ESDEN Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Esden Business School grundades 1996 med uppdraget att erbjuda en forskarutbildning kvalitet, med den högsta akademisk stringens och från en uppfattning om personen och samhällets djupa etiska rötter. Med en innovativ akademisk metod och alltid nära till näringslivet, har mer än 7000 studenter utbildats i våra klassrum förvärva de kunskaper som behövs för att bli framtidens ledare kapacitet.

VÄRDEN Vi delar värdena för handelshögskolor internationellt riktmärke för avancerad utbildning, främjande av talang, utveckling av kritiskt och kreativt tänkande, och, i synnerhet, entreprenörsanda, vi har för avsikt att vara ledarstil som vi lär våra studenter .

NÄRA näringslivet Vårt mål är helt professionell utveckling av våra studenter, antingen genom sina företag, antingen som en väsentlig del av tillväxten av andra organisationer. Denna aspekt kräver att vi hålla pulsen med marknadsledarna, att veta om det innebär behov och krav finns i termer av kompetens, kunskaper och förmågor. Vi underlätta utvecklingen av professionella metoder för studenter som påbörjar en karriär eller ändra sin verksamhet samt ett jobb i en kontinuerlig rörelse för våra studenter och alumner.

FAKULTET Utan tvekan den grupp av personal som utgör fakulteten Esden Business School är en av grundpelarna som ligger till grund vår framgång och våra studenter. Alla lärare är stora experter på de ämnen de undervisar, kommer deras kunskaper från sin yrkeserfarenhet kopplad till näringslivet, och slutligen till deras dagliga liv, verkliga fall som sänder med passion och visat pedagogisk skicklighet till elever i klassrummet.

Internationella avtal Den internationella karaktär är ett av kännetecknen för vår verksamhet skolan sedan starten. Denna förståelse av undervisning innebär att främja rörlighet och internationalisering, både studenter och lärare. Esden Business School har avtal med två ledande nationella revisionsorgan som finns idag över hela världen: London School of Economics (LSE) (London) och Istituto Marangoni School of Fashion (Milano). Genom avtalet mellan Esden Business School och dessa två välkända institutioner, kan våra studenter tillgång utbildning av högsta erkända nivån i världen, undervisas av sina lärare och utvecklats vid huvudkontoret de har i England och Italien respektive, och säkert är en unik upplevelse i karriären. Dessutom med syfte att expanderande akademiska möjligheter Esden Business School har tecknat avtal med internationellt kända universitet som Anahuac University och University Tec de Monterrey i Mexiko eller universitetet Externado och Jorge Tadeo Lozano University of Colombia.

AKADEMISK METOD Sedan dess födelse har Esden Business School etablerat sig som en Business School med en innovativ akademisk metodik. Vi bygger på omvänd metod Aulas investerat i Esden Business School, använder vi oss av ny teknik så att våra elever kan maximera sin tid och engagemang, vi använder online media, video, teknisk information och bibliografi för individuell elevarbeten, och fördela kontakt timmar vid föreläsningar, lagarbete, fall diskussion och Mästarklasser av våra lärare. Studenten förvärvar nödvändiga färdigheter och förmågor inom sin räckvidd, uppnå sina mål styrs av lärare vid skolan.

Globala företag SCHOOL

Esden Business School är för närvarande i 4 länder med sex campus.

Vi har campus i Madrid (Spanien), Barcelona (Spanien), Bilbao (Spanien), Mexico City (Mexiko) och Bogotá (Colombia).

GLOBAL NÄTVERKS ALUMNI I Alumninätverk, EsdenAlumni av Esden Business School hittar de senaste nyheterna, användbar information, utbildning ... och viktigast: att komma i kontakt med alla elever som passerar genom våra klassrum, alumner och naturligtvis, yrkesverksamma från alla sektorer.

Människor som passerar genom våra klassrum få status som alumner och en gång avslutat sin Masters eller MBA, Esden Business School, följer alla alumner i hela sin karriär genom att erbjuda seminarier, specialisering program, nätverk och underlätta relationen bland dem alla. Dessutom hanterar Esden Business School en dynamisk arbetsplats väska med viktiga partnerföretag och direkt relaterade till de akademiska erbjudanden.

FÖRENINGAR Esden Business School hör till de viktigaste föreningar av handelshögskolor i olika områden där det är verksamt.

Esden Business School är medlem i: latinamerikanska rådet of Management Schools (CLADEA) Spanska Association of Business Schools (AEEN)

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Globala MBA:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Global MBA

Global MBA

Online och Campus-kombinerat Deltid 9 månader November 2019 Spanien Madrid Bilbao Barcelona + 2 fler

I detta program strävar vi efter att höja värdet på din karriär (kommunikation, lagarbete, rapportering, analytisk metod, offentliga presentationer, yrkesmässig mognad, etc.) och vi har för avsikt att utveckla din entreprenöriella talanger, både tillämpa den i början av nya affärsprojekt, så som blir din unika ledarstil ... [+]

I detta program strävar vi efter att höja värdet på din karriär (kommunikation, lagarbete, rapportering, analytisk metod, offentliga presentationer, yrkesmässig mognad, etc.) och vi har för avsikt att utveckla din entreprenöriella talanger, både tillämpa den i början av nya affärsprojekt, så att det blir din unika ledarstil.

ÅHÖRARE

MBA vänder sig till yrkesverksamma med påvisbara erfarenhet, som vill förbättra sina habilididades utanför ditt område av expertis, expanderande karriärmöjligheter och få erkännande i en företagsmiljö alltmer konkurrensutsatt.

Programmet anpassar sig till egenskaperna hos det offentliga genom MBA Global läget.

Tillvägagångssätt och metodik ... [-]