Read the Official Description

Vem är BSL?

Affärskolan Business School Lausanne (BSL) grundades 1987 och är en innovativ företagsskola, belägen i Schweiz. Vi tillhandahåller en inlärningsplattform som gör det möjligt för individer och organisationer att trivas genom att tillsammans skapa livskraftiga affärslösningar för vår planet och dess folk.

Idag, mer än någonsin, behöver världen en ny generation ledare och entreprenörer. En som bryr sig inte om att vara bäst i världen, utan snarare att uppnå det bästa för världen. Att göra det möjligt för våra elever att vara "förändringen" är det som inspirerar vårt arbete.

Studenter med sextio nationaliteter och olika bakgrunder ansluter sig till vår erfarna fakultet i en samarbetsprospektering av företag som en kraft för gott. I små och personliga klasser tar våra professorer den senaste affärskunskapen i klassrummet varje dag och stöder våra studenter för att uppnå sin fulla potential.

Vi går utöver traditionell utbildning. Vi uppmanar våra elever att vara samarbetsvilliga, inte konkurrenskraftiga. Vi organiserar undervisning och lärande kring samhälls-, miljö- och ekonomiska frågor, både globalt och lokalt. Vi skapar ett öppet utrymme där vi alla, studenter, professorer, personal, forskare och intressenter samlas för att fråga modiga frågor och maximera de värden som är viktiga.

I Schweiz rankar BSL # 2 för sin Master in International

Välkommen till vår skola och vi ser fram emot att ansluta till dig!

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Business School Lausanne

BSL E / MBA i Schweiz är en transformerande, inte transaktionell erfarenhet som underlättar ditt lärande och personlig tillväxt som en självmedveten, adaptiv och ansvarig ... [+]

Programöversikt

BSL E / MBA är en transformerande, inte transaktionsrelaterad erfarenhet som underlättar ditt lärande och personlig tillväxt som en självmedveten, adaptiv och ansvarig ledare.

Du kommer att inleda en personlig omvandlingsresa som gör det möjligt för dig att känna dig bättre, att (åter) upptäcka ditt personliga syfte och att uppmuntra din ledarskapskapacitet för att göra meningsfull förändring i världen. Du kommer att fördjupa dig i ett lärandeutrymme som främjar din personliga tillväxt genom kurser i mjuka färdigheter, en-mot-en-mentor och möjligheter att coacha andra.Du kommer att göra affärer på huvudet och bli utsatt för okonventionellt tänkande bortom affärer som vanligt. Genom vårt tredimensionella lärande, "I", "vi" och "alla vi", kommer du att odla kompetenser och perspektiv som ger dig möjlighet att förstå och svara på globala affärsutmaningar ur ett individuellt, kollektivt och systemiskt perspektiv.Du kommer att investera i din professionella tillväxt och utforska möjligheter att smälta dina tidigare erfarenheter, styrkor och lustar till en fullföljande karriärväg. Du kommer att sträcka dig själv och tillämpa det du lär dig genast genom MBA Consulting Project: Du väljer mellan ett affärsplanprojekt för start, familjeföretag eller ett företag som du väljer, och ett Social Impact Consulting Project i Sydafrika.BSL signaturfunktionerSmå klasser på upp till 20 deltagare med personlig uppmärksamhet och stöd från professorerProfessorer som är erfarna och för närvarande aktiva affärsutövare och experter inom sitt områdeInternationell och varierad miljö med studenter från 60 nationaliteterProgramalternativ... [-]
Schweiz Lausanne
September 2019
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Business School Lausanne

EMBA i Sustainable Business är ett unikt program i Schweiz som kombinerar MBA-utbildning med en djupdykning i företagshållbarhet genom BSL - Universitetet i St. Gallen-gr ... [+]

Programöversikt

E / MBA i Sustainable Business är ett unikt program i Schweiz som kombinerar E / MBA-utbildning med en djupdykning i företagets hållbarhet genom BSL-Universitetet i St. Gallen gemensamma examen i Sustainable Business. Det är idealiskt för deltagare och yrkesverksamma som vill bygga vidare på sin befintliga erfarenhet för att göra en verklig inverkan på verksamheten.

Detta program kombinerar två program i ett, E / MBA och Diploma i hållbart företag, vilket resulterar i en helhetsinriktad lärande som förändrar hur du definierar företag och dig själv i ledande förändring och innovation för en bättre värld. Praktiskt taget tar du alla grundkurser från E / MBA-programmet och fortsätter med ett års specialisering inom hållbarhet. Resultatet är ett program som formar dig till en självmedveten, kunnig och hållbarhetsmedveten affärspraktiker.... [-]

Schweiz Lausanne
September 2019
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne