ESEM

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Möt ESEM

ESEM är det en handelshögskola med internationella affärsprogram. Det grundades i Madrid 1968 i syfte att bilda akademiskt inom områdena marknadsföring, ledning, administration och ledning, yrkesverksamma kunna möta nuvarande och framtida behov av företaget och marknaden.

Vi har följande utbildningsprogram:

  • Master i Sports Management och Master in Sports Coaching
  • MBA i Management, Administration and Management (DAGE)
  • Master i marknadsföring och kommersiell förvaltning (MM)
  • Högre examen i marknadsföring och säljledning
  • Executive MBA i Business Management (EXE)
  • MBA i Management specialitet i Hälsa Industri och Pharmaceutical (FARMA)

centrum

Sedan 1968 har ESEM framgångsrikt gett specialiserade chefer med relevant karriär och ungdomar som har påbörjat sin arbetsträning. Mer än 40.000 internationella proffs har passerat genom våra klassrum, där förutom sin utbildning, har uppnått ett utbyte av praktisk kunskap och därmed uppfylla vår filosofi ... "learning by doing"

Syftet med dessa program är utbildning i alla praktiska verktyg och delar som krävs för kommersiell marknadsföring, försäljning, ekonomistyrning, Human Resource Management och General hantering av multinationellt företag. Program och deras innehåll är synnerligen praktiskt.

Sov och utmana alla professionella, kommer du att framgångsrikt med alla dessa program, eftersom när elevprofilen och kommer att råda varför välja program.

Tveka inte, jag uppmana alla ESEM kurser och program och deras professionalism och vår utbildning, kan vi utbyta erfarenheter tillsammans och möjlighet att schemalägga en MBA som passar dig.

Vi väntar.

Kom Francisca Aliaga

Platser

madrid

Ex'pression College

Address
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 madrid, Madrid-regionen, Spanien
Telefon
+1 510-654-2934