MIRBIS - Moscow International Higher Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Moscow International Higher Business School "MIRBIS" (Institute) grundades 1988 på grundval av Sovjetunionens och Italiens mellanstatliga avtal.

MIRBIS Institute implementerar en hel rad program: förskoleutbildning, kandidatexamen, magisterexamen, MBA, Executive MBA (för chefer och företagare), företagsutbildning, professionell omskolning, avancerad utbildning, språkprogram, praktikplatser i Ryssland och Presidentprogrammet för utbildning av ledningspersonal.

Sedan MIRBIS-institutet grundades har mer än 34 000 studenter och praktikanter utbildats på olika områden.

MIRBIS-institutet har:

 • Licens från Ryska federationens undervisningsministerium, nr 2574 av den 29 mars 2017.
 • Certifikat för certifiering av Ryska federationens handelskammares utbildningsinstitut.

MIRBIS utbildningsprogram är ackrediterade:

 • nationell (NASDBR), 2014
 • internationell (AMBA) sedan 2006, godkändes ackreditering 2010 och 2014.
 • Stat (för grundutbildning och examen), nr 2715 av den 29 november 2017.

MIRBIS samlade ett erfaret lärargrupp genom 30 års erfarenhet på marknaden, nära samarbete med företags partners och akademiker.

MBA-programmet har flera format och specialiseringar (funktionell och industriell).

Studenter har möjlighet att välja en specialisering, gå vidare med ett karriärutvecklingsprogram, och även på utländska praktikplatser (valfritt).

MIRBIS-institutet genomför ett komplett utbud av utbildningsprogram på grundval av att integrera vetenskap, utbildning, affärer och internationellt samarbete.

Högre utbildning:

MIRBIS-institutet förbereder specialister inom ekonomi och förvaltning på ett högskoleutbildningsnivå på två nivåer: kandidatexamen som första etapp i högre utbildning och en magisterexamen.

Utbildning på MIRBIS-program är inriktat på att lösa uppgiften för modern verksamhet. Särskild uppmärksamhet ägnas åt studier av avancerad förvaltningsteknik, främmande språk, bildandet av entreprenörskapskunskaper, arbete och verksamhet i olika företagskulturer i den internationella miljön.

Kandidatexamen

Kandidater-bachelors of MIRBIS får kunskaper och kompetenser som uppfyller normerna för genomförd högre utbildning. Utbildning på MBA-program är inriktat på att lösa moderna affärsproblem. Särskild uppmärksamhet ägnas åt studier av avancerad förvaltningsteknik, främmande språk, bildandet av entreprenörskapskunskaper, arbete och verksamhet i olika företagskulturer i den internationella miljön.

Bildandet av verkliga affärsfärdigheter i näringslivet ger kandidat-bachelor i MIRBIS-institutet goda möjligheter till prestigefylld anställning.

Vägbeskrivning:

 • Ekonomien, profilen "Organisationshantering" och "Marknadsföring"
 • Management, Corporate Finance profil
 • journalistik
 • Reklam och PR

Utbildningsformer:

 • Heltid
 • Deltids
 • korrespondens

Efter examen får utexaminerade:

 • Kandidatexamen statscertifikat
 • European Diploma Supplement - på ansökan av studenten
Denna skola erbjuder program i:
 • Ryska

Se EMBA:er » Se MBA:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier Deltid September 2018 Ryssland Moscow

Executive MBA-programmet - en färdplan för en framgångsrik ledare - är inriktad på att lösa problemet med nästa steg: i företagets utveckling (företag) och verkställande direktörens effektivitet [+]

Executive MBA-programmet - en färdplan för en framgångsrik ledare - är inriktad på att lösa problemet med nästa steg: i företagets utveckling (företag) och verkställande direktörens effektivitet

Programfördelar

Executive MBA-programmet är utvecklat på grundval av ett 30-årigt partnerskap med mer än 125 ryska och utländska företag samt MIRBIS-partnerskolor i Frankrike, Tyskland, Italien och USA.MIRBIS-institutets Executive MBA-program kallas för att hitta svar på frågorna: Vad är en effektiv ledare som behövs idag för att företaget ska kunna fungera effektivt i morgon.Tre tvärvetenskapliga gruppprojekt (strategi, marknadsföring, ekonomi) samt den slutliga avhandlingen. Sålunda plockar chefen nya idéer eller effektiviteten av pågående projekt redan under utbildningen.Gruppen innehåller chefer med ledarskaps erfarenhet. Detta säkerställer en effektiv utbyte av erfarenhet och konsultrådgivning.Utbildningen omfattar den internationella utländska modulen Global EMBA i Italien, USA, Brasilien, Sydafrika, Kina, Storbritannien eller Indien, vilket gör att utbytet av erfarenhet, kunskap och personliga kontakter kan utökas.Programmet har internationell ackreditering AMBA, som talar om internationell överensstämmelse av innehållet i programmet.Erfarna lag av lärare med konsultupplevelse och övning av undervisning i genomförandeprogram.... [-]

MBA

Magister I Företagsekonomi

Campusstudier Deltid 19 - 22 månader September 2018 Ryssland Moscow

MBA (Master of Business Administration) är ett ledarskaps omskolningsprogram riktat till företagare, mellan- och seniorchefer som möter behovet: [+]

MBA (Master of Business Administration) är ett ledarskaps omskolningsprogram riktat till företagare, mellan- och seniorchefer som möter behovet:

Öka deras kapitalisering inom företaget eller på arbetsmarknaden,göra ett nytt steg i karriärutveckling,ett nytt utseende på företagets affärsprocesser,systematisera grundläggande kunskaper inom ledning,utveckla yrkeskunskaper.

I samband med krisen anses MBA-programmet också som ytterligare skydd för chefen. Ny kunskap och verktyg för att genomföra projekt och affärsidé gör det möjligt att se mer konkurrenskraftigt än kollegor, affärspartner och industrin.

Master of Business Administration är det mest populära utbildningsprogrammet bland chefer över hela världen. Den MBA-stödda utbildningen visar att specialisten har praktisk erfarenhet och de verktyg som behövs för chefsarbete. I en affärsmiljö (över hela världen!), Denna faktor är en indikator på framgång. MBA i Moskva och Ryssland har också en hög efterfrågan: varje år väljes detta format av utbildning av tusentals chefer på högre och mellannivå.... [-]