Läs den officiella beskrivningen

Om Skolan

MSM grundades i Nederländerna, dess ursprung går tillbaka till 1952 och har levererat sitt EMBA program i Rumänien sedan 2010. Maastricht School of Management, som firade sitt 60-årsjubileum år 2012, har sina rötter i Institute for Management Science vid tekniska universitetet i Delft, med anor till 1952. 1989, skolan flyttade till den historiska staden Maastricht och 1993 bytte namn till Maastricht School of Management. Som en viktig aktör på den globala utbildningsområdet, är MSM en av de få förvaltning skolor som systematiskt kombinerar utbildning, tekniskt stöd och forskning i sina professionella tjänster. Med mer än 2.000 studenter årligen examen i mer än 20 länder, är MSM den största och mest internationella handelshögskola i Nederländerna. MSM erbjuder sina Outreach MBA, över hela världen samarbetar med respekterade utbildningsinstitutioner i varje lokal marknad. Maastricht School of Management Rumänien skapades av några av Romania`s mest respekterade utbildningsledare under det senaste decenniet: Dora Surugiu, Adrian Stanciu och Oliver Olson.

Som en av de viktigaste globala utbildningsinstitutioner, har vi mer än 2000 studenter examen varje år i mer än 20 länder. Mångfalden av våra uppsökande program har betydelse för MSM internationella syn på affärer / forskning - Programmet finns på tre kontinenter (Europa, Asien och Afrika). MSM är således den största och mest internationella handelshögskola verksamma i Rumänien.

Verksamhetsidé Maastricht School of Management Rumänien:

Vi inser i varje elev den inre gnista, ger vi då kunskap och förstärka karaktär genom att studenterna tillsammans med professorer och kollegor som delar våra värderingar, så i slutändan utexaminerade bli förändringsagenter våra företag och samhället behöver.

VÄRDEN:

Denna skola sammanför människor som delar samma värderingar: integritet, öppenhet för själv reflektera, det ständiga behovet att själv utveckla, respekt för samhället, proaktiv optimism, och modet att utmana status quo.

Vi kommer att skapa Ändra Agents genom att leverera en Master of Business Administration (MBA) som har sin grund i följande lärandemål: Meta-Mål

Helhetsbedömning (HA) Personal Responsibility (PR) Ledning Attitude (LA) System och strategiskt tänkande (SST) Lagarbete och samarbete (TWC)

Naturligtvis Innehålls Outcomes

Business Management (B) Marknadsutveckling (M) Människor utveckling (P) Business Strategy (S) Beslutsfattandet i Utveckling Markets (E)

Definition av Byta agent

Vår framgång i att skapa förändringsagenter kommer att bestämmas genom att mäta våra studenter och alumner mot följande egenskaper:

Autonoma (PR, LA) Utmaningar Status Quo (LA, HA) Att ha en förändring Behavior (PR, LA, P) Förmåga att analysera miljön (HA, SST, E) Kunna förstå skillnader i olika situationer (SST, B) Söker sanningen (HA, SST) Har en vision (HA, SST, LA, S, M) Obevekliga strävan mål i ansiktet av oppositionen (S, LA, E) Mod att agera (PR, LA) Ingriper övriga (TWC, P, LA)

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

Den 2-åriga, deltid MSM Rumänien EMBA Programmet ger state-of-the-art forskarutbildning i företagsekonomi till mitt i karriären med målet att öka sin kunskap och praktik ... [+]

Executive MBA-program Den 2-åriga, deltid MSM Rumänien EMBA Programmet ger state-of-the-art forskarutbildning i företagsekonomi till mitt i karriären med målet att öka sin kunskap och praktik för förvaltning och utbilda dem att leda i en dynamisk global affärsmiljö.

EMBA erbjuds gemensamt av MSM och MSM Bukarest Association i en helg format. Programmet underlättas av lärare och personal som framgångsrikt har lyckats och lärs ut i erkända handelshögskolor runt om i världen under det senaste årtiondet. Graden tilldelats framgångsrika deltagare kommer att delas ut enbart av MSM.

Affärs & Public Policy

Dagens företagsledare i Rumänien måste lägga fokus på inter-play mellan företag, samhälle, kultur och politiska krafter. Detta samspel har aldrig varit tydligare än under den pågående globala ekonomiska krisen. Denna kurs ger studenterna verktyg för att hantera alla dessa krafter i ett etiskt och hållbart sätt, samtidigt uppfylla sitt ansvar till ett företags intressenter.... [-]

Rumänien Bucharest
September 2019
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska