Läs den officiella beskrivningen

Vårt uppdrag omdefiniera högre utbildning

Vi nästan 25 år erbjuder mer global erfarenhet och innovativt lärande möjligt, ständigt pröva den traditionella modellen för högre utbildning i grund- och forskarutbildning; vi har för avsikt att förbättra det och för att vi regelbundet se över alla våra program, som bygger på den sanna visionen av marknaden och vi har de mest erfarna medarbetare som tar ett nytänkande och värdet av kompetens och entreprenörskap. Och när det gäller utbildning skiljer vi oss på innovation och anpassning till förändringar. Cesine i spetsen för utbildning.

Innovativa utbildning

Anpassa sig till förändringar i världen är inte tillräckligt. Att leda en positiv förändring, måste vi hitta nya och bättre sätt att göra saker. Vi är en av de första universiteten i världen att förena på ett ställe de mest kreativa sinnen, de mest kända designers och trendsättare framtid med de framtida ledarna för affärer, kommunikation och marknadsföring.

En annan kandidat

Våra studenter gör oss till dem vi är. De är vår produkt och vi definierar framgång. ledare i företagsledning, kommunikation, design och i den tekniska område, alla av dem kunna möta deras yrkesmässiga framtid med tillförsikt; rikta sin expertis till grund- och avancerad högsta kvalitet.

Rankas bland de bästa

Närvaron av Cesine bland de översta positionerna i internationella rankningar återspeglar åtagandet att kompetens och framför allt förmågan att anpassa sig till förändringar och för att hjälpa individer och organisationer att nå sina resultat. Så mycket så att vi har placerat i topp tre av fyrtio spanska universitet, I2N rankning framställs genom Pricewaterhouse Coopers och Education First, som mäter nivån på engelska av studenterna och graden av internationalisering av institutioner, Han står bakom universitetet i Navarra och San Pablo CEU. Förutom Cesine har erhållit den högsta poängen i undervisning, anställbarhet, anläggningar och socialt engagemang i den prestigefyllda ranking "QS Stars".

Perioder "Erasmus" garanterade

Strategiska allianser med många välkända universitet, handelshögskolor och internationell design hjälp att alla studenter perioder "Erasmus" stipendier i olika länder, och garanterat bästa praxis i spanska företag och även i New York, San Francisco, Boston, Toronto och Paris.

Engagerade till anställbarhet och företagaranda

Vi är ett universitet som drivs av människor nu, det innebär att vi lyssnar på arbetsgivare med försäkran om att ständigt utvecklas för att möta dina förväntningar. Vi mäter prestandan hos våra 3 Schools of Business och Communication Design och framgången för de program som vi erbjuder, baserat på bedömningar av 360 studenter, både elever och lärare. Och vittnesmål av våra mer än 9.000 alumner bekräftas.

Vi är den spanska institutionen mest engagerade anställbarhet och företagaranda. Vi har tecknat avtal med mer än 1.100 företag, har vi lyckats 15.500 elever öva olika grund- och forskarutbildning och cirka 2.500 jobb. Det är också värd den årliga jobbmässa och nätverk, och vi organiserade Forum för entreprenörskap, ett banbrytande initiativ som uppmuntrar entreprenörskap bland studenter tjugo år.

Programmen undervisas på:
Spanish (Spain)

Skolan erbjuder också:

1-årig EMBA

CESINE Centro Universitario

Medvetna om behovet av att utbilda personer som kommer att leda dessa förändringar har Cesine Handelshögskolan Executive MBA utvecklat programmet i samarbete med ledande ... [+]

En aktuell program

Företag idag arbetar i en miljö av osäkerhet som förändras snabbt. På grund av globaliseringen av marknaderna, möjligheter och hot för våra företag dyker upp när som helst och var som helst i världen, och även i fjärran, kan ha omedelbar effekt på våra marknader.

I alla viktiga aspekter av företagsledningen är mycket betydande förändringar, som kräver direktörer som ansvarar för varje område gedigna kunskaper för att kunna påverka utvecklingen av de starka och motståndskraft i sina organisationer.

Medvetna om behovet av att utbilda personer som kommer att leda dessa förändringar har Cesine Handelshögskolan Executive MBA utvecklat programmet i samarbete med ledande företag inom dagens marknader, vars erfarenhet och bakgrund berika innehållet i befälhavaren. Dessutom, genom avtal med företag och organisationer är Cesine Business School är villiga att garantera 100% av unga akademiker utan erfarenhet, praktik är obetald. Vårt förslag innebär, vilket skiljer en helt praktisk dimension.... [-]

Spanien Santander
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska