Läs den officiella beskrivningen

Möt ESEM

ESEM är det en handelshögskola med internationella affärsprogram. Det grundades i Madrid 1968 i syfte att bilda akademiskt inom områdena marknadsföring, ledning, administration och ledning, yrkesverksamma kunna möta nuvarande och framtida behov av företaget och marknaden.

Vi har följande utbildningsprogram:

  • Master i Sports Management och Master in Sports Coaching
  • MBA i Management, Administration and Management (DAGE)
  • Master i marknadsföring och kommersiell förvaltning (MM)
  • Högre examen i marknadsföring och säljledning
  • Executive MBA i Business Management (EXE)
  • MBA i Management specialitet i Hälsa Industri och Pharmaceutical (FARMA)

centrum

Sedan 1968 har ESEM framgångsrikt gett specialiserade chefer med relevant karriär och ungdomar som har påbörjat sin arbetsträning. Mer än 40.000 internationella proffs har passerat genom våra klassrum, där förutom sin utbildning, har uppnått ett utbyte av praktisk kunskap och därmed uppfylla vår filosofi ... "learning by doing"

Syftet med dessa program är utbildning i alla praktiska verktyg och delar som krävs för kommersiell marknadsföring, försäljning, ekonomistyrning, Human Resource Management och General hantering av multinationellt företag. Program och deras innehåll är synnerligen praktiskt.

Sov och utmana alla professionella, kommer du att framgångsrikt med alla dessa program, eftersom när elevprofilen och kommer att råda varför välja program.

Tveka inte, jag uppmana alla ESEM kurser och program och deras professionalism och vår utbildning, kan vi utbyta erfarenheter tillsammans och möjlighet att schemalägga en MBA som passar dig.

Vi väntar.

Kom Francisca Aliaga

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

MBA

ESEM

Med denna kurs skall studenten förvärva fördjupad utbildning i Business Graduate Executive Coaching. Du får nödvändig kunskap för att utveckla sin yrkesutövning och uppmu ... [+]

Lärandemål

Syftet med programmet är:

Förvärva kunskaper, färdigheter och förmågor som är nödvändiga för utövandet av coaching på företagsnivå Öka den verkställande och näringslivets utveckling genom användning av teknik i organisations coaching och konsultområdet. Främja utveckling och företagsledarskap, mot ett balanserat tillstånd av självkännedom och praktik.

Med denna kurs skall studenten förvärva fördjupad utbildning i Business Graduate Executive Coaching. Du får nödvändig kunskap för att utveckla sin yrkesutövning och uppmuntra personlig och professionell utveckling av chefer, kommersiella, mellanchefer och chefer.

Därför från början av International School of Business Management (ESEM), har den stora utmaningen varit att utveckla en pedagogisk modell för våra program som kombinerar en nära relation mellan teori, metodik och praktik, som drivs av pågående forskning .... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
ESEM

Med den teoretiska metodiken - ESEM praktiken kommer studenten att ges anpassning till ny teknik, som är nödvändigt och begärs i dag för en tjänst som generaldirektör. De ... [+]

Internationell examen professionell nivå. Riktar sig till personer som innehar eller är kallade att ockupera positioner och funktioner kommersiella och marknadsföring direktörer eller verkställande direktörer.

ESEM, med 47 års verksamhet och utveckling, är handelshögskolan som specialiserat sig på affärsområden Commercial och marknadsföring, förvaltning och ekonomi, med erkännande i nationella och internationella företag.

Genom våra klassrum och program har det varit mer än 20.000 studenter på fem kontinenter.

Lärandemål

Tillhandahålla de nödvändiga verktygen för ledarutveckling. Dessa verktyg spelar en trippelroll: Försäljning och marknadsföring, förvaltning och ekonomi.... [-]

Spanien madrid
September 2020
Spansk
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska