Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate School of Management är ett ambitiöst, kosmopolitiskt, innovativt projekt som återspeglar viktiga utmaningar och kärnvärden i samband med dagens värld.

GSM Barcelona är grundat som en paneuropeisk institution med partneruniversiteter i östra och västeuropa, bundna i den obevekliga strävan efter excellens inom högre utbildning och forskningsexpertis och drivs av en världsklass akademiker i ekonomi och finans .

Skolan syftar till att erbjuda ett brett utbud av professionella och akademiska examina inom ledarskap och affärer för att studera studenter som är engagerade i att förstå de komplexa sociala ekonomiska och finansiella processerna i ett alltmer globalt samhälle.

Förutom erbjudandet om utmanande masterprogram, främjar skolan kompetens inom företags- och organisationsforskning i nära samarbete med sina tre grundande akademiska organ och dess bredare nätverk av internationella partners.

Uppdrag

En kärnfunktion vid Graduate School of Management i Barcelona placerar den i spetsen för senaste och bästa praxis inom högre utbildning genom att samla den akademiska världens innovativa excellens med den praktiska erfarenheten av näringslivet och det sociala engagemanget i statliga organisationer.

Närma sig

Studenten är "drivkraften" vid Graduate School of Management i Barcelona.

Det innebär att vi är engagerade i att möta elevernas behov genom att optimera inlärningsprocessen och skapa en förståelse för vad som är lämpligt inom en miljö av livslångt lärande för att möta livets förändrade utmaningar inom en alltmer integrerad världsmarknad.

Vårt lärande är pragmatiskt, kombinerar både intellektuellt och erfarenhetslärande, utvecklar kunskap och färdigheter och kunskapsbas genom individuell och teamutveckling.

Varför välja Graduate School of Management i Barcelona?

GSM Barcelona har många funktioner som skiljer det från andra handelshögskolor
Akademisk excellensFakultet utvalt från världens mest prestigefyllda organisationer.
Europeisk erfarenhet
2000 företag tittar på GSM Barcelona för högkvalitativa praktikanter.
Internationellt fokus
GSMB ger dig färdigheter att lyckas i en alltmer globaliserad värld.
Studentliv
Vi har erfarenheten att få dig att fylla hemma i Europa.
Bli en del av en hel 100 universiteter delta i vårt ambitiösa projekt.

Platser

Barcelona

GSM Barcelona

Address
GSM Barcelona
Plaça d'Adria, 1 Bis

08021 Barcelona, Katalonien, Spanien
Telefon
+34 932 05 18 68

Barcelona

GSM Barcelona

Address
Plaza Adriano, 1 bis
08017 Barcelona, Katalonien, Spanien
Telefon
+34 932 05 18 68