EPFL EMBA

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Den Toleransmarginalen Executive MBA bygger på tre viktiga faktorer som är avgörande i dagens affärsklimat. Det finns två typer av ledare som verkligen kan förändra näringslivet: de företagare (att skapa och utveckla ett nytt företag) och intraprenörer (och där man etablerar ny verksamhet inom ett befintligt företag). Toleransmarginalen Executive MBA Programmet är speciellt utformad för dessa profiler.

Innovation, vare sig kommer från Hi-Tech eller från Life Sciences, är en viktig drivkraft för att vara konkurrenskraftiga. För att till fullo utnyttja innovationer ur ett affärsperspektiv är det nödvändigt att kombinera och IT tillsammans. Programmet tar upp dessa viktiga dimensioner.

Till slut inser man att i en global värld, är den växande marknaden med störst potential Kina. Följaktligen programmet sker också i Peking och Shanghai och har etablerat samarbeten med topprankade institutioner, liksom Högskolan i PekingFör att göra det möjligt för deltagarna att göra affärer i Kina. Från dag ett av programmet, är inlärningsprocessen särskilt projektorienterat för att säkerställa att de olika ämnena är direkt tillämpliga i en global värld. Campus Miljö Den Universitetet i Lausanne och Ecole Polytechnique Fédérale ligger nära den Lake of Geneva, Mot Alperna. Navet i ett storstadsområde med 280.000 personer, Lausanne nytta av affärer, kultur-, sport-och utbildningsmöjligheter som har lockat en internationell gemenskap. Flera multinationella företag har sina globala eller europeiska högkvarter här eller inom en 30-minuters bilresa (Nestlé, Logitech, Merck-Serono, Hewlett Packard, Dupont, Medtronic, Motorola för att nämna några).

Världshandelsorganisationen (WTO), World Intellectual Property Organization (WIPO), Europeiska centret för kärnforskning (CERN) och Internationella olympiska kommittén (IOK), har sina huvudkontor i närheten. Utländska studenter utgör en stor del av studenterna, samt ett varierat utbud av kultur-och idrottsaktiviteter (segling, skidåkning, etc.) bidrar till en trevlig och attraktiv studentliv.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se 1-åriga EMBA:er » Se Certificates » Se Certifikater »

Program

Skolan erbjuder också:

1-årig EMBA

EPFL EMBA

Campusstudier Deltid 1 år September 2018 Schweiz Lausanne Kina Shanghai Peking Indien Bangalore Mumbai + 6 fler

[+]

[-]

Videoklipp

MoT EMBA Alumni

MoT EMBA Students