James Cook University Singapore

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

JCU Singapore (registrerad James Cook Australia Institute of Higher Learning i Singapore) Är helägt av James Cook University Australien, det ledande tropiska forskningsuniversitet i Australien.

Universitetet etablerat bolaget i Singapore 2003 som en del av sin uttryckt avsikten med "Skapa en ljusare framtid för livet i tropikerna hela världen genom akademiker och upptäckter som gör skillnad". Universitetet rankas i topp 4% av universiteten i världen och är den ledande tropiska forskningsuniversitet i Australien. Den erbjuder en svit av universitetsnivå program på JCU Singapore campus, särskilt:

  • Grundutbildningen i psykologi, företag, redovisning, marknadsföring, turism, informationsteknologi och miljövetenskap
  • Inlägg forskarutbildning i psykologi, studie-och yrkesvägledning, företag, redovisning, och informationsteknik
  • Doktorsexamen program i psykologi

Viktigt är alla program som erbjuds följer samma läroplan som de australiska versionerna utan ett sammanhang till den asiatiska miljön. Detta säkerställer hög kvalitet, medan samtidigt upprätthålla en lokal betydelse.

Dessutom JCU Singapore erbjuder kurser på pre-universitetsnivå, särskilt utformade för att ge vägar för studenter som inte har möjlighet att omedelbart uppnå universitetets entré standarder. De pre-universitetsprogrammen är:

  • Engelska språket förberedande program (3 nivåer för att förbättra elevernas engelska till den nivå som krävs för universitets grundutbildning eller doktorand grader)
  • Foundation-program (en åtta-månaders universitets förberedelse för studenter som inte kan uppfylla våra vanliga inträdeskrav)

Student inskrivning på campus har vuxit snabbt från 34 elever 2003 till cirka 2500 studenter i 2011. Campus är verkligen mångkulturellt, med studenter från Singapore och i Asien, framför allt Kina, Indien, Indokina, Indonesien och Malaysia. Dessutom studenter registrera sig från Europa och USA.

JCU Singapore har två campus, som ligger på 600 Upper Thomson Road och 10 Ang Mo Kio St 54. Campus ge studenterna tillgång till ett komplett utbud av faciliteter och tjänster för att stödja deras lärande. Faciliteter inkluderar föreläsning och seminarierum, ett fullt utrustat bibliotek, datorsalar, en plats bistro och tillgång till en mängd olika idrottsanläggningar.

Alla kurser är registrerade med rådet för privat utbildning (registreringsnummer 200100786K) och vår verksamhet styrs av EduTrust. Under 2008 uppnådde vi i Singapore kvalitetsklass för privata utbildningsorganisationer ackreditering.

Campus ger möjlighet till internationella och lokala studenter att tjäna en "riktig Australian grad" utan att lämna Singapore.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Magister Av Informationsteknik - Master Of Business Administration

Campusstudier Heltid 16 månader July 2017 Singapore

Denna gemensam examen är utformad för att hantera efterfrågan på data-och IT-akademiker som också kan tillämpa kritiska affärsmannaskap med kommunikationsförmåga. Den gemensam examen är för studenter som är i stånd att utnyttja sina IT-tekniska färdigheter utöver det vanliga, att skapa lönsamma produkter och tjänster för arbetsgivare. [+]

Det finns en växande efterfrågan på akademiker fackmän inom en rad olika informationsteknik. Dessutom finns det globala efterfrågan på akademiker med affärskritiska kunskaper och skarpsinne för att kunna utnyttja dessa tekniska kunskaper till lönsamma produkter och tjänster. Denna gemensamma examen ger en väg för IT akademiker som söker att flytta in i IT- och managementområdet. Målet är att ge teori och praktiska färdigheter inom redovisning, ekonomisk förvaltning, marknadsföring, verksamhetsstyrning, e-business teknik, multimedia, programmering, nätverk och mjukvaruutveckling. Programfunktioner Förbereder eleverna för ledningsansvar och karriärutveckling Möjliggör för studerande att arbeta mer effektivt i multidisciplinära team Bättre utrustar eleverna att använda sina IT-kunskaper för att uppnå organisationens mål En relevant läroplan utformade för att möta de unika affärsbehov Formellt företag och förvaltning utbildning som ökar elevernas forskning, rapport förberedelse, presentation och människor färdigheter Ämnen Kärnämnen ICT Advanced Project I ICT Projekt 2: Genomförande och idrifttagning E-Business Technologies Företagsdatabassystem - Oracle Avancerade e-säkerhet Advanced Data Mining och ny kunskap Den föränderlig omvärld Ekonomi för en hållbar värld Hantera strategiska resurser och operationer Corporate Responsibility och styrning Marknadsföring och kundengagemang Strategisk och Ansvarig Innovation Management Praktisk eller forskningsprojekt Technopreneurship: E-företagare eller Ledande och hantera organisatoriska förändringar Plus två valfria ämnen Karriär Resultat Det gemensamma masterprogram förbereder eleverna för ett brett spektrum av yrken inom management, vetenskap eller specialiserade konsulter. Studieavgifter Inhemsk * S 46.224 $ International S 47.936 $ * Avgifter gäller för alla Singapore invånare (Singapore Medborgare, bofasta och alla pass innehavare exklusive Elev Pass). Obs: Alla kursavgifter inkluderar rådande 7% varor och tjänster... [-]

Master Of Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 16 månader July 2017 Singapore

Vår ett års MBA består av 12 ämnen som valts från ett brett spektrum som omfattar alla områden av modern förvaltning. Detta ger våra studenter flexibilitet i valet som gör att de kan välja ämnen som uppfyller deras karriär mål. [+]

Vår MBA-programmet består av 16 ämnen som valts från ett brett spektrum som täcker alla områden av modern förvaltning. JCU affärsadministrationsprogram ge fördjupade kunskaper, förståelse och analytiska färdigheter för att hantera i den 21: a århundradet. Detta innebär att man använder ett brett spektrum av kunskap och forskning för att utveckla tvärvetenskapliga och tematiska ramar som gör det möjligt för chefer att framgångsrikt analysera, strategiskt plan och genomföra beslut. Olika discipliner används för att förstå de viktigaste teman som konfronterar alla chefer och organisationer. Teman ansvariga förvaltningspraxis, globalisering, teknologi och innovation, individuell identitet och karriärutveckling, bolagsstyrning, hållbarhet, risk och värdeskapande, entreprenörskap och beslutsfattande, kunskapsekonomi, ledarskap och förändring, och strategi. Ämnen Foundation ämnen Marketing Management Människor i organisationer Redovisning och finansiering för chefer Jämförande Global Business Systems Kärnämnen Den föränderlig omvärld Ekonomi för en hållbar värld Hantera strategiska resurser & Verksamhet Corporate Responsibility & Governance Marknadsföring och kundengagemang Strategisk och Ansvarig Innovation Management Ledande och hantera organisatoriska förändringar Praktisk eller forskningsprojekt valbara ämnen oberoende studier Technopreneurship: E entreprenör Sustainable Enterprise E-Business Technologies Corporate finance Data Analysis & beslut Modellering Affärsrätt Eleverna kan också välja ytterligare valfria från Master of International Tourism and Hospitality Management, Master of Information Technology och Master of Professional Accounting Karriär Resultat Akademiker i detta program har en mängd olika karriärmöjligheter inom den privata, offentliga och statliga sektorn i den globala ekonomin. Studieavgifter Inhemsk * S 46.224 $ International S 47.936 $ * Avgifter gäller för alla Singapore invånare (Singapore Medborgare, bofasta och alla pass innehavare exklusive Elev... [-]

Kontakt
Besöksadress
149 Sims Drive
Singapore, 387380 SG