MID ATLANTIC Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

MID ATLANTIC Business School är handelshögskolan vid University of the Mid-Atlantic, vår tydliga uppsägning att tjäna samhället har gjort det möjligt för oss att vara i framkant av ledarutbildningen på Kanarieöarna, utveckla och inspirera företagsledare som har skapat en djupgående, positiv och varaktig inverkan på människor, företag och det samhälle där de verkar.

MID ATLANTIC Business School grundades 1993 genom vision, drivkraft, entusiasm och osjälviskt samarbete av en grupp affärsmän, medvetna om de utmaningar som företag och offentliga och privata institutioner i deras miljö skulle behöva möta.

Framgången för MID ATLANTIC ligger i dess humanistiska inställning till ledarskap och företag, kompletterat med en globalt erkänd akademisk nivå som är i framkant och global räckvidd. Med en praktisk och relevant inlärningsmetodik och ett växande alumni-community med mer än 2.000 entreprenörer och chefer.

MID ATLANTIC Business School vi engagerade i den personliga och professionella tillväxten för var och en av dem som deltar i våra program. För att uppnå detta mål främjar vi en kultur för lärande. Denna människocentrerade strategi återspeglar vår övertygelse om att målet för företagare och chefer bör vara att tjäna människor och samhälle, så vi tillhandahåller en lärandemiljö för företagsledare och gör det möjligt för dem att uppnå långsiktig framgång i riktning för sina organisationer, genom utvecklingen av människorna omkring dem och bidra till de nya utmaningar som samhället står inför.

MID ATLANTIC Business School , ett utrymme där idéer, talang och framför allt vänner, sanna vänner, utvecklas.

124220_mapamundi.jpg

Uppdrag

MID ATLANTIC är att ge en formativ miljö för företagsledare, så att de kan uppnå långsiktig framgång i förvaltningen av sina organisationer, utvecklingen av människorna omkring dem och ett bidrag till de nya utmaningar som samhället måste möta.

Utmaning

Den personliga och professionella tillväxten för var och en av dem som deltar i våra program. Denna människocentrerade strategi återspeglar vår tro på att målet för företagare och chefer måste vara att tjäna människor och samhälle.

Fakulteten en innovativa studier
Humanistisk vision för företagaren
Global strategi för program
Metodik
MID ATLANTIC-fakulteten består av mer än 100 samarbetande professorer från världens bästa förvaltningskolor. Hans undervisning engagemang; Effekterna av deras studier och deras yrkeserfarenhet i internationella företag är till stor del ansvariga för MID ATLANTICs goda rykte. För MID ATLANTIC kan hållbart och långsiktigt välstånd uppnås genom en humanistisk inställning till näringslivet. MID ATLANTIC strävar efter att säkerställa professionalism, integritet och ömsesidig respekt som väsentliga pelare i allt det den åtar sig. Varje MID ATLANTIC-program erbjuder en global upplevelse. Både deltagarna och medlemmarna i klostret kommer från olika delar av världen, så att sessionerna, impregnerade med verkligheten i en globaliserad ekonomi, erbjuder ett solid internationellt och tvärkulturellt perspektiv. MID ATLANTICs huvudsakliga undervisningsverktyg, fallmetoden, gör det möjligt för företagsledare att utveckla en praktisk ram för att fatta beslut effektivt med erfarenhet och direkt tillämpbarhet för att lösa affärsproblem.

Platser

Tafira Baja

Address
Carretera de Quilmes,37
35017 Tafira Baja, Kanarieöarna, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium