HEC Paris in Qatar

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Qatar: Kör framtiden

Qatar är en av världens snabbast växande ekonomier och är därmed en mycket attraktiv affärsdestination.

Qatars ekonomiska tillväxt har huvudsakligen varit baserad på sina petroleum- och naturgasindustrier. Enligt Qatar National Vision 2030 är emellertid den ekonomiska politiken inriktad på att utveckla icke-energisektorer. Syftet är att omvandla den nuvarande koldioxidbaserade ekonomin till en avancerad, konkurrenskraftig och kunskapsbaserad ekonomi.

HEC Paris in Qatar

HEC Paris gick till Qatar-stiftelsen i juni 2010 och tog världens ledande utbildningsprogram och forskningsverksamhet till Doha och regionen. Det är den första europeiska partner i utbildningsstad.

I detta sammanhang erbjuder HEC Paris en komplett portfölj av managementprogram, bland annat Qatars första internationella Executive MBA, en specialiserad magisterexamen i Strategic Business Unit Management samt icke-examensprogram för chefer, i form av Executive Short Programs. En av världens ledande leverantörer av Executive Education-program de senaste 8 åren erbjuder HEC Paris skräddarsydda program för enskilda företag.

Programmen och forskningsaktiviteterna i HEC Paris in Qatar bygger företags konkurrenskraft inom den globala ekonomin och är helt anpassade till Qatar National Vision 2030 för att stödja omvandlingen av Qatar till en avancerad, konkurrenskraftig och kunskapsbaserad ekonomi.

Dela vår akademiska kunskap

HEC Paris har lanserat en forskningsbyrå i Qatar för att vidareutveckla sitt bidrag till förverkligandet av en kunskapsbaserad ekonomi i Qatar som går utöver att ge världens bästa utbildningsprogram i regionen genom att lansera. Forskningskontoret, skapat med stöd av Qatar-stiftelsen, är inköp av potentiell finansiering från Qatar National Research Fund (QNRF), Qatar Foundation Research

Forskningskontoret kommer att fokusera på utveckling av pedagogiskt innehåll som att skriva företagsstudier om lokala företag, innovativ akademisk forskning som publiceras i prestigefyllda tidskrifter, underlättande av doktorandbidrag och stipendier, stipendier och stipendier, samarbete med akademisk och näringsliv samhällen i Qatar, och organisationen av "Focus on Research" -evenemang, workshops och konferenser.

Faciliteter

Toppmoderna lokaler i det prisbelönta 52-talet Tornado Tower ligger i West Bay - affärshjärtan i Doha.

Anläggningarna ger en bekväm och lättillgänglig plats för HEC Paris-programmen och erbjuder spektakulär utsikt över staden.

Partnership

Fonden Emir, Qatar Foundation grundades år 1995 genom dekret av Hans Highness Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani, en privat, ideell organisation.

Qatar Foundations uppdrag är att vårda Qatars ledare. Genom exempel och genom att dela erfarenheterna bidrar stiftelsen också till mänsklig utveckling nationellt, regionalt och internationellt. Stiftelsen främjar i alla sina aktiviteter en utmärkelsekultur i Qatar och fördjupar sin roll i att stödja ett innovativt och öppet samhälle som strävar efter att utveckla hållbar mänsklig kapacitet, social och ekonomisk välstånd för en kunskapsbaserad ekonomi.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se EMBA:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

EMBA

Executive MBA

Campusstudier 16 månader February 2019 Qatar Doha

Executive MBA är ett praktiskt och intensivt program som utvecklats för att ge dig förståelse för sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekter av internationellt affärer, samt kompetensen att genomföra din vision. [+]

1 grad, 8 majors, 14 platser

Executive MBA är ett praktiskt och intensivt program som utvecklats för att ge dig förståelse för sociala, ekonomiska och miljömässiga aspekter av internationellt affärer, samt kompetensen att genomföra din vision.

Vårt speciella fokus på strategi, ledarskap och den globala affärsmiljön säkerställer att du får omfattande, innovativ och tillämplig kunskap och färdigheter.

Du kommer inte bara att lära dig från toppfakultet utan också från andra ledande deltagare som ger en mängd praktisk affärserfarenhet, från ett brett spektrum av branscher och ledningsfunktioner till klassrummet.

ProgramfördelarVärldsklass fakultet14 platser världen överBekvämt formatIntensivt programGlobal Alumni NetworkProgram Curriculum... [-]

Kontakt

HEC Paris in Qatar

Adress, rad 1 Tornado Tower, 16th Floor P.O Box 5825
Doha, Doha, Qatar
Hemsida http://www.qatar.exed.hec.edu
Telefonnummer +974 4454 0161