Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

EAE Business School har specialiserat sig på högre utbildning, med utbildningsprogram inklusive Executive MBA, Masters och Bachelor Degrees, med 60 års erfarenhet utbildning framgångsrika yrkesverksamma. Mer än 73 000 styrelseledamöter och chefer har utbildat sig hos EAE.

Vårt centrala uppdrag är att utbilda proffs och ledare för nationella och internationella företag med program och mästare som kännetecknas av en stor dos praktiskt, studentorienterat innehåll. EAE Business Schools framgång grundas på kontinuerlig kommunikation med studenter, lärare och partners över hela världen, vilket gör det möjligt för skolan att garantera en stringent utbildningsnivå.106806_4.jpg

EAE Business School: Kvalitet i master- och forskarutbildningsprogram

De höga kvalitetsstandarderna som vi implementerar på EAE Business School har fått oss utmärkelser i de mest prestigefyllda nationella och internationella rankningarna. EAE är medlem i de mest respekterade nationella och internationella rankingsorganisationerna, såsom AACSB, EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Latinamerikanska rådet för administrationskollegor), EBEN (European Business Ethics Network) och EMBAC (Executive MBA Council). Dessutom är våra program certifierade av PMI (Project Management Institute) och CSCMP (Council of Supply Chain Management Professionals), liksom av ANECA och AQU.

Vår mest pressande men mest motiverande utmaning är att fortsätta att vara en internationell företagsskola som kan utbilda proffs som är utrustade för att leda organisationer på ett hållbart sätt. EAE tar med sig sitt sociala engagemang för att fortsätta övervinna utmaningar inom personal och ledarskapsutbildning.


Nationell och internationell EAE

EAE har akademiska och institutionella partnerskapsavtal med 65 handelshögskolor och universitet. Våra partners är spridna över 22 länder. Dessutom har skolan mer än 3500 partnerskapsavtal med spanska och internationella företag, vilket gör det möjligt för våra studenter att utnyttja en prestigefylld sysselsättningsutbyte efter studierna. Efter att ha fullgjort en kandidatexamen eller kandidatexamen är det ytterst tillrådligt att göra en internt internship för att tillämpa den förvärvade kunskapen. Med detta i åtanke ger EAE sina elever tillgång till praktikmöjligheter efter sina studier.

År 2016 välkomnade skolan studenter från 102 olika länder från alla 5 kontinenter. Dessutom är 37% av EAE: s akademiska fakultet internationell. Med tanke på den globala karaktären av företagsstudier finns det ett ständigt ökande antal EAE Masters som körs på engelska. Våra avtal med universitet som Pace University New York, Amsterdam University of Applied Sciences och Universidad Anáhuac Mayab de México ger oss ännu närmare kontakter med internationella studenter.

I år har EAE hållit fast vid sitt engagemang för forskning. Våra lärare har producerat en hög produktion av akademisk forskning, papper, fallstudier, böcker och spridartiklar, som bidrar med ledningskunskap till samhället. Dessutom har vi deltagit i flera internationella konferenser där vi har delat denna kunskap.106807_6.jpg

Programmen undervisas på:
Engelska
Spansk

Skolan erbjuder också:

EMBA

EAE Global

Den globala Executive MBA lärs på Madrid campus och har också en hybrid studieform. Det ökar möjligheterna att expandera gränser som verkar på en globaliserad marknad av ... [+]

De kontinuerliga förändringsprocesserna, globaliseringen, tillväxtmarknaderna och ökad konkurrens är flera av de egenskaper som karakteriserar ekonomins nuvarande beteende. Å andra sidan representerar den nuvarande ekonomiska krisen för många företag en möjlighet att återuppfinna sig själva. Framtidens företag kommer att fungera på en globaliserad marknad av kunder, konkurrenter och leverantörer, där möjligheterna kan ligga på andra sidan planeten.

I detta sammanhang behöver chefer och verkställande direktörer hela tiden uppdatera sina kunskaper och färdigheter för att kombinera sin solida kunskap med en global vision av verksamheten, eftersom de bara på detta sätt kommer att kunna klara de utmaningar som marknaderna ställer idag och designen en global affärsstrategi som anpassar sig till förändrade miljöförhållanden.... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2019
Heltid
12 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School