Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen


Om oss

CEU IAM Business School (Institute for Advanced Management) är handelshögskolan i CEU-gruppen. där yrkesverksamma som strävar efter att leda sitt fält på ett etiskt och varaktigt sätt utbildas.

Vi är den största utbildningsgruppen i Spanien . Gruppen grundades för över 85 år sedan av katolska förening av propagandister (ACdP), och har mer än 25 utbildningscentrum där mer än 200 officiella kurser . lärs. Mer än 250 000 studenter har gått igenom våra klassrum och mer än 4 000 yrkesverksamma arbetar varje dag för att erbjuda dig den bästa utbildningen.

CUU-utbildningsgruppen, vars namn är San Pablo CEU University Foundation, är ett projekt från den katolska föreningen för propagandister (ACdP) . Stiftelsens uppgift är att bidra till att förbättra samhället genom högkvalitativ utbildning och erbjuda en pedagogisk modell i enlighet med principerna om kristen humanism , de värderingar som vi skickar genom evangeliet och agerar i det offentliga livet för rättvisa och för att försvara människor.

Syftet med CEU-gruppen är att söka akademisk och professionell excellens , innovation i sina utbildningsprojekt och utbildning av studenter i mänskliga värderingar och dygder .

Kännetecknen för CEU IAM Business School är ledarskap och etik som svar på en alltmer digital, global och ständigt föränderlig värld. Vi är engagerade i varaktiga och hållbara värderingar och principer för att leda människor och organisationer.

Vi har kraftfulla internationella partnerskap , samt delade program med amerikanska institutioner som Berkeley, University of California (Topp 1 av universiteten och topp 4 i Global Universities Ranking US News), Babson College (världens erkända institution för entreprenörskapsutbildning ) och Center for Creative Leadership (rankad topp 5 i ledarskap, finansiella tider).

Business School är också medlem i AACSB International (Association for Advanced Collegiate Schools of Business).

Internationella avtal

Institutet för avancerad förvaltning (CEU IAM) Business School (Institute for Advanced Management) är Business School i gruppen CEU. Den kopplar sin akademiska kompetens till sina studenters internationella projekt och ökar sitt erbjudande i internationella program. Målsättningen är att behålla den globala visionen tack vare den interkulturella och anrikning som olika visioner bidrar till.

CEU erbjuder internationella program på Babson Business School (Boston, USA), Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Forskningsinstitutet för avancerad förvaltning (Kobe, Japan), Berkeley University Fordham University USA) och University of Chicago (USA)

Personlig utveckling

Institutet för avancerad management (CEU IAM) Business School ger allt du behöver för att utvecklas i din karriär. Den har en professionell karriärservice som hjälper studenterna genom hela studieprocessen och efter examen från studier. Det erbjuder också möjligheten att få tillgång till CEU Emprende , ett specifikt program för att stödja entreprenörskap, där födelsen av nya och varaktiga affärsinitiativ äger rum.

Den professionella karriäravdelningen grupperar CEU: s relationer med ett flertal företag för att hitta lösningar som uppfyller rekryteringsbehov och karriärutvecklingssökningar för akademiker. Mer än 4500 avtal undertecknades med olika företag runt om i världen.

Platser

madrid

Address
c/Tutor 35
28008 madrid, Madrid-regionen, Spanien

Madrid-regionen

Address
Calle Tutor,35
28008 Madrid-regionen, Spanien

Ackrediteringar

AACSB Accredited