Read the Official Description

ibs

Om oss

Företagsekonomiska institutet (IBS-Moskva)

Sedan starten har Institute of Business Studies (IBS-Moskva) inom RANEPA varit ledande på den ryska företagsutbildningsmarknaden. IBS-Moscow är en handelshögskola som driver en RANEPAS lokaler i Moskva. IBS-Moskva grundades 1988 i Moskva State University of International Relations nationellt känd för stark internationell expertis. 1994 överfördes IBS-Moskva till RANEPA och blev dess homogena strukturella enhet.

En kombination av den internationella expertisen i Moskva State University of International Relations och RANEPAs rika erfarenhet av att förbereda kompetenta chefer och chefer har bidragit till det breda erkännandet av IBS-Moskva i Ryssland och i GS-länderna. Som en collegiate business school och RANEPAs strukturella enhet har vi tillgång till de mänskliga och materiella resurser som krävs för att säkerställa högkvalitativa våra lärandeprogram. Nästan 30 000 av våra studenter är aktiva medlemmar i IBS-Moscow Alumni Association. Alla våra examensprogram är ryska statsaccrediterade. Våra deltid MBA och EMBA-program är ackrediterade av Association of Masters in Business Administration (AMBA International). ibs

Vårt uppdrag

IBS uppdrag är att utbilda och bilda den nya generationen av en socialt ansvarig entreprenörs- och ledningselit i Ryssland och att främja rysk företagsutbildning. Den äldsta och mest ansedda handelsskolan i Ryssland

 • Grundades 1988.
 • Ledare för ryska företagsskolans rankningar.
 • Marknadsorienterad företagsskola (85% av programmen är öppna program).
 • Prestigefylld internationell och nationell ackreditering.

En av de största skolorna i RANEPA 4 avdelningar, 7 stolar, 4 centra, över 20 program, 13 dubbelprogram. IBS har över 2000 studenter, 200 fakultetsmedlemmar och 15000 alumni.

Internationellt och nationellt erkännande Alla EMBA- och MBA-program i IBS har internationell ackreditering av AMBA International och National Accreditation Council for Management and Business Education (NACBME), ligger på toppositioner i rankningar för handelshögskolor.

IBS ligger högst upp på företagsskolans rankning Eduniversal Ranking: 2011-2018. Ryska nationella företagsskolor ranking: 2012 -2018. 160 IBS-kandidater och fakulteter ingår i listan "ТОП-1000 Russian managers". I det interna RANEPA-betyget IBS i den högsta gruppen av RANEPA-handelshögskolor, och dess EMBA- och MBA-program har högst betyg på 6 stjärnor.

En komplett cykel av grundutbildning och forskarutbildning Från kandidatexamen till ledarskap. Det totala antalet studenter och deltagare på kandidatexamen, mästaren, МВА, Executive МВА och professionella omskolningsprogram överstiger 2000.

Ändra, men håll dig sant mot dig själv Den viktigaste faktorn som säkerställer IBS ledande positioner är förmågan att förändras samtidigt som den håller sig sant mot sig själv - anpassar sig till den skiftande miljön på utbildningsmarknaden, håller upp de bästa traditionerna och hög kvalitet på sin program. Den akademiska konsulten för IBS-program i IBS är Ichak Adizes, en av världens ledande experter inom ledarskap och ledning.

Över 30 000 alumner skapades IBS Alumni Association för att underlätta kommunikation och samarbete med och mellan alumner. Idag förenar IBS alumni föreningen högkvalificerade ryska ledare, chefer och proffs som har examen från IBS sedan 1988.

Marknadsorienterade företagsskolor IBS forskarutbildningar har nära relationer med ledande företag, som också bidrar till konsult- och forskningsprojekt. Detta gör det möjligt för IBS att omedelbart identifiera nya trender och hålla sig anpassad till marknadens krav. IBS är primärt inriktat på medelstora och stora företag, som ligger till grund för Rysslands civila samhälle. IBS-program är högt ansedda av ryska marknadsinriktade företag (85% av IBS-studenter kommer från den öppna marknaden).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Betyg och rankningar

 • Betyg Eduniversal TOP Business School Sedan 2014 har IBS rankats i de 4 palmerna av Excellence-kategori TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Enligt Eduniversal ratingbyrå i 2016-2018 IBS-program är bland världens bästa program. Under fem på varandra följande år har IBS Executive MBA i strategisk ledning och ledarskap rankats bland de topp 10 EMBA-programmen i Östeuropa. MBA rankades bland de topp 10 MBA-programmen i Östeuropa 2016-2017 enligt Eduniversal.
 • Eduniversal Master I Internationell Förvaltning IBS Master I International Management rankades nr 6 i Eduniversal Best Masters i Östeuropa på listan 2015-2016. Under fem på varandra följande år har IBS Master in International Management rankats bland de 10 mest stora masterprogrammen i Östeuropa.
 • I sju år i rad har IBS varit på toppen av Rysslands nationella företagsskolans betyg! I sju år i rad har IBS varit på toppen av Rysslands nationella företagsskolans betyg. Företagsekonomiska institutet ligger högst upp på ratingkartor i kategorierna "inkomstökning" och "karriärutveckling". Nationellt betyg av ryska handelshögskolor bedrivs av den ryska MBA Alumni League och en nationell rekryteringsbyrå Job.ru och publicerades av Izvestia tidningen 2010-2014, Secret Firmy portal 2015 och RBKs nyhetsportal 2016 - 2018.
 • Ökning av personliga intäkter för IBS-kandidater är den snabbaste i Ryssland. Enligt oberoende studier av en nationell rekryteringsbyrå Job.ru och Russian MBA Alumni League, bidrar en MBA-examen till betydande karriärutveckling och personlig inkomstökning. IBS MBA-examen är högst upp på ratinglistan. IBS-examenernas personliga inkomst har ökat i genomsnitt med 69% inom 2-4 år efter examen. Resultaten av studien publicerades av kommersial.ru, MBA.su och rbc.ru webbportaler.
 • Rating of the Russian Managers Association "Top 1000 Russian Managers" På individuell nivå, mellan 2001 och 2018, utgjorde 160 IBS-studenter och lärare citerades av den ryska cheferföreningen i sina "Top 1000 Russian Managers" recensioner. Detta ger opartiskt bevis på effektiviteten av IBS-programmen.

IBS-Moscow är en aktiv medlem av föreningar:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admission Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • National Accreditation Council for Business and Management Education (NACBME)
 • Ryska föreningen för företagsutbildning (RABE)
 • Russian Managers Association

ibs

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Executive MBA-programmet i Antwerp Management School är utformat för chefer av dotterbolag och filialer av utländska företag som gör affärer i Ryssland samt för chefer fö ... [+]

ANVÄND ONLINE härOm programmet

Executive MBA-programmet i Antwerp Management School är utformat för chefer av dotterbolag och filialer av utländska företag som gör affärer i Ryssland samt för chefer för ryska företag som verkar på den europeiska marknaden.Vi erbjuder dessa affärsmän ett unikt tillfälle att få modern kunskap och praktisk kompetens inom grundläggande funktionella ledningsområden och det prestigefyllda, ursprungliga Diploma (Graduate) i Antwerp Management School, som är ackrediterat av International Association for Advanced Collegiate Schools of Business ( AACSB International) och av den belgiska regeringen och fullt erkänd i EU-länderna, utan att lämna sin verksamhet i Moskva.Executive MBA-programmet, som genomfördes av Antwerp Management School (AMS) i samarbete med IBS-Moskva, var det första Executive MBA-programmet för en europeisk examen i Moskva, och nu är det det enda programmet erbjuds av de västerländska handelshögskolorna i Moskva som är listad i Financial Times ranking av topp 100 bästa Executive MBA-program i världen.EMBA i Moskva delar filosofi, mål och grundprinciperna för Antwerpen Management School Executive MBA-programmet i Antwerpen, som fortfarande är ett nummer i Belgien under de senaste 50 åren.Vi är verksamma på den ryska marknaden i 20 år och har mer än 700 alumni i vår databas.Europeiska standarder för företagsutbildning: Vårt program lärs av professorerna i Antwerp Management School, de bästa ryska professorerna, cheferna för stora ryska och utländska företag som är verksamma i Rysslands ledande professorer i MIT (Massachusetts Insitute of Technology, Boston, USA) Europeiska och ryska konsulter.Kursens innehåll förnyas ständigt: nya fallstudier, affärsspel, affärssimuleringar, interaktiva studier.... [-]
Ryssland Moscow
September 2019
Deltid
21 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Moscow, Moskva, Ryssland
Telefon
false