Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Graduate School of Management är ett ambitiöst, kosmopolitisk, innovativt projekt, som återspeglar de viktigaste utmaningarna och kärnvärden i samband med dagens värld.

The Business School grundas som en pan-europeisk institution med partneruniversitet i hela Öst- och Västeuropa delar ideal obevekliga strävan efter högre utbildning och forskningskompetens, och den drivs av en världsklass fakultet akademiker inom ekonomi och finans. Skolan strävar efter att erbjuda ett brett utbud av professionellt och akademiskt orienterade grader inom management och business to doktorander engagerade för att förstå de komplexa samhällsekonomiska och finansiella processer i en allt mer globaliserad värld. Utöver erbjudandet utmanande masterprogram, främjar skol spetskompetens inom affärs- och organisationsutveckling forskning i nära samarbete med sina tre grunda akademiska organ och dess större nätverk av internationella partners.

Mission

Ett centralt inslag i Graduate School of Management i Barcelona placerar det i spetsen för senaste och bästa praxis inom högre utbildning genom att sammanföra innovativa förträfflighet den akademiska världen med praktisk erfarenhet av näringslivet och den sociala engagemang av statliga organisationer.

Tillvägagångssätt

Studenten är "drivande kraft" vid Graduate School of Management i Barcelona. Detta innebär att vi är fast beslutna att möta elevernas behov genom att optimera inlärningsprocessen och skapa en förståelse för vad som är lämpligt i en miljö av livslångt lärande för att möta livets skiftande utmaningar inom en alltmer integrerad värld market.Our lärande tillvägagångssätt är pragmatiskt, kombinera både intellektuellt och upplevelsebaserat lärande, utveckling av kunskaper och färdigheter och kunskapsbas genom individuella och lagarbete utveckling.

Vår historia

Graduate School of Management är en ambitiös, kosmopolitisk, innovativt projekt, som återspeglar de viktigaste utmaningarna och kärnvärden i samband med dagens värld. GSM Barcelona grundas som en pan-europeisk institution med partneruniversitet i hela Öst- och Västeuropa, hopbundna i den obevekliga strävan efter excellens inom högre utbildning och forskningskompetens, och den drivs av en världsklass fakultet akademiker inom ekonomi och finans . Skolan strävar efter att erbjuda ett brett utbud av professionellt och akademiska examina inom management och business to doktorander engagerade för att förstå de komplexa samhällsekonomiska och finansiella processer i en allt mer globaliserad värld. Utöver erbjudandet utmanande masterprogram, främjar skol spetskompetens inom affärs- och organisationsutveckling forskning i nära samarbete med sina tre grunda akademiska organ och dess större nätverk av internationella partners.

Den GSMB Campus: utformad för att rymma de senaste trenderna inom forskarutbildningen

Begreppet campus har förändrats dramatiskt under de senaste åren, och konceptet kommer att fortsätta att utvecklas under de kommande åren. Som svar har Graduate School of Management i Barcelona utvecklat en egen modell, genom vilken att assimilera många krafter som spelar in. Det primära syftet med modellen är att ge GSMB studenter med hög kvalitet resurser och erfarenheter för att förbereda dem för ledande roller i förvaltningen. Modellen vilar på fyra pelare:

Den omedelbara fysiska miljön - Barcelona, ​​Spanien, Europa Den indirekta virtuella miljön - Spetsteknologi och online moduler Den tankeram och undervisning modell - praktiska casemetodik Den samlade erfarenheten hos de tre elementen ovan

Denna modell har stor betydelse för alla aspekter av undervisning och lärande, men kanske viktigast förändrar förhållandet mellan institutionen och studenter. GSMB svar på dessa förändringar har underblåst efterfrågan på fler och fler akademiska program spridda över hela läsåret och sommaren.

Med mycket karaktär utbildning förändras, är det klart att nya sätt att tänka, nya samarbetsformer och nya metoder för campus livet är nödvändiga. GSMB erkänner denna verklighet och har reagerat på ett unikt värdefullt sätt. Vi har gjort en europeisk forskarutbildning tillgänglig för miljontals studenter från alla hörn av planeten.

Varför GSM Barcelona

GSM Barcelona har funktioner som skiljer det från andra handelshögskolor genom att lägga till extra värde till studenter: - Ett brett kontaktnät över hela världen.

Deltagande av 96 universitet i skapandet av detta ambitiösa projekt.

  • Att få yrkeserfarenhet och en fungerande framtid i Barcelona.

2000 Företagen ger praktik till GSM Barcelona studenter.

  • Kvalitets Masters med internationell inriktning Våra MBA ökar sannolikheten för framgång i en alltmer globaliserad värld.

  • Fakulteten med hög nivå utbildning och en stor internationell erfarenhet
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se 1-åriga MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig MBA

Mba

Online och Campus-kombinerat Heltid 1 år February 2019 Spanien Barcelona

Studenter som inte akademiker kan antas på dessa kurser. Dessa studenter kommer att vara berättigade till en universitets förlängning kursintyg. Information om inträdeskraven i detta fall kan erhållas från kursansvariga. [+]

Master of Business Administration och marknadsföring. digital Era

Allmän information Utbildningsbevis: Master (Degree GSMB) Management: Kompaniets Tatiana, Jaume Juni Antal poäng: 60,00 Kurslängd (läsåren): 1 Leveranssätt (face-to-face / blandad / distans): Blended Centrum ansvarig: GSMB I-företag placering (ar): JA Inskrivningsavgift: 5.800,00 € (+ 200 € extra betalningar) Anmälningsavgift - 350 € Bankavgifter - 50 € Expressbrev - 50 € Intag börjar: Februari 2017 September 2017 Specialiserat sig på: Global Business, Internationell marknadsföring, International Finance, Praktik i områden: Marknadsföring och PR, ekonomi / finans, Medicin / Läkemedel, International Law, Tourism and Hospitality, Management, Administration, naturresurser - olja / gas, IT, Massmedia, filologi och lingvistik, Human Resources, design / arkitektur. Mål och antagning Entré för sökande som inte innehar en examen examen: Studenter som inte akademiker kan antas på dessa kurser. Dessa studenter kommer att vara berättigade till en universitets förlängning kursintyg. Information om inträdeskraven i detta fall kan erhållas från kursansvariga. [-]