Read the Official Description

Den Universitetet i Lausanne Är en högre lärar- och forskningsinstitution bestående av sju fakulteter där cirka 14 300 studenter och 3000 forskare arbetar och studerar.

unil Är inriktad på flera akademiska discipliner, särskilt medicin, biovetenskap, geovetenskaper, miljö, företag, humaniora och samhällsvetenskap.

Tonvikten läggs på ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt, med nära samarbete mellan studenter, lärare och professorer.

UNIL representerar:

 • En internationell atmosfär . En femtedel av studentbefolkningen och en tredjedel av lärare kommer från utlandet.
 • Uppdaterad utrustning och teknik . De senaste laboratorierna för forskare: rymliga, välutrustade föreläsningssalar för lärare och studenter.
 • Tre fakulteter unika i sitt slag i Schweiz . Lag, brottmål och offentlig förvaltning; Biologi och medicin (FBM); Geovetenskaper och miljö (GSE). Nya innovationer kräver nya synergier.
 • Nära samarbete med Universitetssjukhuset i Kanton Vaud (CHUV) för att kunna ligga i framkanten av framsteg inom medicinsk kunskap.
 • Universitetet och Kantonalbiblioteket - Lausanne (BCUL) , med sina två miljoner dokument, moderna forskningsverktyg och en idealisk arbetsmiljö med utsikt över Genèvesjön.
 • En filosofi och arbetsetik uttryckt i en stadga om värderingar och förordningar.
 • En exceptionellt grön och rymlig sjöutsikt . På bara några minuter förbinder ett utmärkt kollektivtrafiknät universitetets campus till Lausanne, huvudstaden i Vaud, noterat för sina varierade kulturella aktiviteter.
 • Ett brett utbud av fortbildning och tvärvetenskapliga kurser , liksom otaliga sport- och kulturaktiviteter på områden som varierat som: språkkurser och IT-kurser, fotbolls-, fotbolls-, capoeira-, fitness- eller undervattensdykning på idrottscentret; Samhällen, bio, utställningar eller teater på Grange de Dorigny.
port-2468503_960_720

Universitetet i Lausanne (UNIL) består av sju fakulteter:

 • Teologiska fakulteten och religionsvetenskap;
 • Fakulteten för konst och skola franska som främmande språk
 • Samhällsvetenskapliga fakulteten;
 • Företagsekonomiska fakulteten;
 • Juridiska fakulteten, brottmål och offentlig förvaltning;
 • Fakulteten för biologi och medicin;
 • Fakulteten för geovetenskaper och miljö.

Med 14 475 elever i 2016, den Universitetet i Lausanne Drar också nytta av synergier med EPFL-campus som ligger precis bredvid sin egen. År 2016 undervisade 467 full- och docenter och 78 assistenter på unil, Hjälpt i sina dagliga uppgifter med 1 235 assistenter och 470 andra lärare. För att säkerställa en smidig drift av företaget stöddes undervisningsarbetet av 1 033 personer som arbetar som administrativ och teknisk personal samt 48 praktikanter.

Rangerat som nummer femt i Europa när det gäller betydelse av publikationer är forskning ett nyckelämne för Lausanne universitet.

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

HEC Lausanne Executive MBA hjälper mitten av livet yrkesverksamma omvandla sin karriär, gripa nya möjligheter och reflektera över deras personlighet, prestanda och perspe ... [+]

Är det dags för dig att byta?

Det moderna livet ger oss sällan tid att andas, att gå tillbaka och verkligen överväga vad vi vill uppnå. Besluta att studera för en MBA ger tid och utrymme för förändring.

HEC Lausanne Executive MBA hjälper yrkesverksamma inom livet Omvandla sin karriär, Gripa nya möjligheter och reflektera över deras personlighet, prestanda och perspektiv. Vi gör dock mycket mer än att öka dina arbetsutsikter. Vår 16 månaders program Hjälper individer att omvandla sig fundamentalt. Deltagarna är inspirerade till att bli agenter för förändring i sina företag, samhällen, industrin ... och ibland världen. Ackrediterad av EQUIS och AMBA, Har programmet konsekvent rankats bland de bästa topp 100 verkställande MBA: erna över hela världen Financial Times. Förutom den höga kvaliteten på undervisningen och rikligheten hos HEC Lausanne-samhället är vi erkända för vårt banbrytande tillvägagångssätt Personlig och professionell utveckling. Vi har utformat vår läroplan för att lägga till denna kraftfulla dimension till kärnkonceptkonceptmoduler och följaktligen följa med våra deltagare i deras omvandling. ... [-]

Schweiz Lausanne
August 2019
Deltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
CH-1015 Lausanne
Lausanne, Vaud, CH