IMPACT Business School - Universidad Europea

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vår värld förändras snabbt och bara de starkaste har något att säga i denna förändring. Generationer ge vika för människor som är beredda efter träningen intensivt för livet. Maverick ledare som vill förverkliga sina drömmar att leva ett unik upplevelse, med fokus på genomslag i samhället.

Kallelse utbildning proffs kallade att förvandla vår värld, har gjort det möjligt för oss att identifiera relevanta faktorer för regenerering av utbildningsmetoder, så att vi främjar:

Kunskap och praktisk erfarenhet för att göra det möjligt, tåg, inspirera och höja kompetensen hos framtida förändringsagenter. En utbildning med fokus på innovation, för att möta de nya globala utmaningarna. Träning motiveras av passion för förändring och ständig tillväxt. Delade upplevelser som inspirerar och förbättrar attitydförändring. Tillgång till verkliga projekt med företag för att kunna integreras i arbetsgrupper som bildas av erfarna yrkesmän. Fri form framstående röster i den nuvarande allmänhet baserade på kunskap, ansträngning och entusiasm för förändring.

Vilka konsekvenser? För oss är IMPACT att uppnå globala lösningar för företag och sociala situationer genom att tillämpa förvärvad kunskap som behövs Impact Business School.

Åtagit sig att överföring av program för att möta de utmaningar som den framtida kunskap, våra herrar och erbjuda nödvändiga kurser för våra studenter att utveckla sina talanger och bli agenter för positiva förändringsverktyg.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se MBA:er » Se Kurser » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Mba För Inverkan På Ledningen: Att Förbereda För Framtiden

Campusstudier Heltid 4 terminer November 2018 Spanien Madrid

Att säga att världen är en komplex och osäker plats är inte ny. Vad som är nytt är den hastighet med vilken de växer både komplexitet och osäkerhet och potential för förändring - och förstöra - sektorer och branscher för att slutföra och företag, oavsett storlek eller styrka. [+]

MBA I LEDNING FÖR IMPACT: Förberedelser inför framtiden

Att säga att världen är en komplex och osäker plats är inte ny. Vad som är nytt är den hastighet med vilken de växer både komplexitet och osäkerhet och potential för förändring - och förstöra - sektorer och branscher för att slutföra och företag, oavsett storlek eller styrka.

Organisationer, offentliga eller privata, behöver människor som kan prestera sitt bästa i flyktiga och tvetydiga miljöer. Människor som kan förutse förändringar, driva organisatorisk omvandling och främja hållbar tillväxt av företag, institutioner och samhällen de tjänar. Utan dem, inkurans längre en risk att bli ett faktum, tillsammans med nedgången och, slutligen, utrotning.... [-]