Read the Official Description

AACSB Accredited

Executive träningsskolan CEU Group, den största spanska utbildningsgrupp. Där professionella och chefer som strävar efter att leda sin omgivning lämnar ett bestående intryck på etik och så småningom bildas.

Ledning

Mer än 80 år utbilda ansvariga ledare

Den gemensamma nämnaren för AMI program är ledarskap. Den resulterar i återstår ett unikt samarbete i Spanien med Center for Creative Leadership. Han undervisar för närvarande verkställande kurser i alla en av de bästa programmen världsledande.

AMI förstår att det finns ett stort behov av att utbilda personal som kan leda sina organisationer i en föränderlig, digital och internationell miljö. Det behövs chefer är villiga att leda förändringarna, inom och utanför dess gränser, och att skapa en positiv och djupgående inverkan på människor och organisationer.

cloister

Klostret IAM är en av dess viktigaste egenskaper, består av mer än 100 lärare av olika nationaliteter, som utbildats i de bästa affärsskolor i världen och kombinera undervisning med sitt yrkesarbete. Internationaliseringen av klostret kan du dela en global vision med studenter och ge ett internationellt perspektiv på företaget.

professionell utveckling

Studera växa professionellt

IAM tillhandahåller allt som behövs för att gå vidare i din karriär. Den har en karriärservice som hjälper eleverna under hela processen av studien och efter examen studier. Det ger också möjlighet att få tillgång till CEU Ge på ett särskilt program för att stödja entreprenörskap, där födslar av nya och varaktiga affärsinitiativ uppstår.

Institutionen för Karriär grupper CEU relationer med många företag att söka efter lösningar som uppfyller rekryteringsbehov och strävanden professionell utveckling av akademiker. Mer än 4500 avtal tecknats med olika företag över hela världen.

Internationella avtal

IAM länkar akademisk excellens till den internationella profilen av studenter förbättrar sitt utbud i internationella program. Målet är att upprätthålla global vision tack vare mångkultur och anrikningen de ger olika vyer.

CEU erbjuder internationella program på Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Research Institute for Advanced Management (Kobe, Japan), Berkeley University (Kalifornien, USA), Fordham University (New York, USA) och The University of Chicago (Chicago, USA)

CEU grupp

Den CEU är en utbildningsinstitution med mer än 80 år att främja integrerade utveckling på alla utbildningsnivåer.

Det grundades av den katolska Association of propagandister ACDP 1933 genom att lansera tre privata universitet och 10 högskolor i 11 städer i Spanien. De tre universiteten CEU San Pablo i Madrid, Cardenal Herrera i Valencia och Barcelona Abat Oliba i satsa på en konkurrensutsatt forskningsverksamhet som ett strategiskt axel sitt pedagogiska förslag inom ramen för R + D + I nationellt system.

Mer än 210.000 studenter CEU

Över 80 års erfarenhet

3 universitet, 25 skolor

95% Anställbarhet

Programs taught in:
Spansk
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Institute For Advanced Management (IAM)

Ledarskap och etik för digital och internationell miljö. Programmet omfattar prestigefyllda certifiering programmet 'Ledarskap Essentials' som ett resultat av avtalet mel ... [+]

Ledarskap och etik för digital och internationell miljö.

Boston USA

Barcelona, ​​Spanien

Kobe, Japan

Global MBA CEU

Människor som leder nya affärsprojekt i den digitala och den globala miljön, i ständig rörelse, med en djup etisk affärssinne.

funktioner

Certified MBA bara tre universitet + Diploma of Essential ledarskap CCL

Abat Oliba CEU University (Barcelona). San Pablo CEU University (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Center for Creative Leadership (Chicago)

Programmet omfattar prestigefyllda certifiering programmet 'Ledarskap Essentials' som ett resultat av avtalet mellan CEU och CCL, unik i Spanien. Det är i topp fyra leverantör av fortbildning i världen av Financial Times rankning.... [-]

Spanien Madrid
October 2019
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

CEU Institute for Advanced Management