Swiss School of Business and Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM är en global , innovativ och unik skola med elever från hela världen. Våra program designades med över 30 branschpartner . Vi garanterar schweizisk kvalitetsutbildning och kompetens.

SSBM är huvudsakligen beläget i Genève, Schweiz och är registrerat i kantonen Genève under registreringsnumret CHE-131.073.981.

SBM Genève är EduQua ackrediterad. Schweizisk kvalitetsmärkning för vidareutbildningsinstitutioner (EduQua) (på tyska: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen “EduQua”), är det schweiziska nationella kvalitetssäkringsorganet och det första schweiziska kvalitetsmärket inriktat på vuxenutbildning. EduQua är ett ackrediteringsorgan som erkänns och stöds av den schweiziska konfedererade regeringen ; Det är den första kvalitetscertifieringen för offentliga och privata utbildningsinstitutioner i Schweiz. EduQua är det främsta ackrediteringssystemet för kvalitetssäkringsorgan för fortbildning. Den schweiziska konferensen för Cantonal Ministers of Education (EDK) stöder eduQua som ett officiellt erkänt kvalitetssäkringssystem.

EduQua kvalitetsmärkning kan endast tas emot via ett erkänt inspektionsorgan av Swiss Accreditation Bureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det schweiziska statssekretariatet för ekonomiska frågor SECO, som är en del av Federal Department of Economic Affairs, Education and Research.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Vår vision

Vår VISION är att vara en unik, innovativ och internationell företags- och managementskola som erbjuder premiumforskning, praktik och utbildning.

Vårt uppdrag

Vi strävar efter att kontinuerligt tillhandahålla pedagogisk kompetens och vår expertis inom affärsutbildning genom vår innovativa teknik och vår högkvalitativa inlärningsupplevelse. Vi uppmuntrar mångfald och global anslutning mellan våra studenter, fakulteter och affärspartners.

En relevant utbildning

SSBM hjälper dig att förvärva reflektionsvanor och kritiskt tänkande som är avgörande för att förstå dagens samhälle. Genom att erkänna att individens framgång är sammanflätad med den större världen uppmuntrar vi eleverna att förbättra sitt kritiska tänkande.

Varför välja SSBM?

  • SSBM är en verkligt innovativ och ledande affärs- och managementskola som syftar till att ta utbildning till en ny nivå!
  • Vi strävar efter att tillhandahålla en överlägsen inlärningsupplevelse som kommer att ha en direkt inverkan på din professionella utveckling.
  • Med våra unika program stärker du din strategiska vision, effektivitet och ledarskap för att hantera dagens organisationer.

134557_Promo5.png

Våra program

Våra program designades i samarbete med över 30 internationella företag !

Vi tror att kunskap kommer från att ha starka band med branschledare. Det är därför vi har samarbetat med några av de ledande internationella företagen för att designa program som är anpassade till affärsverksamheten.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Vår fakultet

Vår fakultet är världsberömd och i genomsnitt har majoriteten av dem arbetat i över 15 år i olika internationella företag. Detta faktum hjälper oss i vårt mål att tillhandahålla en överlägsen inlärningsupplevelse som kommer att ha direkt inverkan på din professionella utveckling .

Baserat i Genève, Schweiz

Swiss School of Business and Management ligger mitt i hjärtat av affärer i den livliga staden Genève, Schweiz. Genève ligger vid stranden av sjön i Genève vid foten av Alperna, och glittrar i en av Europas vackraste städer.

Genève är en global stad, ett finansiellt centrum och ett världsomspännande centrum för diplomati på grund av närvaron av många internationella organisationer, inklusive huvudkontor för många företag och internationella byråer.

Våra campus

SSBM Genève erbjuder utbildningsprogram på fyra platser: Genève (Schweiz), Zagreb (Kroatien), Shanghai (Kina) och Moskva (Ryssland).

134554_DSC_0283-Small.jpg 134546_2.jpg 134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg 134547_DSC_0267-Small.jpg 134551_DSC_0284-Small.jpg

Business Partn ers

SSBM: s fakultet och kollaboratörer har tillhandahållit konsultation, undervisning och projektbaserad tjänst till över 70 internationella och nationella företag.

Vi anser att akademisk kunskap måste vara i en nära koppling till branschen, vilket är drivkraften för bättre kunskap i dagens snabbt föränderliga miljö.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Kraftfull alumni

Nätverk är av avgörande betydelse. Våra studenter består av personer som innehar olika ledande befattningar från chefer, chefer till CxOs-nivå.

Ju fler människor du känner, desto starkare är ditt sociala och professionella nätverk. Vår alumnklubb är ett effektivt och engagerande sätt att bygga det nätverk som behövs.

134560_Promo14.png

Platser

genever

Address
Rue de Chantepoulet 10
1201 genever, genever, Schweiz

Zagreb

Address
Savska cesta 106
10000 Zagreb, Kroatien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium