Läs den officiella beskrivningen

85273_rsz_adobestock_80501595.jpg

ITAE Business School är en Business School med ett unikt och särskilt ursprung. Det gamla ITAE: s arvtagare, det är en ideologiskt och finansiellt oberoende institution som förvärvar sitt varumärke och dess know-how. Dess raison d'etre och dess existens motsvarar viljan hos vissa yrkesverksamma att ge excellensutbildning till samhället.

Institutionens mycket historia och liv har inneburit att de personer som integrerar det i varje ögonblick har förändrats men genom sin existens har värderingarna av akademisk excellens och global vision som har karakteriserat den bibehållits. Team av professionellt arbete, utmärkt av sin höga kvalifikation, professionella banor, mänsklig kvalitet och engagemang i utvecklingen av våra studerandes förmåga . ITAE: s proffs är de som verkligen markerar den kvalitativa skillnaden i våra projekt.

ITAE Business School är skapad för att erbjuda lösningar enligt företagens behov inom alla områden av företagsledning genom specialiserad utbildning och rådgivning .

Under åren har vi arbetat med företag och yrkesverksamma med mycket olika egenskaper och sektorer, vilket har gjort det möjligt för oss att utveckla unika arbetsmetoder som anpassar sig till varje enskilt fall och som inte har något att göra med modeller eller statiska handlingsmönster .

Vår metodik

 • Dynamik: vi kan tillämpa våra resurser på olika projekt och affärssituationer.
 • Övning: Allt innehåll i programmet lärs på ett strikt, praktiskt och fullt tillämpligt sätt. Vi satsar på en inlärningsmetod där du lär dig genom att göra.
 • Cercanía: För att studenten skall kunna få den bästa professionella han / hon har inuti, måste han / hon känna sig bekväm och avslappnad, möjlig på grund av den personliga och nära behandlingen vi erbjuder hela tiden.
 • Flexibel: Att vara ett litet företag gör det möjligt för oss att anpassa sig till varje omständighet på ett speciellt sätt. Vi använder den optimala kompetensen, kompetensen, verktygen och resurserna vid rätt tillfälle att erbjuda personliga svar.85272_rsz_adobestock_128130222.jpg

Vår styrka

 • # Vår erfarenhet
 • # Våra alumner sprids över hela världen.
 • # Våra högtalare och högtalare
 • # Ett team av professionella engagerade till sina kunder.
 • # Våra samarbetsavtal med universitet och institutioner.
 • # 96% placering av våra studenter.

Vårt mål

 • Överför kunskap och utveckla färdigheter för att utbilda de bästa professionella och nuvarande och framtida chefer. Orientera utvecklingen av vår miljö, längs vägen för organisatorisk innovation för att skapa idéer, möjligheter och ledarskap.
 • Ge kvalitetstjänster, skapa attityder och beteenden i frihet, och skapa oförglömliga upplevelser.

ITAE Business School fokuserar alla sina ansträngningar på att erbjuda högkvalitativa tjänster som underlättar förvaltning och ledning av organisationer, personer och arbetsgrupper. Och så flyttade han, Majestät Spaniens kung, när han såg passformen för att ta emot ITAE i Zarzuela 2009.

Nuförtiden måste organisationerna på ett mer komplicerat sätt hantera företag och människor, vilket gör dem till de viktigaste elementen för att uppnå sina strategiska mål.

En global organisation

Internationaliseringen av ITAE Business School grundades från starten som ett väsentligt mål för en differentierande ställning.

Vårt geografiska läge, som gränsar till Portugal, erbjuder oss en strategisk enklava för att positionera oss som Hispano-Lusa Reference School internationellt. Det internationella yrket som flyttar oss har varit hörnstenen i skolans utveckling under de senaste decennierna. Samma tendens är det som har tagit oss att segla oceanerna för att omvandla vår internationella strategi till ett nytt och nära förhållande med Latinamerika.

Programmen undervisas på:
 • Spansk

Skolan erbjuder också:

MBA

ITAE Business School

Mästarens Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL), är skapad för att svara på det växande behovet av företag att införliva unga yrkesverksamma med en ... [+]

Allmän information om MBA

Mästarens Business Administration International HispanoLuso (MBA IHL), är skapad för att svara på det växande behovet av företag att införliva unga yrkesverksamma med en modern, användbar och anpassad till affärsverksamhet i sin mest internationella profil.

Kunna leda lag av människor och fatta beslut i globala och multikulturella miljöer i ständig förändring och omvandling.

Mästarens internationella karaktär markerar hans vistelse på 4 månader i den portugisiska huvudstaden (Lissabon), på ett sådant sätt att utbildningen delas mellan Spanien och Portugal. Dessutom ska studenten genomföra praktik i ett valfritt företag som kan vara i Spanien eller Portugal i 3 månader.... [-]

Spanien Badajoz
Oktober 2019
Spansk,Portugisiska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska