Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till IBMs ...

IBMs ger dig verktygen, kunskap och upplevelser du kommer att behöva definiera framgång på dina egna villkor och sedan uppnå det. Vi är fast beslutna att ge dig väl avrundad och balanserad men ändå fokuserad utbildning som kommer att göra dig mycket attraktiv för dina framtida potentiella arbetsgivare. Du kommer att ha goda möjligheter att förbättra dina kunskaper genom våra akademiska program och fritidsaktiviteter som stöds av state-of-the-art resurser.

Om IBMs

IBMs, kommer du att ha stora möjligheter att förbättra dina kunskaper genom våra akademiska program och fritidsaktiviteter som stöds av state-of-the-art resurser.

Kombinera dessa funktioner med erfarenhet, lärare och personal som är uppmärksam på dina individuella behov, och i den internationella staden Genève du har receptet för framgång. IBMs ger dig verktygen, kunskap och upplevelser du kommer att behöva definiera framgång på dina egna villkor och sedan uppnå det. Vi är fast beslutna att ge dig väl avrundad och balanserad men ändå fokuserad utbildning som kommer att göra dig mycket attraktiv för dina framtida potentiella arbetsgivare.

De IBMs är MBA förankrad i en filosofi som finner sitt ursprung i USA utbildningssystemet. Fokuserat på att utveckla individens verkliga potential MBA erbjuder en värderings ledda läroplan med fokus på ledarskap, innovation och bästa praxis.

De IBMs, kan MBA studeras på ett antal olika sätt:

En 12 månaders Heltid MBA-program En 18 månader Deltid EMBA undervisas på kvällarna och helgkurser upp till 24 månader Flexi Modular MBA Weekend klasser

Framtiden för alla företag är beroende av en framgångsrik utveckling av dess folk. Det är därför vår fortbildning arbete är så viktigt. Vår Business School erbjuder en stödjande miljö och utmärkta faciliteter för att leverera fortbildning. Att arbeta i nära samarbete med näringslivet, ser vi att utveckla nästa generation av chefer och företagsledare. Folk som inte bara kommer att utveckla en stark, framgångsrik karriär men som kommer också att göra en verklig skillnad för utförandet av de organisationer de arbetar för. Mer specifikt erbjuder vi:

BBA för 4 år program TTH för ett ettårigt program TTH i 6 månader programmet Bokföring program

Någon av dessa kompetensområden kommer att erbjuda bredd och djup till både enskilda karriärer och de företag de påverkar. Sätt ihop, men de utgör en kraftfull agenda för affärs förändring. Varje program har utformats för ambitiösa, begåvade högpresterande. Våra mål är att förbereda personer med hög nivå ledarskap i sina egna områden.

Mål & målsättningar

Det IBMs Programmet är utformat för att odla ledarskap och effektivitet som krävs för att ta itu med de utmaningar som ledningen på internationell nivå. Den bygger på en amerikansk läroplan är serier av interaktiva och intensiv. Professorer vid IBMs är noggrant utvalda bland de bästa konsulterna och yrkesverksamma inom sina områden med många håller positioner i Europas främsta handelshögskolor.

Ett nytt läsår innebär nya utmaningar och möjligheter. Vi inser varje elev har hans och hennes egna drömmar, ibland, inte alltid en del av denna enorma offentliga ansluten världen, men IBMs är här för att hjälpa dig med den unika upptäckten av öde som är mycket personlig och kära till var och en av oss.

Vårt arbete här tillsammans kommer att vara grunden för ett liv fyllt med global service och ledarskap. Vi planterar fröet som skapar drömmar, mål och passioner för dig och din familj. Vårt team har åtagit sig att hjälpa kultur, växa, foder och vaka över de omhuldade drömmar som kommer att börja blomma under din tid på IBMs. Denna litet frö av en dröm som finns i var och en av oss är precis som IBMs var för oss mer än 20 år sedan. Denna dröm för oss blev verklig ... och vi är så stolta över att kunna säga, i dag, välkommen till denna värld som har blivit IBMs, en av schweiziska är verkligt oberoende, globalt fokuserade och kvalitets institutioner.

Varför IBMs?

Tjänar en Masters of Business Administration (MBA) examen, kan förse dig med ledningskompetens och affärskompetens som öppnar nya karriärmöjligheter för dig. Om du arbetar i företag och funderar på att flytta upp på stegen eller för att flytta från din nuvarande område av expertis till en ny, kan en MBA-program hjälper dig att nå dina mål. En MBA-programmet kommer också att inleda dig till mycket högre lön sortiment som övre nivå chefer och chefer njuta. Vidare i höga positioner en MBA-examen gör att du kan hålla, ditt arbete kommer ofta att vara mer intressant och givande.

MBA med specialiseringar!

Nu, fler och fler MBA-program ger utbildning som går utöver allmän företagsledning att ge ämneskompetens område. Så, till exempel om din karriär intressen inom e-handel, hittar du våra MBA-program med ett starkt fokus på detta område. Dessutom kommer många MBA-program gör att du kan tjäna specialisering grad, så att du kan kombinera företagsekonomi träning med utbildning i ett annat område, som Human Resources, redovisning och finansiering etc.

MBA koncentrationer och inriktningar i följande Majors:

Redovisning och finans Entreprenörskap & Operativ förvaltning Allmän förvaltning mänskliga resurser Marknadsföring och Brand Marketing Management Projektledning Turism och Travel Management

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA i International Business examen utgör ramen för yrkesverksamma att förstå detta spännande och komplexa globala affärsmiljö och specifik kunskap för dem att fun ... [+]

MBA i företagsekonomi eller International Business:

Globaliseringen av verksamheten är en verklighet som upplevs av alla länder i världen, men särskilt i USA och Europa där företag källa råvaror, tillverkar och säljer över hela världen. Detsamma gäller för tjänstesektorn där alla större finansiella och tjänster institutioner har verksamhet i de största städerna i världen.

Business Administration yrkesverksamma inom detta nya och spännande epok har enorma möjligheter för globala yrken som är både utmanande och givande på samma gång. IBMS`s MBA i International Business examen utgör ramen för yrkesverksamma att förstå detta spännande och komplexa globala affärsmiljö och specifik kunskap för dem att fungera effektivt inom det valda området av intresse.... [-]

Schweiz Geneva
February 2020
Heltid
18 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media