School, Business School och Francisco de Vitoria University ADEN är en internationell akademisk institution med en närvaro i över 17 länder genom sina 27 kontor.

Vårt främsta mål är att utbilda nästa generation av ledare och hjälpa våra elever att "återuppfinna" och för att öka förändrings välbehövlig i morgon i företag som de leder.

Den stora utmaningen i vår utbildningsmodell är bildandet av professionella med fokus på personen och kallelse att förvandla sig att bli agenter för förändring i samhället och att bidra till detta, har vi skapat ett omfattande program av stipendier för studenter med talang som saknar ekonomiska medel för att komma till formuläret.

Hjärtat i en stor skola komponera därför sina studenter, och ADEN Internationella Handelshögskolan strävar efter att bidra till fortsatt tillväxt av personlig och professionell kompetens för våra studenter.

Vi har en ledande fakulteten i alla akademiska innehållet, som består av heltidsanställda lärare med erfarenhet av tillämpad forskning och rådgivning inom näringslivet forskning, och en uppsättning av adjungerad forskare som inkluderar topproffs. Dessutom är vi stolta mellan vår fakultet för att ta emot gästprofessorer av våra 27 internationella platser.

Kort sagt, vi är engagerade och hängivna gemenskap av lärare, yrkesverksamma och studenter förenade så att våra studerande får de kunskaper som krävs för att bli agenter för förändring i de organisationer där de arbetar eller kör, på ett ansvarsfullt sätt, färdigheter öppna och tvärvetenskapligt.

Platser

madrid

Address
Calle Orense 69
(Eurobuilding II)

28020 madrid, Madrid-regionen, Spanien

madrid

Address
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 madrid, Madrid-regionen, Spanien